barto307cc 25.03.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 A ja potrzebuję Inspektora Nadzoru ,ma ktoś jakieś namiary?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rr77 25.03.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Pozostało mi po budowie jedno okno dachowe Veluxa ggu m08 (łazienkowe) 140x78 cm + do tego kołnierz w rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 25.03.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 A ja potrzebuję kafelkarza - umówiony wcześniej wystawił mnie do wiatru. Się nie odzywa, nie odbiera telefonów. Oj, jak ja lubię takich ludzi!!Byłbym wdzięczny za jakiś sensowny namiar.PozdrawiamLech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Optymistyk 25.03.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Sprawdzona i rzetelna ekipa do wylewek i tynków gipsowych poszukiwana. Poszło na priva Lech Mozna się dołączyć do pytania. Szukam ludzi do wylewek i tynków gipsowych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kattharina 25.03.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witam wszystkich! Szukam jakiegoś źródła prętów zbrojeniowych. Mam namiar jedynie na Inpol w Tarnowskich Górach, ale oni chcą 1950 zł netto za tonę Bardzo proszę o pomoc!!! Dzięki Wirecki. A może ktoś ma namiary na stal w Gliwicach, Katowicach, Bytomiu itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.03.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witam wszystkich! Szukam jakiegoś źródła prętów zbrojeniowych. Mam namiar jedynie na Inpol w Tarnowskich Górach, ale oni chcą 1950 zł netto za tonę Bardzo proszę o pomoc!!! Dzięki Wirecki. A może ktoś ma namiary na stal w Gliwicach, Katowicach, Bytomiu itp. ? http://www.metallco.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 25.03.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witam wszystkich! Szukam jakiegoś źródła prętów zbrojeniowych. Mam namiar jedynie na Inpol w Tarnowskich Górach, ale oni chcą 1950 zł netto za tonę Bardzo proszę o pomoc!!! wygranego w konkursie rzucam na priv Eko-instal Świętochłowice Megaset Piekary Śląskie Centurion K-ce - Siemianowice ...in-pol odpadł w przedbiegach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 27.03.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Gdzie można wypożyczyć palnik gazowy do papy termozgrzewalnej? A może ktoś ma niepotrzebny? Jedna dysza do papy podkładowej na zakład tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stev71 27.03.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam wszystkich! Szukam jakiegoś źródła prętów zbrojeniowych. Mam namiar jedynie na Inpol w Tarnowskich Górach, ale oni chcą 1950 zł netto za tonę Bardzo proszę o pomoc!!! Dzięki Wirecki. A może ktoś ma namiary na stal w Gliwicach, Katowicach, Bytomiu itp. ?[/quote Witam wszystkich Gliwice w stal zaopatrzają się w Żernicy w firmie metallco,ale trudno pwiedziećjak tam z cenami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.03.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 A ja potrzebuję Inspektora Nadzoru ,ma ktoś jakieś namiary?? szukasz jeszcze? Polecę mojego ( o ile jeszcze sie godzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.03.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Witam wszystkich! Szukam jakiegoś źródła prętów zbrojeniowych. Mam namiar jedynie na Inpol w Tarnowskich Górach, ale oni chcą 1950 zł netto za tonę Bardzo proszę o pomoc!!! Dzięki Wirecki. A może ktoś ma namiary na stal w Gliwicach, Katowicach, Bytomiu itp. ?[/quote Witam wszystkich Gliwice w stal zaopatrzają się w Żernicy w firmie metallco,ale trudno pwiedziećjak tam z cenami:) w Zabrzu Mikulczycach zawsze było najtaniej na składzie Mostostalu. Chyba ulica Przemysłowa albo Magazynowa - poszukaj i zadzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.03.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Sprawdzona i rzetelna ekipa do wylewek i tynków gipsowych poszukiwana. Poszło na priva Lech Mozna się dołączyć do pytania. Szukam ludzi do wylewek i tynków gipsowych. Pozdrawiam pisz na priv - dam dobry telefon. Sam sie nabrałem kiedyś na "szefa" - okazało sie że agregat ma za frico bo bierze z Knauffa tynk, ale robia ludzie. Dam namiar na "ludzi" - bez dodatkowego pośrednictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.03.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Witam!! A ja poszukuję usilnie dobrego kierownika budowy ,plisssss dobrego to weź inspektora . Kierownika weź taniego, najtańszego.....- .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 28.03.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Właśnie myślałam,że lepiej kierownik dobry bo jest tam częściej niz inspektor .Kierownika już znalazłam . Bobiczek chętnie skorzystam znamiarów na inspektora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.03.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Mój kierownik kosztował mnie w procesie budowlanym 300zeta (3 x po 100wce) Robił tylko wpisy, raz był przed zalanie fundamentu, raz po więźbie i raz na koniec uzupełnic dziennik. Za to inspektor - mniam,mniam - nienawidzili go wykonawcy, bo rozbierali czasami świeżą zaprawe na kominie i kilkanaście razy poprawiali ocieplenia wieńców i co tam jeszcze. Ten był moim przyjacielem. Raz go nie posłuchałem - jeden jedyny raz - i do dzisiaj żałuję..... Było minęło - ale polecam z czystym sumieniem. Poza tym nie był wcale a wcale pazerny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolibal 28.03.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Poszukuję namiarów na ekipę wykonującą tynki i wylewki. Czy moglibyście podać jakieś namiary na sprawdzone ekipy i cenę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 28.03.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 dobrego to weź inspektora . Kierownika weź taniego, najtańszego.....- .. Dobry kierownik będzie twoim inspektorem. Proszę o namiary na ludzi od tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 29.03.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Hmm tylko te funkcje właśnie nie mogą być w jednej osobie bobiczek dasz te namiary na tego inspektora?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 29.03.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Witam.Mam nietypowy temat.Posiadam dom ktory budował deweloper. umowę miełam na stan surowy otwrarty i taki własnie stan odebrałem od firmy.Nająłem kierownika budowy ktory miał ten stan i poprawnosc robot potwierdzic, odebrac dziennik budowy i dalej kierowac robotami.Efekt był jednak inny - nowy kierownik dostał znakomitą fuchę i mnie olał przy okazji gubiąc dziennik budowy i inkasując parę koła za odbior budowy i przyszłe prace ktorych nie wykonał. W tej chwili prowadzę niewielkie prace na budowie ale musze jak najszybciej odtworzyc dziennik budowy.macie moze namiar na kogos kto jest się tym w stanie solidnie zając - kasa nieistotna zapłącę bez targowania. ps. własnie niedawno usłyszałem ze ten moj nieszczęsny kierownik straci tą fantastyczną posadę i narobił tam niezłego bigosu a jest to inwestycja na 400 mieszkań. W niedalekiej przyszłosci opiszę tę sytuację i nazwę jego firmy , jego imę nazwisko aby nikomu juz nie wcisnął kitu.Po prostu wredny typ zdala od takich budowlańców.pozdrawiam F.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 29.03.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Poszło na priv Ma ktoś do sprzedania deski na szalunki?potrzebne mi 2 kubiki tylko ,oraz dachłaty 50 szt .No albo ktoś wie gdzie to kupić można u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts