Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jolasia

Ja też chętnie przyjmę ziemię - Katowice Podlesie

Ja niestey musiałem kupić ziemi na podsypanie. CIężko jest znaleźć gdzieś w poblizu kogoś kto pozbędzie się ziemi za friko.

Nawet pewien, hmm, deweloper , miał mi wozić za 50 pln za samochód - z Mikołowa do Mikołowa :-) ale przywiózł 3.. i się rozmyslił. Ktoś dał więcej.

Mam gościa który z Tychów wozi za 150 pln od tatry. Ziemia rózna, w zależności co chcesz. Z humusem jest najgorzej...

Na priv mogę dać namiar.

Poszukuję ekipy, która wykona szambo i zbiornik na deszczówkę (budowa w Mikołowie). Umówiony wykonawca przekłada mi robotę już trzeci tydzień więc musiałem przesunąć termin robót ociepleniowych...

Jak macie jakieś sprawdzone i niedrogie firmy to poproszę na priva.

A przy okazji zostało mi trochę drewna budowlanego:

Stemple dł. 2,80 - 26 szt. po 4,00 zł/szt.

Stemple dł. 2,40-2,50 - 22 szt. po 3,50 zł,szt.

Stemple dł. 1,90 - 16 szt. po 3 zł/szt.

Deski szałunkowe (pozbijane) ok 2 m3 - cena do uzgodnienia (nie zedrę).

Zostało też trochę pustaków stropowych Teriva (ok 20 szt.) i kilka pustaków Porotherm 25 P+W...

Witam!

Tanio sprzedam pozostalosci po budowie, a konkretnie jakieś resztki MAXów 290x220x88 - stan nie najlepszy, przynajmniej połowa jest popękana, ale za to cena atrakcyjna (powiedzmy, ok. 1 zł za sztukę - do negocjacji) , bo chcę się tego pozbyć, a może komuś się przyda - np. na ścianki działowe, lub jakieś uzupełnienia w murze...

http://images26.fotosik.pl/272/abf45d5ac8d5d1bbm.jpg

http://images45.fotosik.pl/7/0dc0b331b85c3ed2m.jpg

Aha! Jest tego ok. 800 szt. - do odbioru (ewentualnie obejrzenia) w Dąbrowie Górniczej (Marianki).