Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

Zobacz tu.....http://www.adhavi.eu/adhavi.html

Firma dziwna jakaś. Trzy dni temu zadzwoniłem z pytaniem o ceny. Poproszono mnie abym wysłał maila z bo cennika nie było pod ręką. Do tej pory cisza. Widocznie ten cennik tak głęboko zakopany... :-)

Szukam dalej szamba. Chyba jednak spod Radomia sprowadzę.

Pozdrawiam

Lech

My umawialiśmy się na spotkanie u nas w domu.Pan przyjechał,z cennikiem,broszurami i było wszystko ok.Już mamy POŚ do odbioru,miałam dziś jechać za nie zapłacić,ale dzwonił ten facet wczoraj,że jest w Poznaniu do soboty i mam podjechac w przyszłym tygodniu,także może z tego powodu Ci też nie odpisał :roll:

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Też się zastanawiałem co zrobic, ale okazało się że najpóźniej w 2012 będzie kanaliza tym samym zdecydowałem się na kręgi betonowe, które potem wykorzystam do deszczówki. Koszt jednego kręgu 120zł. Może i dla Ciebie było by to dobre rozwiązanie.

U mnie od kilku lat kanaliza ma być "w tym roku". I jestem świadom tego, że inwestycja jest na krótką metę, ale zamieszkać trzeba i jakoś żyć. A potem będzie rzeczywiście zbiornik na deszczówkę :-)

Muszę w sumie mieć ok 10m3 więc dość dużo tych kręgów wyjdzie. Jakie wymiary i gdzie kupowałeś swoje kręgi??

Pozdrawiam

Lech

Też się zastanawiałem co zrobic, ale okazało się że najpóźniej w 2012 będzie kanaliza tym samym zdecydowałem się na kręgi betonowe, które potem wykorzystam do deszczówki. Koszt jednego kręgu 120zł. Może i dla Ciebie było by to dobre rozwiązanie.

U mnie od kilku lat kanaliza ma być "w tym roku". I jestem świadom tego, że inwestycja jest na krótką metę, ale zamieszkać trzeba i jakoś żyć. A potem będzie rzeczywiście zbiornik na deszczówkę :-)

Muszę w sumie mieć ok 10m3 więc dość dużo tych kręgów wyjdzie. Jakie wymiary i gdzie kupowałeś swoje kręgi??

Pozdrawiam

Lech

Kupowałem w Mikołowie - nie pamietam już nazwy numeru też nie posiadam. Firma ulokowana w centrum.

Ja też myślę o płocie docelowym ok 75mb, tak że czekam na rezultaty negocjacji.

Zbieram zainteresowanych na stal w obrębie Mikołowa.

Pręty fi 14 1800zł za tonę z dostawą (długość prętów 12m).

Chcę zamówić 2 tony na ul. Równoległą, chętnych proszę o pilny kontakt.

Przy dużym zamówieniu możliwość negocjacji ceny.

Pozdrawiam

Tlobo

Witajcie!

Potrzebuję namiarów na sprawdzoną firmę sprzedającą deskę tarasową (drzewo egzotyczne albo modrzew) - boję się jakichś podróbek.

Może ktoś z Was jest już po tym etapie:)

Dzięki za odzew może na maila [email protected]

Poszukaj forumowicza "ashen" on planuje jakieś zamówienie z poznania, ceny podobno dobre. Napewno znajdziesz go w grupie Jaworzno.

Pozdrawiam