Adic 06.10.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Witam ! Sprzedam około 190 stempli w cenie 5 zł sztuka. Dobre, solidne, a przede wszystkim proste (~3 m). Do odbioru w Wyrach koło Mikołowa. Sprzedam również kabel ziemny 4 x 10 mm 16,5 metra do podłączenia szafki do rozdzielki w domu. kontakt: [email protected] 0 501 096 977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 06.10.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Masz jeszcze sporo czasu, nawet nie ma sensu zbierania dokumentów, bo i tak będą chcieli aktualne. nie wiadomo też jakie będzie oprocentowanie, generalnie jak zaczniesz miesiąc wcześniej to zdążysz. W kwietniu najlepsze mogą być zupełnie inne banki. Z innej beczki. Nigdy wcześniej mnie to nie interesowało, ale podczas castingu na najtańszą hurtownię w okolicy Mikołowa trafiłem też do hurtowni stali. Podobno październik do początku grudnia to najlepszy okres (najtaniej) na kupowanie stali. Wiec jeśli masz gdzie to przechować bez ryzyka że trafi ciemną nocą na złom - to może warto. A może w hurtowni to przetrzymają... pozdr. Wirecki - bardzo dziękuję za tak obszerną odpowiedz. Jak długo musiałabym czekać na dwa wskazane przez Ciebie banki - zamierzam ruszyć z budową w kwietniu przyszłego roku ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam_Ania 06.10.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Witam Mam do odsprzedania ok. 200 stempli dł. 2.80-3.00m.Jestem je w stanie odsprzedać w cenie ok 4.5PLN/szt. Zainteresowanych proszę o kontakt.tel. 609 882 617 PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikela 07.10.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Wirecki - bardzo dziekuję A tak nawiązując do tematu jak wypadł Twój casting na najtańszą hurtownie -okolice Mikołowa to niedaleko więc mogłabym skorzystać z Twoich podpowiedzi Takie informacje zawsze sie przydają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NieF 07.10.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witam, Poszukuję sprawdzonej ekipy od instalacji alarmowych. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 07.10.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Do: Adam Adam,mogę polecić sprawdzoną i niedrogą firmę instalującą alarmyPROMONtel.kom. 607 891 897 Aga71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 07.10.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witam, Poszukuję sprawdzonej ekipy od instalacji alarmowych. Adam IST Sp. z o.o. KATOWICE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moni28 07.10.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Poszukuję kierownika budowy z uprawnieniami dorogowymi do budowy zjazdu. Pilnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaitomek 08.10.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witam, Szukam ekipy do wyponania stanu surowego, kogo możecie polecić?Poproszę namiary na tych sprawdzonych i solidnych górali.Mam sprawdzoną firmę zajmującą się alarmami, rozwiązaniami domów inteligentnych i elektryką. Chętnym prześlę namiary na priva. PozdrawiamAsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 08.10.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Jestem w szoku , kupilismy cegle klinkierowa na komin z firmy wienerberger , kolor etna 1 gatunek , murarze zaczeli stawiac komin ponad wiezba i okazuje sie ze cegla jest krzywa prawie wszystkie w ksztalcie lodki , wyglada to okropnie dzwonilam dzis do przedstawiciela firmy i powiedzial mi ze ze takie sa normy w Polsce i nie widzi problemu , no normalnie chyba dzis mnie trafi , 1 gatunek , ponad 4 zeta klinkiera w dodatku krzywa jak ...... i on mi mowi ze normy nie zostaly przekroczone , jak chce to moge reklamowac , ekspert przyjedzie i zobaczy Czy ktos z was mial moze takie problemy i jak to rozwiazac ? zwalac komin ? pisac reklamacje ? dodam jeszcze ze sprawdzalam na hurtowni i praktycznie wiekszosc krzywych jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 08.10.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Na razie na czele Tamir z Pszyczny i Lubar z Rybnika (z dostawą do Mikołowa), aczkolwiek różnice nie są duże i to są pierwsze oferty. Lokalne (Tychy, Mikołów) wcale nie są dużo droższe. Ciekawie się robi ze stropem (Rector). mam ofertę od producenta (jakaś centrala, nie wiem dokładnie) i jak się zdecyduję, to mają to puścić przez jakąś hurtownie. Będzie numer jak się okaże, że to jedna z tych w których też składałem zapytanie. Na razie nie zamawiam - ale dam znac na priva jak to się skończy. Wirecki - bardzo dziekuję A tak nawiązując do tematu jak wypadł Twój casting na najtańszą hurtownie -okolice Mikołowa to niedaleko więc mogłabym skorzystać z Twoich podpowiedzi Takie informacje zawsze sie przydają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikela 09.10.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 - czekam z niecierpliwością Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 09.10.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam, Poszukuję sprawdzonej ekipy od instalacji alarmowych. Adam p. Przemysław Kaczmarek 509 954 358 Nie pamietam nazwy firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 09.10.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam, Szukam ekipy do wyponania stanu surowego, kogo możecie polecić? Poproszę namiary na tych sprawdzonych i solidnych górali. Asia Poszło na priva. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter1119 10.10.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Szukam doświadczonego murarza z okolic Gliwic do pomocy przy budowie domu na wiosnę. Proszę wyślijcie jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwarti 11.10.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Co do najtańszej hurtowni w okolicach Mikołowa to zdecydowanie polecam firmę Giebel z Ornontowic. Bije na łeb Lubar. Dobrą hurtownią jest też Budozbyt z Rybnika -kupuję tam głównie beton i siatki stalowe.Co do stali to proponuję firmę MS z Mikołowa Kamionki. Może nie są najtańsi ale mają stal prefabrykowaną czyli przygotowują stal na wymiar co jest szczególnie ważne przy szkodach górniczych gdzie średnica stali jest znacznie większa i samodzielnie jest trudno ją wygiąć.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 11.10.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Witam,Czy ktoś jest w stanie polecić jakiegoś sprawdzonego stolarza do wykonania drzwi zewnętrznych w okolicach Bytomia, Tarnowskich Gór lub Zabrza? Będę wdzięczny za wszelkie namiary.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rudek12 11.10.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Witam wszystkich. Czy ktoś może udzielić informacji w temacie rodzajów i cen masy izolacyjnej do fundamentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 13.10.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Witam.Szukam żwiru do drenażu gdzie na sląku w okolicach Tychów Katowic i jaka w tej chwili cena za tonę pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 13.10.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Czy ktoś z kończących budowę ma do sprzedania blaszak, idealnie byłoby w Mikołowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts