Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich!

Szukam jakiegoś źródła prętów zbrojeniowych. Mam namiar jedynie na Inpol w Tarnowskich Górach, ale oni chcą 1950 zł netto za tonę :o Bardzo proszę o pomoc!!!

Dzięki Wirecki. A może ktoś ma namiary na stal w Gliwicach, Katowicach, Bytomiu itp. ?

http://www.metallco.pl/

Witam wszystkich!

Szukam jakiegoś źródła prętów zbrojeniowych. Mam namiar jedynie na Inpol w Tarnowskich Górach, ale oni chcą 1950 zł netto za tonę :o Bardzo proszę o pomoc!!!

wygranego w konkursie rzucam na priv :D

Eko-instal Świętochłowice

Megaset Piekary Śląskie

Centurion K-ce - Siemianowice

...in-pol odpadł w przedbiegach :wink:

Witam wszystkich!

Dzięki Wirecki. A może ktoś ma namiary na stal w Gliwicach, Katowicach, Bytomiu itp. ?[/quote

Witam wszystkich

Gliwice w stal zaopatrzają się w Żernicy w firmie metallco,ale trudno pwiedziećjak tam z cenami:)

Witam wszystkich!

Dzięki Wirecki. A może ktoś ma namiary na stal w Gliwicach, Katowicach, Bytomiu itp. ?[/quote

Witam wszystkich

Gliwice w stal zaopatrzają się w Żernicy w firmie metallco,ale trudno pwiedziećjak tam z cenami:)

w Zabrzu Mikulczycach zawsze było najtaniej na składzie Mostostalu.

Chyba ulica Przemysłowa albo Magazynowa - poszukaj i zadzwoń 8)

Sprawdzona i rzetelna ekipa do wylewek i tynków gipsowych poszukiwana.

Poszło na priva

Lech

Mozna się dołączyć do pytania.

Szukam ludzi do wylewek i tynków gipsowych.

Pozdrawiam

pisz na priv - dam dobry telefon.

Sam sie nabrałem kiedyś na "szefa" - okazało sie że agregat ma za frico bo bierze z Knauffa tynk, ale robia ludzie.

Dam namiar na "ludzi" - bez dodatkowego pośrednictwa

Mój kierownik kosztował mnie w procesie budowlanym 300zeta (3 x po 100wce)

Robił tylko wpisy, raz był przed zalanie fundamentu, raz po więźbie i raz na koniec uzupełnic dziennik.

Za to inspektor - mniam,mniam - nienawidzili go wykonawcy, bo rozbierali czasami świeżą zaprawe na kominie i kilkanaście razy poprawiali ocieplenia wieńców i co tam jeszcze.

Ten był moim przyjacielem.

Raz go nie posłuchałem - jeden jedyny raz - i do dzisiaj żałuję..... :)

Było minęło - ale polecam z czystym sumieniem.

Poza tym nie był wcale a wcale pazerny :D

Witam.Mam nietypowy temat.

Posiadam dom ktory budował deweloper. umowę miełam na stan surowy otwrarty i taki własnie stan odebrałem od firmy.

Nająłem kierownika budowy ktory miał ten stan i poprawnosc robot potwierdzic, odebrac dziennik budowy i dalej kierowac robotami.

Efekt był jednak inny - nowy kierownik dostał znakomitą fuchę i mnie olał przy okazji gubiąc dziennik budowy i inkasując parę koła za odbior budowy i przyszłe prace ktorych nie wykonał. W tej chwili prowadzę niewielkie prace na budowie ale musze jak najszybciej odtworzyc dziennik budowy.

macie moze namiar na kogos kto jest się tym w stanie solidnie zając - kasa nieistotna zapłącę bez targowania.

ps. własnie niedawno usłyszałem ze ten moj nieszczęsny kierownik straci tą fantastyczną posadę i narobił tam niezłego bigosu a jest to inwestycja na 400 mieszkań.

W niedalekiej przyszłosci opiszę tę sytuację i nazwę jego firmy , jego imę nazwisko aby nikomu juz nie wcisnął kitu.

Po prostu wredny typ zdala od takich budowlańców.

pozdrawiam F.5