Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

Witam!!

Ja poszukuje namiarow na dobra i tania podbitke ok 20mm gruba :)

Pozdrawiam

Marta

Jak podbitka Cię interesuje ?? Ja kupowałem na podbitkę deski boazeryjne łaczone na pióro - wpust. Ładnie zrobione, grube za deskę o długości 1m płaciłem 20zł za metr kwadratowy, deski o dł 2,5m 25zł za metr kwadratowy.

Namiary mogę podesłać na priv

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam, znalazłem ciekawą ofertę na deski tarasowe z drewna egzotycznego (bezpośredni importer - bardzo dobre ceny). Problemem jest odleglość i koszty transportu - około 600-700 zł. Szukam osoby (lub osób) do stworzenia "grupy zakupowej" celem podzielenia się kosztami transportu. Chętnych prosze o kontakt

Witam wstępnie jestem zainteresowany, skąd trzeba to przytransportować, cena za metr kwadratowy, czy sześcienny ?? jak długie te deski ??

Witam, znalazłem ciekawą ofertę na deski tarasowe z drewna egzotycznego (bezpośredni importer - bardzo dobre ceny). Problemem jest odleglość i koszty transportu - około 600-700 zł. Szukam osoby (lub osób) do stworzenia "grupy zakupowej" celem podzielenia się kosztami transportu. Chętnych prosze o kontakt

Witam wstępnie jestem zainteresowany, skąd trzeba to przytransportować, cena za metr kwadratowy, czy sześcienny ?? jak długie te deski ??

z Poznania, cena za m2, długości różne do chyba 5,2 m max. (Najlepiej proszę pooglądać aukcje które podałem (opocja pokaż inne aukcje sprzedającego)

pozdrawiam

Czy ktoś może orientuje się gdzie można w okolicy (najlepiej Bytomia) kupić szambo betonowe ok. 8m3 za rozsądne pieniądze. Ze wstępnych poszukiwań wyszło mi, że zagłębie producentów szamb jest w Radomiu. Z kalkulacji wynika, że nawet z kosztami transportu wychodzi to taniej niż kupując tu w okolicznych hurtowniach czy składach budowlanych. Ale może źle szukam i jest gdzieś na Śląsku sensowny producent. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki.

Pozdrawiam

Lech

Zobacz tu.....http://www.adhavi.eu/adhavi.html

Firma dziwna jakaś. Trzy dni temu zadzwoniłem z pytaniem o ceny. Poproszono mnie abym wysłał maila z bo cennika nie było pod ręką. Do tej pory cisza. Widocznie ten cennik tak głęboko zakopany... :-)

Szukam dalej szamba. Chyba jednak spod Radomia sprowadzę.

Pozdrawiam

Lech

Zobacz tu.....http://www.adhavi.eu/adhavi.html

Firma dziwna jakaś. Trzy dni temu zadzwoniłem z pytaniem o ceny. Poproszono mnie abym wysłał maila z bo cennika nie było pod ręką. Do tej pory cisza. Widocznie ten cennik tak głęboko zakopany... :-)

Szukam dalej szamba. Chyba jednak spod Radomia sprowadzę.

Pozdrawiam

Lech

Też się zastanawiałem co zrobic, ale okazało się że najpóźniej w 2012 będzie kanaliza tym samym zdecydowałem się na kręgi betonowe, które potem wykorzystam do deszczówki. Koszt jednego kręgu 120zł. Może i dla Ciebie było by to dobre rozwiązanie.