amatorzy 22.02.2003 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 W Gliwicach odbywają się Targi Budownictwa ( do niedzieli włącznie). Jest dość tłoczno, ale warto rozszerzyć swoją bazę ofert.Zebraliśmy namiary, a teraz buszuję w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wisła 28.02.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Witam,pozdrowienia dla wszystkich odważnych kobiet:smile:Mam pytanie do Edzi:czy kupiłaś gotowy dom z bali,gdzie i ile kosztował,czy z montażem ,czy komin stawiasz we własnym zakresie?Przymierzam sie do budowy domu w Wiśle .Mam gotowy projekt małego domu 6x8m ,na parterze 2 sciany boczne wys. 1,5 m,na to dwuspadowy dach i dwie małe sypialnie na poddaszu .Dom musi spełniać funkcję domu całorocznego,choć będzie wykorzystywany jako rekreacyjny -msc.budowy Wisła .Chciałam postawić rekreacyjny ,ale nie dadzą zezwolenia:sad:,oglądałam drewniane domy z Bystrej,ale po policzeniu dodatkowych kosztów(wybudowanie komina,podmurówki,wyszło prawie to samo),dlatego jestem ciekawa jakie koszty są u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.02.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Witaj Wisła .Kupiłam dom z montażem i dostawą w Firmie z Istebnej. Fundament i kominy we własnym zakresie. Mój dom ma wymiary 11m x 7m i jest domem całorocznym. W tej chwili jest w trakcie montażu. Aktualny stan to ściany parteru i belki stropowe.Jak jesteś zainteresowana mogę Ci przesłać zdjęcia emailem.Pozdrawiam [ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2003-03-01 20:02 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.darek 01.03.2003 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2003 Cześć wszystkim . Rozpoczełem budowe w Palowicach 15km od Rybnika Mam wystawione mury i dach przykryty dachówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.03.2003 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2003 Witaj Darku no to trochę nas już jest z okolic Rybnika pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.darek 01.03.2003 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2003 Może podam więcej szczegółw jeśli oczywiśćie kogos to zainteresuje. A wiec fundamęt z bloczków,ściany z porothermu 44,dach z dachówki Roben (kasztan)Dom z poddaszem użytkowym ma ok 140m2 bez piwnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.03.2003 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 W Gliwicach już po targach o kolejnych wiem, że będą w Rybniku gdzieś koniec marca początek kwietnia. A kiedy w Katowicach ?Jak się dowiesz to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 03.03.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Rafi 27 XVIII MIĘDZYNARODOWE TARGI BUDOWNICTWA TARGBUD10.04.2003 – 13.04.2003 http://www.mtk.katowice.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafi27 03.03.2003 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 RozaGdzie kupujesz materiały. Z tego co mówisz budujesz się w okolicach Tychów. Czy może w Builderze na Mikołowskiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek11 04.03.2003 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Witam wszystkich!Bedziemy budować w Raciborzu - jutro wystepujemy o pozwolenie, a ja uganiam sie po hurtowniach i szukam sensownych cen na Ytonga. Niby od 1 lutego obniżyli ceny fabryczne , ale hurtownie chyba się zmówiły i dają śmieszne rabaty. Najlepsze co dostałem to 95 brutto/m2 . jeśli ktoś zrobił jakąś "wyrwę w murze" niech da znać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 05.03.2003 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Wiem że w Raciborzu jest hurtownia BUILDER - ja kupowałem w Tarnowskich Górach też w Builderze i byłem zadowolony. Jakby co to daj znać jakie dostałeś ceny w Raciborzu to może coś pogadam ze znajomymi z Tarnowskich Gór z builderaMirzaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafi27 07.03.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w hurtowniach w okolicach Tychów lub Pszczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafi27 07.03.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 RODACY:Może zwrócimy się do Muratora o zoorganizowanie spotkanie wszystkich śląskich budowalańców, tak jak to jest w innych miastach??? Co Wy na TO!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdazMichałem 07.03.2003 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Drodzy Krajanie! Właśnie przed chwilą usłyszałam w radyjku lokalnym taką informację: Jopek w Sierakowicach w okresie do 08.03 obniża cenę swoich produktów o 40% dla pierwszych 100 którzy się zgłoszą, w następnym tygodniu o 35%.Całkiem sporo moim zdaniem, może warto sprawdzić? (Wiem że robią ciepłą ceramikę o nazwie Termomur, dachówki i płytki elewacyjne, nie wiem czy coś jescze.) My nie skorzystamy, bo jesteśmy dopiero na etapie adaptacji projektu i jeszce w tym sezonie nie zaczynamy budowy , ale może komuś się przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.03.2003 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Rafi - w Tychach jest oddział Dekorgipsu z Dąbrowy Górniczej (całkiem spora hurtownia z grupy PSB) . Dużo kupowałem w D.G. jestem zadowolony. Można negocjować ceny z tym, że ja najczęściej rozmawiam z samym szefem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.03.2003 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 On 2003-03-07 11:51, rafi27 wrote: RODACY: Może zwrócimy się do Muratora o zoorganizowanie spotkanie wszystkich śląskich budowalańców, tak jak to jest w innych miastach??? Co Wy na TO!!!!!!!! Rafi to my musimy się skrzyknąć i zorganizować coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 08.03.2003 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 Jestem za IIIII, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.03.2003 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2003 Również jestem za To należałoby ustalić czas i miejsce akcji <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2003-03-09 18:27 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_dlugi 10.03.2003 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Rafi27, jeżeli chodzi o składy budowlane, moje doświadczenia z Dekorgipsem w Tychach są bardzo złe. Długie terminy realizacji, rabaty prawie żadne, transport - tu dziwna mina obsługi - najlepiej własny, najwyżej mogą oni ale odpłatnie i przy okazji jak będzie samochód czyli o ustaleniu terminu nie ma mowy. Poszedłem do sąsiadów, czyli Buildera i tam wszystko bez problemu. Fachowa pomoc, rabaty bardzo porządne, transport prawie za darmo i zawsze idzie ustalić termin tak aby mi pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_dlugi 10.03.2003 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Jest też Teks w Mysłowicach. Tam szczególnie warto kupować systemy kanalizacyjne i rynnowe - są skłądem fabrycznym producenta. Zobacz http://www.teks.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts