moni28 09.09.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 U nas przylacze wod - kan wykonywal pan z Ornontowic , nie ceni sobie duzo a z tego co wiem robi tez projekty . Jak ktos chce to podam namiary na PW Poproszę także o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 09.09.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 hej hej szukam kamienia na oblozenie mojej skarpy okolice gliwic a dokladnie sosnicowice. Kto wie skad i za ile? pozdrooo d może porfir http://www.kruszywa.com/oferta.html w różnych ogrodniczych, np w Ochojcu, Wielopolu to w drodze na Rybnik, tylko ceny mało atrakcyjne w Żorach jadąc na Pszczynę ..czy jeszcze jakies pomysly? pzdr D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 10.09.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witam, chcę się dowiedzieć, jaką papę dawać na fundamenty i jaki lepik???? Chodzi mi o firmę. Tyle tego na rynku, że nie wiadomo, co wybrać Co WY dawaliście? Proszę o odpowiedź. Plis witam o co ci chodzi izolacje pionową czy poziomą? a tak na marginesie papy to już sie prawie że nie stosuje:) ja dałem na izolacje poziomą taką specjalną folie zbrojoną, najlepiej zawsze wszystkiego dawać podwójnie. sprzedają ją w rolkach o różnych szerokościach(30,40 50, cm) a na izolacje pionową proponował bym jakiś dysperbit lub dysperbent. ale są też lepsze masy bitumiczne najlepiej popytać w hurtowni jakiegoś zorientowanego gościa lub przedstawiciela handlowego dużej hurtowni może w Lubarze w radlinie O poziomą izolację mi chodzi. Trzeba będzie do Lubara się przejechać i zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 O poziomą izolację mi chodzi..... miłej lektury http://forum.muratordom.pl/fundament-fundamenty-stan-zero-czyli-cos-dla-poczatkujacych,t47424.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 10.09.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dzięki bardzo- poczytam- znalazłam tam ciekawe rzeczy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sepoy 10.09.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 mógłby mi ktoś podać ceny lub namiary na tymczasową siatkę ogrodzeniową wysoką 1,5-2m, taką na czas budowy? na razie trafiłem tylko na siatkę ocynk (oczka duże, chyba 30cm) w rolkach po 50m w Liroy`u za 286zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafau8 11.09.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 siatka ogrodzeniowa w dobrej cenie:http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3961267 mają różne w ofercie, nie wszystko jest wystawione na allegro - odbiór własny w Sośnicowicach koło Gliwic albo przesyłka kurierem. a ja mam pytanie - poszukuję walca do wałowania ziemi pod trawnik - na najbliższy łikend. Czy ktoś może pożyczyć coś takiego za kaucją oczywiście. W jedynej wypożyczalni w Katowicach mają jeden i do tego zarezerwowany już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sepoy 11.09.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 siatka ogrodzeniowa w dobrej cenie: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3961267 dz rafau8 tamta siatka z allegro to jest to miałbym jeszcze jedno pytanie ... chodzi o wyroby betonowe - akcesoria do budowy zjazdu z działki na drogę publiczną. trudno znaleźć właściwy zakład a jak już znajdę, to okazuje się, ze nie produkują przejazdowych ścianek oporowych do rur przepustowych fi 400. zna ktoś jakieś nowe betoniarnie? ja sprawdzałem już w Domrok w Gliwicach i Ufex w Ornontowicach-Bujakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
g_sid 12.09.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 W najbliższym czasie też czeka mnie budowa zjazdu w projekcie mam rur fi 400 zbrojona rozumie ze masz cos na oku w okolicach Gliwic. Co do ścianę to nie wiedziałem, że cos takiego produkują myślałem o postawieni murków z bloczków betonowych lub zrobieni szalunku i wylaniu? Wyroby betonowe sprzedają też w Sosnicowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sepoy 12.09.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 obdzwoniłem jeszcze parę zakładów betoniarskich w okolicy, sośnicowice też. nie robią u nas tych ścianek, szkoda. widziałem takie murki produkują za to w kieleckim ZB kije hajdaszek. świetna sprawa - nie trzeba się bawić w żadne betonowanie czy murowanie z bloczków - przywozisz murek i dźwigiem wkładasz od razu do rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PILAR 14.09.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Poszukuje piasku z przywozem do Piekar Śl. w celu zasypania fundametów w dobrej cenie z przywozem.Ilość ze 40 ton minimum proszę o jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 14.09.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Witam Poszukuję ekipy do ocieplenia domu do Mikołowa. Jak macie kogoś sprawdzonego i w rozsądnej cenie to proszę o namiary. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanraf 15.09.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Poszukuje piasku z przywozem do Piekar Śl. w celu zasypania fundametów w dobrej cenie z przywozem.Ilość ze 40 ton minimum proszę o jakieś namiary Ja również szukam taniego piasku do zasypania. Wejdzie mi jakieś 150 ton W Gardawicach piasek 15 zł, ale nie ma transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 15.09.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Ja również szukam taniego piasku do zasypania. Wejdzie mi jakieś 150 ton W Gardawicach piasek 15 zł, ale nie ma transportu. Bralam raz z Gardawic piasek i mam kilka namiarow na gosci z transportem , jesli chcesz to Ci podam . Najlepiej oplaca sie wziac cala wanne , ale u mnie niestety nie wjechala na dzialke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanraf 15.09.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dzięki, Już zamówiłam ale z Gliwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cia12luk 15.09.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Witam, jaki styropian zastosować do ocieplenia fundamentu?Majster poleca mi hydromax, bo dobry stosunek ceny do jakości, ale nie mogę go w okolicy Mikołowa dostać. Oferują mi za to m.in. SILVER fundament z termo organiki (330zł brutto / 1m3) i xps styrodur - cena podobna.Chętnie się dowiem co Wy stosowaliście i za jakie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PILAR 15.09.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Tu masz watek ocieplaniahttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=47443&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=ja dałem zwykły twardy styropian 5cm i to samo da co ten typowo do fundamentów. Jak bedziesz miał gryzonie na działce to czy drogi czy tani to ci go podgryzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cia12luk 15.09.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dzięki, przeczytałem ten wątek Zastanawia mnie jeszcze jedno, czy jako zabezpieczenie przed gryzoniami, na styropian ekstrudowany wystarczy siatka i klej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 16.09.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Dzięki, Już zamówiłam ale z Gliwic. A po ile ten piasek jeśli można wiedzieć i skąd dokładniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coen 17.09.2008 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 pilnie potrzebuje namiar na dobry tartak- czyli jakość za rozsądną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts