olek.k 13.04.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Witam!! Ja poszukuje namiarow na dobra i tania podbitke ok 20mm gruba Pozdrawiam Marta Jak podbitka Cię interesuje ?? Ja kupowałem na podbitkę deski boazeryjne łaczone na pióro - wpust. Ładnie zrobione, grube za deskę o długości 1m płaciłem 20zł za metr kwadratowy, deski o dł 2,5m 25zł za metr kwadratowy. Namiary mogę podesłać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek.k 13.04.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Witam, znalazłem ciekawą ofertę na deski tarasowe z drewna egzotycznego (bezpośredni importer - bardzo dobre ceny). Problemem jest odleglość i koszty transportu - około 600-700 zł. Szukam osoby (lub osób) do stworzenia "grupy zakupowej" celem podzielenia się kosztami transportu. Chętnych prosze o kontakt Witam wstępnie jestem zainteresowany, skąd trzeba to przytransportować, cena za metr kwadratowy, czy sześcienny ?? jak długie te deski ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregori 14.04.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam, znalazłem ciekawą ofertę na deski tarasowe z drewna egzotycznego (bezpośredni importer - bardzo dobre ceny). Problemem jest odleglość i koszty transportu - około 600-700 zł. Szukam osoby (lub osób) do stworzenia "grupy zakupowej" celem podzielenia się kosztami transportu. Chętnych prosze o kontakt Witam wstępnie jestem zainteresowany, skąd trzeba to przytransportować, cena za metr kwadratowy, czy sześcienny ?? jak długie te deski ?? z Poznania, cena za m2, długości różne do chyba 5,2 m max. (Najlepiej proszę pooglądać aukcje które podałem (opocja pokaż inne aukcje sprzedającego) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 14.04.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Czy ktoś może orientuje się gdzie można w okolicy (najlepiej Bytomia) kupić szambo betonowe ok. 8m3 za rozsądne pieniądze. Ze wstępnych poszukiwań wyszło mi, że zagłębie producentów szamb jest w Radomiu. Z kalkulacji wynika, że nawet z kosztami transportu wychodzi to taniej niż kupując tu w okolicznych hurtowniach czy składach budowlanych. Ale może źle szukam i jest gdzieś na Śląsku sensowny producent. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. PozdrawiamLech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 probud w Porębie http://probud.pl/szamba.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 14.04.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Sprawdzałem PROBUD - wychodzi około 200 zł drożej niż cena podobnego z transportem spod Radomia. Dziwne, prawda. Jedyna zaleta to taka, że są blisko w razie reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 14.04.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Zobacz tu.....http://www.adhavi.eu/adhavi.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 14.04.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witajcie, czy ktoś z Was może wypowiedzieć się na temat okien z firmy SuperOkno z Zabrza? Moja hurtownia budowlana ma je w swojej ofercie i nawet w przystepnej cenie. Ale, jak wiadomo,nie cena tu najważniejsza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A.sia 15.04.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ja prosiłabym o namiary na sprawdzonego fachowca od kostki granitowej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shooter 15.04.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Potrzebuje steple budowlane 200 sztuk o wysokosci 3,20 a jeszcze lepiej 3,25m Gdzie w okolicy dostane takie cudo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kattharina 16.04.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Kupował ktoś z Was w rozsądnej cenie styrodur XPS? Mam ocieplić nim fundament, ale ciężko go zlokalizować w jakimś składzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 16.04.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 No my też właśnie mamy styrodurem aqua ocieplać .Drogie to strasznie ,no ale jak mus to mus .Znalazłam go w Zbrosławicach w hurtowni budowlanej,cena 411zł/m3-grubość 5 cm,w paczce jest 20m2. Jak odszukam fakturę to mogę podać dokładny adres i tel jak Cię interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kattharina 16.04.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 A to jest styropian ekspandowany Aqua czy polistyren ekstrudowany (XPS)? Byłabym wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 16.04.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Potrzebuje steple budowlane 200 sztuk o wysokosci 3,20 a jeszcze lepiej 3,25m Gdzie w okolicy dostane takie cudo ? Takie duże ci potrzebne ? A 3 metrowe nie wystarczą ? Bo przeważnie można 3 metrowe kupić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 16.04.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Musze zmierzyc moje stemple , bo wydaje mi sie ze maja 3,20 , tylko mam ich gdzies 160 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozan 16.04.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Proszę o wyslanie do mnie namiaró naziemi / humus w zabrzu pilnie potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 16.04.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 A to jest styropian ekspandowany Aqua czy polistyren ekstrudowany (XPS)? Byłabym wdzięczna za namiary Szczerze to nie wiem ,wiem tylko że jest niebieski Namiary poszły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 17.04.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Zobacz tu.....http://www.adhavi.eu/adhavi.html Firma dziwna jakaś. Trzy dni temu zadzwoniłem z pytaniem o ceny. Poproszono mnie abym wysłał maila z bo cennika nie było pod ręką. Do tej pory cisza. Widocznie ten cennik tak głęboko zakopany... Szukam dalej szamba. Chyba jednak spod Radomia sprowadzę. Pozdrawiam Lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 17.04.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Zobacz tu.....http://www.adhavi.eu/adhavi.html Firma dziwna jakaś. Trzy dni temu zadzwoniłem z pytaniem o ceny. Poproszono mnie abym wysłał maila z bo cennika nie było pod ręką. Do tej pory cisza. Widocznie ten cennik tak głęboko zakopany... Szukam dalej szamba. Chyba jednak spod Radomia sprowadzę. Pozdrawiam Lech Też się zastanawiałem co zrobic, ale okazało się że najpóźniej w 2012 będzie kanaliza tym samym zdecydowałem się na kręgi betonowe, które potem wykorzystam do deszczówki. Koszt jednego kręgu 120zł. Może i dla Ciebie było by to dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forumowiczow-2009-organizujemy-sami,t157524.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts