barto307cc 20.03.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witam!! A ja poszukuję usilnie dobrego kierownika budowy ,plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 20.03.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dobry jest p. Michał, polecony przez slawkina. Namiarów szukaj u niego w dzienniku. Tam sie sprawdził, u mnie też. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 20.03.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 No już właśnie odnalazłam od niego nr tel .Jutro go zaatakuję,heheh Dzęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 20.03.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 No już właśnie odnalazłam od niego nr tel .Jutro go zaatakuję,heheh DzękiTo on Cię zaatakuje Przed rozmową zastanów się czego chcesz - prowadzenia dziennika czy faktycznego pilnowania wykonawcy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 21.03.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Przed rozmową zastanów się czego chcesz - prowadzenia dziennika czy faktycznego pilnowania wykonawcy.... Wiem czego chcę Faktycznego pilnowania budowy Niestety p.Michał jest w Austrii i będzie dopiero 30.03. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudolfo78 21.03.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Co do najtańszej hurtowni w okolicach Mikołowa to zdecydowanie polecam firmę Giebel z Ornontowic. Witam Wszystkich Co do firmy Giebel to odradzam, ceny no nie wiem czy takie dobre, z dostawami co innego obiecują co innego w praktyce. Klienta mają gdzieś, mimo że mam bardzo blisko nie mam zamiaru już więcej tam kupować ! odradzam tą hurtownie fatalny kontakt z klientem. Z wyceną materiałów nie wyrobili się w 10 dni choć mówili, że zrobią to w 3 dni. Tydzień poślizgu zero kontaktu. Zrezygnowałem - jak tak ma być z dostawą materiałów to dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacolek 21.03.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Witam, mam do sprzedania garaż 3x5 stan dobry, służył dwa lata wystawiam na allegro pod adresem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=590093636 posiadam też ubikacje przenośną typu Toy Toy oraz brame tymczasową o szerokości 4 metry wszystko znajduje do obejżenia w Mikołowie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hapek1 22.03.2009 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Sprzedam tanio kozę wyłożoną szamotem z rurą przyłączeniową i kolankiem.Swietnie sie sprawuje! Odbiór Imielin k/Mysłowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.03.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 My własnie zamówiliśmy na Słowacji . Cena:550zł zaimpregnowane już A to jest cena za kubik ? Transport wliczony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 22.03.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 A to jest cena za kubik ? Transport wliczony ? Tak to cena za kubik (cena po znajomości,bo to kuzyn znajomego ma ten tartak ),a transport mamy za darmo,bo przywiozą to przy okazji z innym transportem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 22.03.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Poszukuję taniego kamienia do utwardzenia drogi dojazdowej do działki .Jak ktoś ma jakieś namiary to poproszę Jeszcze mam pytanie w jakich granicach cenią sie kierownicy budowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 22.03.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Jeszcze mam pytanie w jakich granicach cenią sie kierownicy budowy?? 2-4 tys złotych W sprawie kamienia - najtańszy jest gruz, w ubiegłym roku przywieżli mi w cenie transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolibal 23.03.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 czy mogę również prosić o namiary na elektryka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczki3 23.03.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Przede wszystkim chciałabym powitać szanowne grono. Przymierzamy sie do budowy domku (ok. 72 m najprawdopodobniej AC Bogusia) w Będzinie. W zwiazku z tym jesteście dla nas kopalnią wiedzy. Narazie niestety zaczynamy naszą przygodę z urzędami i wszelką papierologią ale musimy również zorientować się w cenach. Jeśli jeśli to możliwe bardzo proszę o podanie namiarów na sensowne ekipy( stan surowy zamknięty) a przede wszystkim na znającego sie na rzeczy kierbuda. Pozdrawiam serdecznie wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz84 23.03.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 poratujcie namiarami na sprawdzone/niedrogie ekipy z okolic do układania kostki brukowej pod podjazd,taras i ścieżki. Dzięki numer od firmy brukarskiej to 660979540 firma wporzadku jak mówi tak robi szybcy solidni i stosunkowo nie drodzy firma nazywa sie firma kosteczka pozdrawiam i polecam z skorzystania z ich usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 23.03.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Potrzebuję w miarę szybko i w miarę tanio kilka worków dobrego ekogroszku na przetestowanie kotła. Macie jakieś namiary, gdzie mógłbym "po drodze" wziąć parę takich worków? Najlepiej w okolicach Rudy Śl., Gliwic i Zabrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniauki 23.03.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Zakupiłam dzisiaj ostatecznie dachówkę. Mogę polecić firmę Ar-Bud z Katowic (zaraz koło targu na Załężu) - mają bardzo dobre ceny na dachówkę RuppCeramiki i okna Fakro (najtańsza oferta jaką dostałam a sprawdzałam chyba w 10 firmach) i można jeszcze negocjować Ja rozmawiałam z Panem Adrianem (mam nadzieję, że się nie pogniewa) słuchajcie a ceramika na dach Roben-a 3,o8 netto to dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 23.03.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Potrzebuję w miarę szybko i w miarę tanio kilka worków dobrego ekogroszku na przetestowanie kotła. Macie jakieś namiary, gdzie mógłbym "po drodze" wziąć parę takich worków? Najlepiej w okolicach Rudy Śl., Gliwic i Zabrza. cześć Ushi, Wytestowałem kilka rodzajów i mówiąc krótko nic prócz groszku z kopalni Juliusz się nie nadaje. Namiar posyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kattharina 25.03.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witam wszystkich! Szukam jakiegoś źródła prętów zbrojeniowych. Mam namiar jedynie na Inpol w Tarnowskich Górach, ale oni chcą 1950 zł netto za tonę Bardzo proszę o pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 25.03.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 spróbuj Barwa Tychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts