barto307cc 17.04.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Zobacz tu.....http://www.adhavi.eu/adhavi.html Firma dziwna jakaś. Trzy dni temu zadzwoniłem z pytaniem o ceny. Poproszono mnie abym wysłał maila z bo cennika nie było pod ręką. Do tej pory cisza. Widocznie ten cennik tak głęboko zakopany... Szukam dalej szamba. Chyba jednak spod Radomia sprowadzę. Pozdrawiam Lech My umawialiśmy się na spotkanie u nas w domu.Pan przyjechał,z cennikiem,broszurami i było wszystko ok.Już mamy POŚ do odbioru,miałam dziś jechać za nie zapłacić,ale dzwonił ten facet wczoraj,że jest w Poznaniu do soboty i mam podjechac w przyszłym tygodniu,także może z tego powodu Ci też nie odpisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 17.04.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Też się zastanawiałem co zrobic, ale okazało się że najpóźniej w 2012 będzie kanaliza tym samym zdecydowałem się na kręgi betonowe, które potem wykorzystam do deszczówki. Koszt jednego kręgu 120zł. Może i dla Ciebie było by to dobre rozwiązanie. U mnie od kilku lat kanaliza ma być "w tym roku". I jestem świadom tego, że inwestycja jest na krótką metę, ale zamieszkać trzeba i jakoś żyć. A potem będzie rzeczywiście zbiornik na deszczówkę Muszę w sumie mieć ok 10m3 więc dość dużo tych kręgów wyjdzie. Jakie wymiary i gdzie kupowałeś swoje kręgi?? Pozdrawiam Lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 17.04.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 w bytomiu macie szamaba i kręgi tu http://www.instalator.bytom.pl aczkolwiek ceny takie sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 17.04.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Tą firmę znam. Fachowo i solidnie, doradzić potrafią, ale właśnie te ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 17.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 ...a byłeś Lechu drogi u Flaka w Siemoni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 17.04.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 ...a nie byłem. Ale skoro mają coś, co mnie interesuje, to jutro dzwonię Lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 17.04.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Też się zastanawiałem co zrobic, ale okazało się że najpóźniej w 2012 będzie kanaliza tym samym zdecydowałem się na kręgi betonowe, które potem wykorzystam do deszczówki. Koszt jednego kręgu 120zł. Może i dla Ciebie było by to dobre rozwiązanie. U mnie od kilku lat kanaliza ma być "w tym roku". I jestem świadom tego, że inwestycja jest na krótką metę, ale zamieszkać trzeba i jakoś żyć. A potem będzie rzeczywiście zbiornik na deszczówkę Muszę w sumie mieć ok 10m3 więc dość dużo tych kręgów wyjdzie. Jakie wymiary i gdzie kupowałeś swoje kręgi?? Pozdrawiam Lech Kupowałem w Mikołowie - nie pamietam już nazwy numeru też nie posiadam. Firma ulokowana w centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 18.04.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Swego czasu dobre ceny na kręgi mieli w Tychach na Murarskiej 17. B-K Bet chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 19.04.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Czy wiecie skąd mogę pożyczyć glebogryzarkę oraz walec do trawy? Walec o ile pamiętam miał ktoś z forumowiczów. Chętnie pożyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hapek1 21.04.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witajcie!Potrzebuję namiarów na sprawdzoną firmę sprzedającą deskę tarasową (drzewo egzotyczne albo modrzew) - boję się jakichś podróbek.Może ktoś z Was jest już po tym etapie:)Dzięki za odzew może na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 21.04.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Poszukuję ogrodzenia, a dokładnie paneli ogrodzeniowych (+ akcesoria) w cenie ... możliwie najniższej . A potrzebujemy około 130metrów... aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaceks1974 21.04.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam. Mam do sprzedania garaż blaszany (blacha gr. 3mm) niestety gdzie niegdzie przerdzewiały ale jeszcze nie jedną budowe wytrzyma, stemple budowlane ok. 200szt. deske szlunkową ok.3.5 - 4m3. Odbiór Lędziny tel.604104217http://www.loxpol.pl/garaz.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hapek1 22.04.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Podłaczam się do Aka-Jonka odnośnie paneli ogrodzeniowych 88 mb.No i może coś z tą deską tarasową się urodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.04.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 No i może coś z tą deską tarasową się urodzi:) zapytaj ..... ghost34 jego specjalność to podłogi, ale o tarasach może też coś wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
g_sid 22.04.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Ogrodzenia i akcesoria szeroki wybór sprawdz w Sośnicowicach k. Gliwic znajomy postawił ogrodzenie z siatki zgrzewanej wyglad całkie ciekawi http://www.dirox.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 22.04.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Ja też myślę o płocie docelowym ok 75mb, tak że czekam na rezultaty negocjacji. Zbieram zainteresowanych na stal w obrębie Mikołowa.Pręty fi 14 1800zł za tonę z dostawą (długość prętów 12m).Chcę zamówić 2 tony na ul. Równoległą, chętnych proszę o pilny kontakt.Przy dużym zamówieniu możliwość negocjacji ceny.PozdrawiamTlobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cia12luk 23.04.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Sprzedam stemple budowane, cena do uzgodnienia, Łaziska Dolne, tel. 507 136 819. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstryczek_elektryczek 24.04.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witajcie! Potrzebuję namiarów na sprawdzoną firmę sprzedającą deskę tarasową (drzewo egzotyczne albo modrzew) - boję się jakichś podróbek. Może ktoś z Was jest już po tym etapie:) Dzięki za odzew może na maila [email protected] Poszukaj forumowicza "ashen" on planuje jakieś zamówienie z poznania, ceny podobno dobre. Napewno znajdziesz go w grupie Jaworzno. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.04.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Mekei i Tlobo!Sprawdziliście może ten humus?Jest ?Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricman78 25.04.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam,możecie polecić jakąś firmę, która doradzi w kwestii wyboru ogrzewania i zaprojektuje instalację ( prąd + kominek DGP lub płaszcz wodny) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts