agnisia 03.04.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Okolica to Ruda Śląska (Kłodnica), a piasek potrzebny pod fundamenty. Po zebraniu humusu trzeba będzie sporo nadsypać i utwardzić z jednej strony... aka Ja bralam do Swietochlowic duze ilosci piasku z Kotlarni - 600089256 z Zabrze-Biskupice http://www.kotlarnia.com.pl/html/kontakt.html mozna sie umowic na transport od razu (daja ci tam namiar na transport) bralam wanny po 30 ton, bo wychodzilo najsensowniej mala uwaga jest taka, ze oni czesto odbieraja telefon tylko do 14:30 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 03.04.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Serdeczne dziękipozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krupol 06.04.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 MAM DO SPRZEDANIA NASTĘPUJĄCE MATERIAŁY BUDOWLANE (pozostałości po budowie): 1. POROTHERM 30P+W, 15 MPa Wienenberger [/b] 7 palet oryginalnie zapakowanych X 80 szt. = 560 szt (do odebrania na składzie budowlanym w Gliwicach - możliwośc zoorganiazownai sobie transportu w składzie) 2. DACHÓWKA BRAAS ROMAŃSKA CISAR (grafitowa) - 100 szt. (do odebrania z placu budowy w Knurowie) CENY DO UZGODNIENIA!!! W razie pytań proszę o kontakt: tel.: 0691-440-210 mail: [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 07.04.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam,Odkupię deski na szalunki pozostałe po budowie. PozdrŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Allesandra 07.04.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ja również reflektuję na pozostałości po budowie w postaci desek szalunkowych i stępli. Najchętniej z okolic Gliwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 07.04.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ratujcie - potrzebuję namiary na tani (albo niedrogi) piasek w okolicy. Dużo, dużo piasku... Pozdrawiam aka My braliśmy z Gardawic - kopalnia piasku JARUB. Parę miesięcy temu płaciliśmy 11zł/tonę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 08.04.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ja bralam do Swietochlowic o witam sąsiadkę prawie 30 lat w Świonach , tutaj szkoły, pierwsza praca łezka się kręci na myśl o przeprowadzce żarcik już się doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samurai_Jack 08.04.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Cześć, Mam do sprzedania 10 opakowań płyty ROCKTON grubość 100 mm.Super cena 40 PLN za opakowanie. Odbiór własny Ruda Śląska. Zainteresowanych proszę o kontakt na PRV.Link do produktu http://www.rockwool.pl/sw60733.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstryczekelektryczek 08.04.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Jesli chodzi o piasek w okolicach Gliwic to biore u gościa w Pławniowicach ul.Skotnickiego - dobra cena chyba ma mozliwość dowozu ale niewiem odbieram sam. Ja za to proponuje wszelkiego typu wykonastwo systemów alarmowych, domofonów, napędów do brami rolet i innych systemów niskonapięciowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.04.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam. Jestem z Pszczyny. Chciałam zapytać, czy ktoś z Was ma okna firmy IGIES? Jeżeli tak, to napiszcie proszę, jak się sprawują, czy warto je zamówić? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnisia 08.04.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ja bralam do Swietochlowic o witam sąsiadkę prawie 30 lat w Świonach , tutaj szkoły, pierwsza praca łezka się kręci na myśl o przeprowadzce żarcik już się doczekać nie mogę Malusi te świat Ja tez prawie 30 lat, ale to bedzie przeprowadzka tylko z jednej dzielnicy do innej pozdrawiam, agnisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsss 10.04.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ratujcie - potrzebuję namiary na tani (albo niedrogi) piasek w okolicy. Dużo, dużo piasku... Pozdrawiam aka Ja brałem z Kotlarni,najtaniej jaki znalazłem,mam namiar na goscia który wozi wanną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefestus 10.04.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witam.Rozpoczynam budowe. Czy ktoś własnie kończy i chce sie pozbyc budy, ogrodzenia, przyłączy, deskowan itp.?Jesli ktos cos ma z okolic Tarnowskich Gor to prosze o kontakt na priv.Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bleon 10.04.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witajcie Poszukuję ekipy do wykonania wylewek w rejonie Orzesze / Mikołów / Tychy / Żory. Znacie jakiegoś wykonawcę godnego polecenia? I oczywiście takiego, co mnie z torbami nie puści Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 10.04.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witam. Rozpoczynam budowe. Czy ktoś własnie kończy i chce sie pozbyc budy, ogrodzenia, przyłączy, deskowan itp.? Jesli ktos cos ma z okolic Tarnowskich Gor to prosze o kontakt na priv. Dzieki przyłączy to podejrzewam że nikt nie chce się pozbyć pozdrawiam i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 10.04.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witam. Rozpoczynam budowe. Czy ktoś własnie kończy i chce sie pozbyc budy, ogrodzenia, przyłączy, deskowan itp.? Jesli ktos cos ma z okolic Tarnowskich Gor to prosze o kontakt na priv. Dzieki przyłączy to podejrzewam że nikt nie chce się pozbyć pozdrawiam i życzę powodzenia! tymczasowe pewnie pójdzie pod młotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 10.04.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witam. Rozpoczynam budowe. Czy ktoś własnie kończy i chce sie pozbyc budy, ogrodzenia, przyłączy, deskowan itp.? Jesli ktos cos ma z okolic Tarnowskich Gor to prosze o kontakt na priv. Dzieki przyłączy to podejrzewam że nikt nie chce się pozbyć pozdrawiam i życzę powodzenia! tymczasowe pewnie pójdzie pod młotek. Jeżeli chodzi o rozdzielnicę budowlaną to ja mam do sprzedania: 2 gniazda jednofazowe, 2 gniazda trójfazowe 16A i 32 A, wyłącznik różnicowo-prądowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 11.04.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 ola&tomek, marsss i pstryczekelektryczek dzięki za info !pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 11.04.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Witajcie Poszukuję ekipy do wykonania wylewek w rejonie Orzesze / Mikołów / Tychy / Żory. Znacie jakiegoś wykonawcę godnego polecenia? I oczywiście takiego, co mnie z torbami nie puści Pozdrawiam Or-Bud Łaziska p. Orzoł 602 646 401 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 11.04.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 a my szukamy kogoś do ocieplenia poddasza, płyt k-g oraz gładzi gipsowych, także w miarę rozsądnie cenowo. na trasie gliwice-mikołów, może być ościenne miastapozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts