Rudek12 01.09.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam wszystkich. Poszukuję sprawdzonego kierownika budowy z Rudy Śląskiej oraz firmę od wod-kanu. Szukam również blaszaka w okolicy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 01.09.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 U nas przylacze wod - kan wykonywal pan z Ornontowic , nie ceni sobie duzo a z tego co wiem robi tez projekty . Jak ktos chce to podam namiary na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakub 01.09.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 U nas przylacze wod - kan wykonywal pan z Ornontowic , nie ceni sobie duzo a z tego co wiem robi tez projekty . Jak ktos chce to podam namiary na PW Jeśli możesz to bardzo proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 01.09.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 U nas przylacze wod - kan wykonywal pan z Ornontowic , nie ceni sobie duzo a z tego co wiem robi tez projekty . Jak ktos chce to podam namiary na PW I ja też proszę o namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 02.09.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Poszlo na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakub 02.09.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Poszlo na pw Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 02.09.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 U nas przylacze wod - kan wykonywal pan z Ornontowic , nie ceni sobie duzo a z tego co wiem robi tez projekty . Jak ktos chce to podam namiary na PW witam jeśli można poproszę też o namiary na tego fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 02.09.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Poszlo na pw Do mnie nie doleciało a też prosze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mekej 02.09.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 czy ma ktoś może ziemię na zbyciu, chętnie przyjmę... okolice Pyskowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 02.09.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ja też chętnie przyjmę ziemię - Katowice Podlesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarniz 02.09.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Jolasia Ja też chętnie przyjmę ziemię - Katowice Podlesie Ja niestey musiałem kupić ziemi na podsypanie. CIężko jest znaleźć gdzieś w poblizu kogoś kto pozbędzie się ziemi za friko. Nawet pewien, hmm, deweloper , miał mi wozić za 50 pln za samochód - z Mikołowa do Mikołowa ale przywiózł 3.. i się rozmyslił. Ktoś dał więcej. Mam gościa który z Tychów wozi za 150 pln od tatry. Ziemia rózna, w zależności co chcesz. Z humusem jest najgorzej... Na priv mogę dać namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR4KY 03.09.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Poszukuję ekipy, która wykona szambo i zbiornik na deszczówkę (budowa w Mikołowie). Umówiony wykonawca przekłada mi robotę już trzeci tydzień więc musiałem przesunąć termin robót ociepleniowych...Jak macie jakieś sprawdzone i niedrogie firmy to poproszę na priva. A przy okazji zostało mi trochę drewna budowlanego:Stemple dł. 2,80 - 26 szt. po 4,00 zł/szt.Stemple dł. 2,40-2,50 - 22 szt. po 3,50 zł,szt.Stemple dł. 1,90 - 16 szt. po 3 zł/szt.Deski szałunkowe (pozbijane) ok 2 m3 - cena do uzgodnienia (nie zedrę). Zostało też trochę pustaków stropowych Teriva (ok 20 szt.) i kilka pustaków Porotherm 25 P+W... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rudek12 03.09.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Witam. poszukuję hurtowni stali z Rudy Śląskiej, ewentualnie miast ościennych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 03.09.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Witam, gdzie można kupić najtańszy piach do zasypywania fundamentów? Kopany albo pospóła. Okolice Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakub 04.09.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 poszlo na pw bardzo dziękuję niestety do dnia dzisiejszego nie dostałem informacji. Możesz wysłać jeszcze raz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 04.09.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 lakub napisał: OLIVIA2 napisał: Poszlo na pw Bardzo dziękuję NIESTETY DO DNIA DZISIEJSZEGO NIE DOSTAŁEM INFORMACJI. MOŻESZ WYSŁAĆ JESZCZE RAZ. POZDRAWIAM Bardzo przepraszam widocznie przegapilam , teraz napewno poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PILAR 04.09.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Witam. poszukuję hurtowni stali z Rudy Śląskiej, ewentualnie miast ościennych. Pozdrawiam Centurion w Katowicach dobre ceny http://www.centurion.katowice.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 04.09.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Mam gościa który z Tychów wozi za 150 pln od tatry. Ziemia rózna, w zależności co chcesz. Z humusem jest najgorzej... Na priv mogę dać namiar. Poproszę namiary, jak nie znajdę taniej to się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 04.09.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Witam! Tanio sprzedam pozostalosci po budowie, a konkretnie jakieś resztki MAXów 290x220x88 - stan nie najlepszy, przynajmniej połowa jest popękana, ale za to cena atrakcyjna (powiedzmy, ok. 1 zł za sztukę - do negocjacji) , bo chcę się tego pozbyć, a może komuś się przyda - np. na ścianki działowe, lub jakieś uzupełnienia w murze... http://images26.fotosik.pl/272/abf45d5ac8d5d1bbm.jpghttp://images45.fotosik.pl/7/0dc0b331b85c3ed2m.jpg Aha! Jest tego ok. 800 szt. - do odbioru (ewentualnie obejrzenia) w Dąbrowie Górniczej (Marianki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 05.09.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Witam, gdzie można kupić najtańszy piach do zasypywania fundamentów? Kopany albo pospóła. Okolice Gliwic w zeszłym roku kupowaliśmy w gardawicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts