lakub 30.03.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Pytałem ostatnio w Żernicy, pręty zbrojeniowe mają po 2200 brutto Witam wszystkich! Szukam jakiegoś źródła prętów zbrojeniowych. Mam namiar jedynie na Inpol w Tarnowskich Górach, ale oni chcą 1950 zł netto za tonę Bardzo proszę o pomoc!!! Dzięki Wirecki. A może ktoś ma namiary na stal w Gliwicach, Katowicach, Bytomiu itp. ?[/quote Witam wszystkich Gliwice w stal zaopatrzają się w Żernicy w firmie metallco,ale trudno pwiedziećjak tam z cenami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstryczek_elektryczek 30.03.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dobre ceny mają wElektrostal - ZabrzeCentrostal - Katowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.03.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 w Rybnikuhttp://www.teskosteel.com.pl/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 30.03.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Hmm tylko te funkcje właśnie nie mogą być w jednej osobie regulaminowo masz rację... . Moim zdaniem można wziąć dobrego kierownika budowy i odpuścić sobie inspektora.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacolek 30.03.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam, mam do odsprzedania bramę skrzydłową plus furtkę brama składa się z dwóch skrzydeł o wymiarach szerokość 160 wys 152 furtka 106 wys 152, służyła mi jako tymczasowa brama na budowie.http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=599072019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marxxx 30.03.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 stal barwa Tychy fi 10 i grubsze cena spadła poniżej 2000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniauki 30.03.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 a pytanko takie:czy ktoś może nas wesprzeć wiedzą z zakresu wydatku jaki trzeba ponieść na wylanie stropu żelbetonowego? dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 31.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Specjalistów od alarmów - Mikołów, Tychy, Katowice - szukam. Dwóch z poleconych na forum delikatnie mówiąc ... kaszana. mam ofertę, ale chcę ją porównać z "czymś jeszcze".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 01.04.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Mam prośbę o namiary na sprawdzoną ekipę od wylewek miksokretem. Oczywiście szybko, fachowo i niedrogo Info na priv, please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 01.04.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Czy ktoś wie gdzie na śląsku (Katowice, Tychy, Mysłowice, Sosnowiec, Jaworzno i okolice) jest dobrze wyposażony sklep z klamkami do drzwi zewnętrznych? Poszukuję klamki z systemem ryglującym (przez jej uniesienie) i wbrew pozorom znalezienie takowej nie jest wcale łatwe... Pozdrawiam budujących i wybudowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mekej 02.04.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Poszukuję ziemi ogrodowej - około 30 ton najlepiej okolice Gliwic, Pyskowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.04.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Mekei!Mam namiary w Zabrzu, humus po 25zł z załadunkiem.Tylko transport załatwiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.04.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam!! Ja poszukuje namiarow na dobra i tania podbitke ok 20mm gruba Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 03.04.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Mekei! Mam namiary w Zabrzu, humus po 25zł z załadunkiem. Tylko transport załatwiaj Mnie też się ziemia przyda. Proszę o namiary na Priv'a Dzięki Pozdrawiam Tlobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shooter 03.04.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 jako ze budowa idzie jak buza i nagle w hurtowniach/skladach robia sie braki wszystkiego chcialem poszukac kilka rzeczy na najblizsza przyszlosc.... Na razie wszystko biore z Lubara z Rubnika i ceno jest super ale lepiej sprawdzic Prosze o info gdzie mozna dostac w dobrych cenach: Ceramika na dach (chyba bedzie Roben sredzka falista miedziana) - jutro daje do wyceny ar bud i axiom w katowicach, lubar juz wycenia, moze jeszcze cos innego mi sie spodoba wiec nie koniecznie ta wymieniona dachowka Okna dachowe Okna tarasowe i reszta okien - jakich producentow polecacie, moze ktos ma bodobny dach - jaki kolorek okien i bramy garazowej bedzie pasowal - myslalem o złoty dąb - ale podobno juz bardzo oklepany....moze cos innego Rolety i bramy garazowe - zamawiac tam gdzie okna czy .... ? Szukam natchnienia na kolor bramy garazowej i rolet ....jakies propozycje pod miedziana dachowke ?? i chyba tyle.....chyba ze cos mi umknelo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 04.04.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Robena w styczniu najtaniej dostałem w Tamir Pszczyna. Cena "prawie" ta sama co w Lubarze, ale jednak. Axiom w Katowicach to porażka.Okna dachowe, u mnie Fakro, najtaniej Rampa w Imielinie i Tamir Pszczyna. Ten sam rabat. Velux był najtanszy gdzies w Katowicach, był chyba post o ile pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 04.04.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 A czy mogę gdzieś wypożyczyć samą pompę do betonu? mam tanio załatwiony beton ale bez pompy .No chyba że ktoś ma namiar na tani beton z pompą Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 04.04.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 nadaje się ten humus z zabrza? ziemia jest czysta czy z kamieniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.04.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Hmm tylko te funkcje właśnie nie mogą być w jednej osobie regulaminowo masz rację... . Moim zdaniem można wziąć dobrego kierownika budowy i odpuścić sobie inspektora.... Twoim zdanie, moim niestety nie - z doświadczenia - mieszkam 2,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 04.04.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Velux był najtanszy gdzies w Katowicach, był chyba post o ile pamietam. Pewnie chodzi o Budohurt. Ceny na okna mają sensowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts