Mgielka 02.03.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam. Kochani, poszukuję kostki brukowej w niskiej cenie w okolicach Rybnika i namiary na tanią ekipę, aby ją położyć Mam dosyć spory obszar do połozenia i boję się, że koszt tej przyjemności mnie dobije Mytka: gdybym również mogła prosić o namiary na tego chłopaka do bruku. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszma 03.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 witam, jaką masę do hydroizolacji ściany fundamentowej ( bloczek betonowy) byście polecili?, chodzi mi o masy bezrozpuszczalnikowe takie na które można kłaść styropian do ocieplenia tej ścianki? Ja polecam produkty marki IcoPal. Bardzo ostatnio reklamowane. Na bloczki Siplast Primer Szybki Grunt SBS, izolacja pozioma Siplast Primer Szybki Grunt SBS + Papa fundament Szybki Profil SBS. Izolacja Pionowa Siplast Fundament Szybka Izolacja SBS + ocieplenie styropian EPS + folia kubełkowa. Wiecej na http://www.icopal.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 04.03.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Sprzedam w korzystnej cenie rozdzielnię budowlaną. Dwa gniazda 230V, gniazdo siłowe (16A), na wyposażeniu również zabezpieczenia nadprądowe i różnicowoprądowe. Szczelna obudowa, możliwośc montażu do ściany. Wiadomośc na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luki_d 04.03.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Witam, Potrzebuję dobrych okien pcv. Co możecie polecić? Witam, http://www.margookna.com.pl - kupowaliśmy tam okna 3,5 roku temu i są ok, więc polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 06.03.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam Moglby ktos polecic dobrego i niedrogiego kierownika budowy z okolic Dąbrowy Górniczej lub Zawiercia ? Bede wdzieczny. Pozdrawiam Przemek Kontakt. 506-052-245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Szukam dobrej i taniej ekipy do ocieplen Bardzo prosze o podzielenie sie namiarami Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 06.03.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam Moglby ktos polecic niedrogiego kierownika budowy z okolic Dąbrowy Górniczej lub Zawiercia ? Bede wdzieczny. Pozdrawiam Przemek Kontakt. 506-052-245Spróbuj znaleźć dobrego, który Ci pomoże, no chyba że wszystko wiesz.... i faktycznie potrzebujesz takiego do podpisywania papierów... W dzienniku Slawkina jest rekomendacja. Skorzytałem. Jestem b.zadowolony. Twoje rejony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 06.03.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam! Kupię rozdzielnię budowlaną na plac budowy.Ważne żeby była z układem pomiarowym i miała miejsce na licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Patrz kilka postow wyzej ushi chce sprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaceks1974 07.03.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Ponawian moją prośbę. Bardzo proszę o namiar na staranną i solidną ekipę do ocieplenia i zabudowy poddasza z okolic Lędzin Tychów itd. Może przy okazji do wylewek również.Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 07.03.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Patrz kilka postow wyzej ushi chce sprzedac. Już go pytałam ,ale akurat nie miał tego w niej co potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 07.03.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Witam! Kupię rozdzielnię budowlaną na plac budowy.Ważne żeby była z układem pomiarowym i miała miejsce na licznik Wystąpiłaś do Vattenfalla o warunki na prąd docelowy i plac budowy czy sam plac budowy? Jeżeli na plac budowy i docelowy prąd to masz szansę na docelową skrzynkę i nie będziesz musiała we własnym zakresie dawać skrzynki z licznikiem. Jeżeli tylko na plac budowy to niestety masz w zakresie skrzynkę z licznikiem i podłączenie po swojej stronie Jak masz możliwość to prześlij mi na priv'a skan warunków i mapkę z dokładną lokalizacją budowy to może dam radę coś pomóc. Pozdrawiam TLobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 08.03.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 TLobo.....poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 09.03.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Szukam namiarów na dobrych i niedrogich ekip od wylewek. Info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 09.03.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam.Szukam ekipy która wykona strop w garażu prawdopodobnie drewniany łącznie z ociepleniem dachu.stan istniejący:http://images44.fotosik.pl/79/55b1961ec4d2ca5emed.jpgpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 09.03.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Szukam namiarów na dobrych i niedrogich ekip od wylewek. Info na priv. podpinam się pod prośbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DominikaK 09.03.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam serdecznie, nie wiem czy dobrze robię na tym wątku się o to pytając ale spróbuję Czy ktoś może polecić dokładną i solidną ekipę wykończeniowo-remontową z Katowic lub okolicy? Jeśli jestem na złym wątku to proszę wsakżcie mi gdzie szukać.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rick207 09.03.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam.Poszukuję, jak w temacie. Ma to być pomieszczenie dla 4 ludzi, którzy będą tam m.in. nocować. Jestem zainteresowany wynajmem od czerwca na ok. 4 miesiące. Jeżeli cena będzie przystępna, to możliwy jest zakup.Pozdrawiam. Ryszard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 09.03.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam ponownie No ten kierownik od Skawina trosze za drogi ...Moze Ktos ma namiary jeszcze na jakiegos w miare niedrogiego a spoko KIEROWNIKA BUDOWY?? Z okolic Dąbrowy Górniczej, Sosnowca , Zawiercia Dzieki z GoryPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 09.03.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam ponownie No ten kierownik od Skawina trosze za drogi ... Moze Ktos ma namiary jeszcze na jakiegos w miare niedrogiego a spoko KIEROWNIKA BUDOWY?? Z okolic Dąbrowy Górniczej, Sosnowca , Zawiercia Dzieki z Gory Pozdrawiam To ja też grzecznie poproszę ,ale z okolic Rudy Śląskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts