piter1119 11.08.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Jesli ktoś ma na zbyciu porotherm 25 lub pustaka z kozłowic 25 moduł 238 bloczki fundamentowe ,stęple budowlane pręty zbrojeniowe fi 12 i 16 to chętnie odkupię- Gliwice i okolice potrzebuje około 1500 sztuk porothermu 25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 12.08.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Ola&Tomek Odebrałem,zadrutowałem. Dzięki. P.S. ładny domek. Dziękujemy Miło było poznać!!! A tak przy okazji - styropian już nieaktualny - kupił Tedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panewka007 12.08.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 WITAM !!MAM DO SPRZEDANIA PUSTAK CERAMICZNY -PRODUCENT ROBEN NIEMCY.ZOSTAŁO MI Z BUDOWY 7 PALET OKOŁO 500 SZTUK.ODDAM W ATRAKCYJNEJ CENIE.ODBIÓR OK. GLIWIC. PUSTAK CERAMICZNY ROBEN 308X240X238. TEL.792 841 325 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krupol 15.08.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 WitamSzukam jakiejś dobrej ekipy na wykonanie (dokończenie) balkonu (od stanu płyty żelbetowej), tarasu ogrodowego i innych prac na zewnątrz budynku (np rozprowadzenie deszczówki z rur spustowych do studni i wykonanie samej studni).Dom budowany w Knurowie. Nie musi być jakaś firma mogą być ludzie którzy potrafią to zrobić dobrze aby później nie było kłopotu.Temat dość pilny więc proszę o jakieś namiary jeśli ktoś ma doświadczenia.A przy okazji jakie teraz chodzą ceny za tynki maszynowe za m2 (z materiałem) - może ktoś wie.PozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 17.08.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam wszystkich z Górnego Śląska i okolic.Planuję rozpoczęcie budowy w okolicy Będzina\Piekar Śląskich. Poszukuję na razie projektantów instalacji wszelkiego typu (woda,gaz,elektryka). Będę wdzięczny za namiary. Pozdrawiam,Raf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 18.08.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Mikołów - szukam sprawdzonych speców od instalacji wewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 18.08.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam, czy ktoś z Was budował z silikatów? I może ewentualnie podzielić się spostrzeżeniami I dać ewentualnie namiary na ekipę budowlaną? Pozdrawiam, Raf06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bleon 19.08.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Witam Ma ktoś z Was namiary na dobrego instalatora kominka z płaszczem wodnym? Okolice Mikołowa, Tychów, Żor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam! Mam na zbyciu studzienke przylacza wodnegohttp://images47.fotosik.pl/3/f7e81bc0b5fe4361.jpgLokalizacja okolice Bedzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mawram 22.08.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 witam,rozpoczynam budowe. jesien 2008/2009.okolice gliwic (pyskowice)poszukuje osob do wspolnych zakupow. slyszalem o mozliwosci uzyskania duzych znizek przy wiekszych zakupach.moze ktos z forumowiczow z okolic bedzie chetny sie podlaczyc?pzdrmarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter1119 23.08.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 witam ,kupie bloczki fundamentowe i pustaki ceramiczne 25, stemple budowlane - pozostałosci po budowach z okolic Gliwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.08.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Czy macie może jakiegoś glazurnika godnego polecenia? Będę wdzięczna za namiary ja szukałam 7 miesięcy były ich na budowie dosłaownie dziesiątki wybrałam i nie żałuję choć tani nie byli namiary poszły na PW Witam, Ja tez poprosze o namiary na glazurnika na PW, z góry dziekuję Nie chce sprawdzac kolejnych ekip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 24.08.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 witam:) mam do odsprzedania skrzynke elektryczną z kablem i słupem wysokości 5m (można podwiesić kabel ponad drogą tak jak ja miałem). skrzynka kompletna tylko podłączyć i wszystko gra dwa gniazdka normalne jedno na siłę bezpieczniki i miejsce na licznik http://images23.fotosik.pl/267/861feecdcda50295.jpg http://images45.fotosik.pl/4/e8ea8acafbf0de61.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 24.08.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Poszukuję ekipę dekarzy od zaraz... (za tydzień budowa będzie gotowa do robót dekarskich)Zaklepana ekipa się wypieła.... PozdrŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sepoy 25.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam Przegapiłam ten wątek Jest tu może ktoś z Żor, Orzesza i okolic? I mam sprawę. Powiedzcie mi czy znacie kogoś kto przyjmie gruz z rozbiórki domu? Gdzie kogoś takiego szukać? witam w przyszłym roku buduję się w Paniówkach. za jakiś czas z pewnością będę potrzebował, gruzu. w tej chwili jestem na etapie załatwiania ekipy na budowę wjazdu. jeśli temat będzie nadal aktualny, to napisz na maila albo na priv. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudolfo78 28.08.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 cześć, zaczynam budowę w Mikołowie, poszukuję firmy, która wykona projekt oraz realizację przyłącza wodnego na budowę na podstawie warunków tech. Z góry dziękuję za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakub 31.08.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Witam, Będę potrzebował we wrześniu piasku do zasypania fundamentów, jeśli ktoś ma to proszę o kontakt. Mam pytanie czy znalazłeś może ten piasek w dobrej cenie? jeśli tak to proszę o namiary. Budowa w okolicach Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakub 31.08.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Witam! Szukam dobrego kierownika budowy z Gliwic. Jeśli ktoś ma namiary na takiego, który interesuje sie budową , a nie tylko podbijaniem dziennika budowy to proszę o kontakt. Mam pytanie. Znalazłeś może tego kierownika jeśli tak to proszę o namiary, byłbym tez zainteresowany zleceniem mu prowadzenia budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakub 31.08.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Kłania się budowa w Gliwicach Szukam firm, które mogłby wykonać dla mnie przyłącze wodociągowe. A że będzie to "jedynie" 115 m szukam takich, którzy mnie nie zrujnują.. [/url] Witam Czy może znalazłaś już firmę, jestem w identycznej sytuacji, mam do zrobienia przyłącze o długości powyżej 100 metrów. Jeśli tak to proszę o informację Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 01.09.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Poszukuję sprawdzonych i nie zdzierających instalatorów na listopad....Wylewkarzy na drugą połowe listopada, pozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts