darekone1 01.08.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Oddam ziemię z wykopów Bytom - Sucha Góra rejon ul. Blachówka.tel.502 721 886 Za 1,5 tygodnia będę miał na zbyciu ok. 200 szt. stempli 2,6 - 3 m- cena 6zł/szt. oraz deski z szalunków - cena do dogadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 02.08.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Nowe stemple 3 metrowe kupilismy w Rybniku w szkolce lesnej , cena za szt 4,70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 02.08.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Witam Właśnie rozpoczynamy generalny remont domu w Będzinie. Chętnie przyłącze się go Grupy z Górnego Ślaska by móc czerpać z państwa doświadczeń. I moje pierwsze pytanie czy ktoś moze polecić mi projektanta z Będzina własnie ( byle by był na tyle wiarygodny by jego projekt rozbudowy przyjęto w urzedzie miasta bez zbytniego marudzenia) Aguśka. my też z powiatu Będzińskiego- w urządzie maja listę osób, z którymi współpracują choć myślę, że jak jest "z zewnątrz", a ma odpowiednie uprawnienia to się nie będą mieli czego doczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 02.08.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Witam i przyłączam się do grupy (jeśli można:))Mieszkam jeszcze w Mikołowie, a wykańczam domek w Podlesiu.Szukam dobrego i niedrogiego stolarza z okolic, chodzi mi głównie o schody (obłożenie betonowych) oraz drzwi i parapety wew. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adema_de 03.08.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Mamy fajnego pana do schodów.Nie wiem czy tani,ale zrobił piękne schody mojej koleżance i właśnie robi moje.Też mam betonowe. Pan Mrowiec nr 504366420 i jest zdaje się z Mikołowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 03.08.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Mamy fajnego pana do schodów.Nie wiem czy tani,ale zrobił piękne schody mojej koleżance i właśnie robi moje.Też mam betonowe. Pan Mrowiec nr 504366420 i jest zdaje się z Mikołowa Dzięki! Wiedziałam, że można liczyć na forumowiczów, jutro zadzwonię do tego pana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 04.08.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam. Doradźcie:Mamy mały problem związany z budową. Otóż chcieliśmy zrobić fundamenty, zaizolować je i wylać płytę fundamentową. Nasz projektant nam jednak to odradził, gdyż znane mu były przypadki, że po wylaniu płyta zapadła się nieco i trzeba było drugi raz poprawiać, więc nam doradził, żeby zrobić fundamenty, ściankę fundamentową (będziemy mieli wylewaną), odczekać i stawiać mury. Ze względu na brak czasu- połowa sierpnia początek i mało ludzi do pracy- mój mąż i brat znowóż nie damy rady zalać stropu. Ściany znowu będą stały na zimę nieprzykryte stropem. Stąd też mam pytanie dla bardziej obeznanych.: można na zimę tak zostawić, okryć te ściany, "opatulić" i czekać do wiosny na zalanie stropu? Czy też zrobić tylko tą płytę fundamentową bez ścian i ją zaizolować od góry, zeby nie brała wody? Proszę o porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 04.08.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Oddam trochę ziemi. Mam też na zbyciu trochę stali, skrzynkę budowlaną (erbetkę)Budowa w Tychach PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 04.08.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Mamy do sprzedania styropian EPS-100, 3m3.Do odbioru w Mikołowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mekej 05.08.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Poszukuję dobrego i w miarę taniego instalatora do CO i wod -kan. Budowa w okolicy Pyskowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 05.08.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam. Doradźcie: Mamy mały problem związany z budową. Otóż chcieliśmy zrobić fundamenty, zaizolować je i wylać płytę fundamentową. Nasz projektant nam jednak to odradził, gdyż znane mu były przypadki, że po wylaniu płyta zapadła się nieco i trzeba było drugi raz poprawiać, więc nam doradził, żeby zrobić fundamenty, ściankę fundamentową (będziemy mieli wylewaną), odczekać i stawiać mury. Ze względu na brak czasu- połowa sierpnia początek i mało ludzi do pracy- mój mąż i brat znowóż nie damy rady zalać stropu. Ściany znowu będą stały na zimę nieprzykryte stropem. Stąd też mam pytanie dla bardziej obeznanych.: można na zimę tak zostawić, okryć te ściany, "opatulić" i czekać do wiosny na zalanie stropu? Czy też zrobić tylko tą płytę fundamentową bez ścian i ją zaizolować od góry, zeby nie brała wody? Proszę o porady witaj, myślę że powinnaś ten post przenieś na inne forum, doświadczenia lub coś podobnego... tam fachowcy udzielą Ci porady pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 ja ciągle o tym samym: mam do odstąpienia płyty drogowe sztuk 12 o wymiarach 1x3 za 1800 zł za jakieś 10 dni będę miała na zbyciu stemple budowlane o wysokości ponad 3m ilość (muszę policzyć ale coś koło 300 sztuk) po 4 zł za sztukę zainteresowanych prosze o kontakt na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rudek12 05.08.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam poszukuję Pana koparkowego z Rudy Sląskiej bądź okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 a nie możesz sie przejść na jakąś budowe obok? tak zazwyczaj jest najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rudek12 05.08.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 a nie możesz sie przejść na jakąś budowe obok? tak zazwyczaj jest najtaniej. Bardzo chętnie, lecz koło mnie się nie buduje, może tylko chwilowo, kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 znając życie na pewno chwilowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 pewnie będą koparki od Ciebie pożyczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rudek12 05.08.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cia12luk 05.08.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam,Będę potrzebował we wrześniu piasku do zasypania fundamentów, jeśli ktoś ma to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krupol 05.08.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam:))pilnie poszukuję dobrej ekipy do wykonania tynków maszynowych gipsowych lub tradycyjnych z okolicy Gliwic, Knurowa lub Rybnika. Z góry dzięuję za pomocpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts