hapek1 31.05.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Witam. Sprzedam tanio siatkę tymczasową (leśną) 2 X 50 metrów służyła mi rok czasu i kilkadziesiąt stempli do niej, sprzedam także "kozę" wyłożoną szamotem tel. 508 142 608 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BudownikND 01.06.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam,Poszukuje namiarów na architekta, który zrobi adaptacjegotowego projektu do szkód górniczych.Pytanie drugie, ile to może kosztować. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 01.06.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam,Poszukuję sprawdzonej ekipy do podbitki czy możecie kogoś polecic i podac ile biorą. Za wszelkie informację z góry dziękuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 01.06.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam mam OKAZYJNIE do sprzedania dachówki skrajne lewe i prawe. ( Dachówka szczytowa prawa , lewa )WZÓR EURONIT EXTRA – KOLOR CIEMNOSZARY ( GRAFIT )Posiadam 26 sztuk lewych i 26 sztuk prawych (3szt na mb.)Dachówka nieużywana pozostało mi z mojego dachu. Tel. 506-052-245Śląsk (Niegowonice) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid_t 01.06.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Oddam gratis jakieś 100m3 kamienistej ziemi z wykopu. Odbiór w rejonie Bytom, Tarnowskie Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 01.06.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Proszę o polecenie sprawdzonej ekipy do ocieplenia dachu - 2 warstwy wełna mineralna, płyty GK.Ze sprawdzoną ekipą od wylewek mechanicznych też chętnie porozmawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 01.06.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Mam do sprzedania rozdzielnicę budowlaną oraz trochę stali, maxa, cegieł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 01.06.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam, Poszukuje namiarów na architekta, który zrobi adaptacje gotowego projektu do szkód górniczych. Pytanie drugie, ile to może kosztować. Pzdr. My płaciliśmy 2000zł za adaptację razem z kosztorysem pod szkody górnicze,który się oddaje później przy zwrocie kosztów z kopalni.Architekta raczej nie polecam naszego,bo okazał się tępy ,wszytsko mu 100 razy trzeba powtarzać i robił to 1,5 miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_28 01.06.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 hapek1 poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 02.06.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witam, Czy ktoś z grupowiczów posiada działającą już centralę rekuperacyjną firmy Bartosz, czy toto działa dobrze?Jesli tak, to czy ma to połączone z GWC?Podobno nie ma sensu robienia GWC stosując rekuperator tej firmy ponieważ przy temp. zewnętrznej -20 st.C i temperaturze powietrza wyciąganego z pomieszczeń na poziomie +20 st.C, powietrze świeże nadmuchiwane po przejściu przez reku ma temp. ok. +16 st. C??? Czy ktoś użytkował Bartosza w okresie zimowym i może potwierdzić? Pozdrawiam, Cooba16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 03.06.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Czy ktoś może mi polecić firmę wykonującą przyłącze wodociągowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 03.06.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Witam szanownych forumowiczów Macie może namiary na jakis dobry TARTAK w naszej okolicy (śląsk) ?(dobry i w miare niedrogi ) Dzieki z goryPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nutka_c 03.06.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ponawiam pytanie o balustrady drewniane ( zewnętrzne ). Czy naprawdę nikt nie robił balustrad drewnianych ? Będę bardzo wdzięczna za pomoc . Przy okazji czy polecacie jakieś Firmy do wykonania przydomowej oczyszczalni ? U mnie będzie przeróbka z istniejącego szamba. Czy ktoś robił coś takiego i jakie ewentualnie koszty ? Z góry dzięki za każdą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakub 03.06.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Szukam ekipy do wykonania więźby dachowej oraz pokrycia dachówką prostego dwuspadowego dachu. Jakie w tej chwili są ceny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 03.06.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Czy ktoś wie gdzie na Śląsku (najchętniej Gliwice) dostanę pustaki firmy Poroton firmy Roben?Szukam Porotonu o grubości 24cm. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakub 03.06.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Czy ktoś wie gdzie na Śląsku (najchętniej Gliwice) dostanę pustaki firmy Poroton firmy Roben? Szukam Porotonu o grubości 24cm. Pzdr z tego co pamiętam to Robenem handluje firma MAŃko z Gliwic ul. Cmentarna (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.06.2009 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Czy ktoś wie gdzie na Śląsku (najchętniej Gliwice) dostanę pustaki firmy Poroton firmy Roben? Szukam Porotonu o grubości 24cm. Pzdr z tego co pamiętam to Robenem handluje firma MAŃko z Gliwic ul. Cmentarna (chyba) właściwie to Budman, ale szefostwo jest jedno http://www.budman.com.pl/html/oferta.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 04.06.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Czy ktoś wie gdzie na Śląsku (najchętniej Gliwice) dostanę pustaki firmy Poroton firmy Roben? Szukam Porotonu o grubości 24cm. Pzdr z tego co pamiętam to Robenem handluje firma MAŃko z Gliwic ul. Cmentarna (chyba) właściwie to Budman, ale szefostwo jest jedno http://www.budman.com.pl/html/oferta.htm Dzięki! Faktycznie mają. A jeszcze jedno pytanko. Kto w Gliwicach handluje produktami Icopala (papa) oraz Styrpolu (hydromax na fundamenty) Pzdr Krzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamiYaca 05.06.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 witam,na już potrzebuję 1m3 desek szalunkowych - ma ktoś może do odsprzedania, najlepiej w okolicach Tychów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.06.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 pytaliście o ekipy. ja jestem zadowolona z mojej ekipy tynkarzy i faceta od wylewek. jak kto chce namiary to pytać na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts