Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Szukam jakiejś dobrej ekipy na wykonanie (dokończenie) balkonu (od stanu płyty żelbetowej), tarasu ogrodowego i innych prac na zewnątrz budynku (np rozprowadzenie deszczówki z rur spustowych do studni i wykonanie samej studni).

Dom budowany w Knurowie.

Nie musi być jakaś firma mogą być ludzie którzy potrafią to zrobić dobrze aby później nie było kłopotu.

Temat dość pilny więc proszę o jakieś namiary jeśli ktoś ma doświadczenia.

A przy okazji jakie teraz chodzą ceny za tynki maszynowe za m2 (z materiałem) - może ktoś wie.

Pozdrawiam

Krzysiek

Czy macie może jakiegoś glazurnika godnego polecenia? Będę wdzięczna za namiary

ja szukałam 7 miesięcy

były ich na budowie dosłaownie dziesiątki

wybrałam i nie żałuję choć tani nie byli

namiary poszły na PW

Witam,

Ja tez poprosze o namiary na glazurnika :lol: na PW, z góry dziekuję :lol:

Nie chce sprawdzac kolejnych ekip 8)

witam:)

mam do odsprzedania skrzynke elektryczną z kablem i słupem wysokości 5m (można podwiesić kabel ponad drogą tak jak ja miałem). skrzynka kompletna tylko podłączyć i wszystko gra dwa gniazdka normalne jedno na siłę bezpieczniki i miejsce na licznik :)

http://images23.fotosik.pl/267/861feecdcda50295.jpg

http://images45.fotosik.pl/4/e8ea8acafbf0de61.jpg

Witam :D

Przegapiłam ten wątek :roll: Jest tu może ktoś z Żor, Orzesza i okolic?

I mam sprawę. Powiedzcie mi czy znacie kogoś kto przyjmie gruz z rozbiórki domu?

Gdzie kogoś takiego szukać?

witam

w przyszłym roku buduję się w Paniówkach. za jakiś czas z pewnością będę potrzebował, gruzu. w tej chwili jestem na etapie załatwiania ekipy na budowę wjazdu. jeśli temat będzie nadal aktualny, to napisz na maila albo na priv. pozdrawiam

Witam!

Szukam dobrego kierownika budowy z Gliwic. Jeśli ktoś ma namiary na takiego, który interesuje sie budową , a nie tylko podbijaniem dziennika budowy to proszę o kontakt.

Mam pytanie. Znalazłeś może tego kierownika jeśli tak to proszę o namiary, byłbym tez zainteresowany zleceniem mu prowadzenia budowy

Kłania się budowa w Gliwicach :lol:

Szukam firm, które mogłby wykonać dla mnie przyłącze wodociągowe.

A że będzie to "jedynie" 115 m szukam takich, którzy mnie nie zrujnują.. :-? [/url]

Witam

Czy może znalazłaś już firmę, jestem w identycznej sytuacji, mam do zrobienia przyłącze o długości powyżej 100 metrów. Jeśli tak to proszę o informację

Pozdrawiam