agnisia 21.07.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Pytanko ponawiam w dobrej cenie stal gdzie w okolicach Piekar Slaskich, i beton z pompa prosze o pomoc pozdrawiam Stal w bardzo fajnych cenach jest tutaj - zawsze mocno negocjowałam, ale tez na początku budowy zachęciłam ich robiąc spis stali jaką będę potrzebowała http://www.megaset.com.pl/ Beton z pompą (zawsze na czas i zawsze dobrej jakości) wytwórnia Chorzów GÓRAŻDŻE BETON Sp. z o.o. ul. Kluczborska 11, 41-508 Chorzów Marek Górnikowski tel. 607 467 508 pozdr, agnisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapiszon76 21.07.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witam! Szukam dobrego kierownika budowy z Gliwic. Jeśli ktoś ma namiary na takiego, który interesuje sie budową , a nie tylko podbijaniem dziennika budowy to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 21.07.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witam wszystkich Właśnie rozpoczynam budowę w Łaziskach Górnych. Poszukuję stempli na teraz i wykonawcy dachu na październik. Może ktoś może służyć jakimś namiarem. Sławek 607 650 063 Witam. Jestem nowy, remontuję stary dom w Gliwicach. Część rzeczy robię samodzielnie, szukam człowieka do gładzi. Jeżeli chodzi o dach robiła mi firma stosunkowo niedrogo. Nie są perfekcjonistami ale za to bardzo uczciwi. Oto namiar: 502787186. Pozdrawiam. Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A.sia 24.07.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witam i dołaczam do grupy na etapie wykończzeniówki poszukujemy sprawdzonych namiarów w sprawie ocieplenia domu i położenia tynku(elewacja) oraz podbitki. Będę wdzięczna za wszytskie sprawdzone namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Aguśka. 24.07.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 WitamWłaśnie rozpoczynamy generalny remont domu w Będzinie. Chętnie przyłącze się go Grupy z Górnego Ślaska by móc czerpać z państwa doświadczeń. I moje pierwsze pytanie czy ktoś moze polecić mi projektanta z Będzina własnie ( byle by był na tyle wiarygodny by jego projekt rozbudowy przyjęto w urzedzie miasta bez zbytniego marudzenia) Aguśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gipsy2 27.07.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Witam, Ja poszukuję taniego,dobrego architekta który zrobi adaptację,projekty wjazdu,plan zagospodarowania działki i doradzi w paru sprawach . Szukam kogoś z okolicy Żor,Rybnika,Jastrzębia, Pszczyny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 28.07.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Witam Przegapiłam ten wątek Jest tu może ktoś z Żor, Orzesza i okolic? I mam sprawę. Powiedzcie mi czy znacie kogoś kto przyjmie gruz z rozbiórki domu? Gdzie kogoś takiego szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 29.07.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Witam, Ja poszukuję taniego,dobrego architekta który zrobi adaptację,projekty wjazdu,plan zagospodarowania działki i doradzi w paru sprawach . Szukam kogoś z okolicy Żor,Rybnika,Jastrzębia, Pszczyny. Pozdrawiam Polecam Edwarda Folwarcznego z Pszczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 29.07.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Witam, Mam nadzieję wkrótce ruszyć w Mikołowie, na Recie. Szukam sprawdzonego kierownika budowy. Może możecie kogoś polecić? Jakie są aktualnie stawki dla fachowców w tym zakresie? Drugi temat to przyłącze wod-kan. Czy jest jakiś sposób na uniknięcie kupna studni wodomierzowej. Budynek jeszcze nie istnieje, więc nie bardzo jest gdzie się przyłączyć, ale może ktoś ma jakieś doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwarti 29.07.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 szukam instalatora wodno-kanalizacyjnego bud. ornontowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 29.07.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Wirecki.A nie możesz pożyczać wody od sąsiada,a jak będzie dom zadaszony podłączyć już wodę do domu?Ja tak miałam i nie sprawiało to jakiś większych problemów.Rozliczałam sie co 2 m-ce z sąsiadem,który powiedział,że zużywa tyle a tyle wody.Ja płaciłam nadwyżkę.Jedyniew węże musiałam zainwestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 30.07.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Poszukuję podbitki dachowej w dobrej cenie gdzieś w okolicy ok 70m2.Jaką polecacie lekierobejce?, gdzie kupić w dobrej cenie?. PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 30.07.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Trachy, koło Sośnicowic. jest tam tartak, robią tam wszytko, od podbitek po domy z drewna. tam kupowaliśmy rok temu, podobno najtaniej w okolicy było i najlepsza jakość... tak twierdził nasz dekarz. cen już nie pamiętam. malowałam drewnochronem, a na to lakierobeja Dulux, kolor tik. najtaniej wychodził w gliwickim leroy merlin. ostatnio kupiliśmy na allegro jeszcze taniej. http://images21.fotosik.pl/376/1a74bd1495b28da4m.jpg http://images31.fotosik.pl/117/f644585579b21c36m.jpg http://images31.fotosik.pl/117/6ab138cccdfa0c54m.jpgpo kliknięciu się powiększy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 30.07.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Wirecki.A nie możesz pożyczać wody od sąsiada,a jak będzie dom zadaszony podłączyć już wodę do domu?Ja tak miałam i nie sprawiało to jakiś większych problemów.Rozliczałam sie co 2 m-ce z sąsiadem,który powiedział,że zużywa tyle a tyle wody.Ja płaciłam nadwyżkę.Jedyniew węże musiałam zainwestować Z tymi sąsiadami to różnie bywa. Nasz od razu powiedział, że nie mamy co liczyć na prąd... Musieliśmy kombinować sami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 30.07.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Niby mogę, choć przez drogę trochę trudno by było a po tej samej stronie jest ponad 80 m chyba jednak zrobię tę studnię, pogrzebałem na forum, okazało się że można to potem odsprzedać, a wykonawca w ramach umowy przyjdzie i przełozy wodomierz i dołoży brakujące 2 metry rury na wodę i kanalizę. dzięki 3800 netto za 14 metrów kanalizy i 11 wody plus ta studnia. drogo? Wirecki.A nie możesz pożyczać wody od sąsiada,a jak będzie dom zadaszony podłączyć już wodę do domu?Ja tak miałam i nie sprawiało to jakiś większych problemów.Rozliczałam sie co 2 m-ce z sąsiadem,który powiedział,że zużywa tyle a tyle wody.Ja płaciłam nadwyżkę.Jedyniew węże musiałam zainwestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 30.07.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Która hurtownia najtańsza w Mikołowie lub okolicach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 30.07.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 To my mieliśmy dużo szczęścia,bo i z wodą i z prądem nie było problemu-dzięki im za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rudek12 30.07.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Witam. Zwracam się z prośbą. Poszukuję elektryka oraz fachowca od wod-kanu z Rudy Śląskiej.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 31.07.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Witam. Zwracam się z prośbą. Poszukuję elektryka oraz fachowca od wod-kanu z Rudy Śląskiej.Pozdrawiam wszystkich Witaj . Elektryka mogę polecić Pan Tomek 511-300-444 od wody niestety jeszcze nie mam sprawdzonych to niepolecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafau8 31.07.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Witam wszystkich Planuję budowę przyłącza wodnego i fragmentu sieci wodociągowej w Orzeszu. W związku z tym poszukuję jakiegoś projektanta z okolic Mikołowa, Tychów, Orzesza, Łazisk. Czy ktoś z Forumowiczów może mi polecić kogoś sprawdzonego kto podjął by się wykonania projektu tegoż wodociągu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts