efilo 05.06.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ja za to szukam magików którzy by mi przemienili gruzowisko w działkę. wiem że są takie ekipy od robót ziemnych które sprzątają po budowie - wywożą beton, gruz, równają teren i nawożą humus słyszał kto o takim? nie mówię o ogrodnictwach bo to za ciężki temat dla nich u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstryczek_elektryczek 05.06.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 SZUKAM EKIPY DO WYKONANIA WIĘŹBY DACHOWEJ ORAZ POKRYCIA DACHÓWKĄ PROSTEGO DWUSPADOWEGO DACHU. JAKIE W TEJ CHWILI SĄ CENY?? Mieczysław Dereń 0603-055-155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudolfo78 07.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Witam Mam do oddania kilka ton humusu. Za free. Trzeba tylko zorganizować transport i dać 100PLN dla operatora koparki za załadowanie. Chyba, że ktoś chce ładować samemu. Do odbioru Mikołów Borowa Wieś ul. Równoległa. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam Temat już nie jest aktualny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iras_orna 07.06.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Witam 1.Jeśli ktoś ma na zbyciu za FREE ziemię i chciałby się tego pozbyć proszę o namiar.Najlepiej okolice ornontowic, orzesza, mikołowa. 2. Szukam ekipy od wykonania ogrodzenia (siatka i podmurówka) ok. 40m 3. Kupowaliście już eko-groszek ?? piszcie gdzie i za ile. pozdrawiamirekgg:1248370 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal_GS 08.06.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witam, Czy ktoś w okolicy Ruda Śląska, Mikołów wybudował ten domek? Chętnie nawiążę kontakt - noszę się z zamiarem budowy właśnie tego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 08.06.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witam szukam namiarów na wykonawcę schodów wewnętrznych,potrzebuję narazie orientacyjnej wyceny ,bo nie wiem czy zrobić schody betonowe i obłożyć drewnem czy drewniane pełne.Może cyferki za mnie przemówią jak będę widziała wyceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 10.06.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Ponawiam pytanie o balustrady drewniane ( zewnętrzne ). Czy naprawdę nikt nie robił balustrad drewnianych ? Będę bardzo wdzięczna za pomoc . Przy okazji czy polecacie jakieś Firmy do wykonania przydomowej oczyszczalni ? U mnie będzie przeróbka z istniejącego szamba. Czy ktoś robił coś takiego i jakie ewentualnie koszty ? Z góry dzięki za każdą pomoc Ja bralem u Anko z Tychów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudolfo78 10.06.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam, pinie poszukuję ekipy do dokończenia stanu surowego otwartego. W tej chwili jestem na poziomie 0. Budowa Mikołów Borowa Wieś Jeśli macie kogoś godnego polecenia proszę o kontakt na priv'a Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_28 11.06.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Witam. Czy ma ktoś namiary na skład budowlany w okolicach Tychów, Imielina? Chodzi mi o pustak max w dobrej cenie. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Witam szukam namiarów na wykonawcę schodów wewnętrznych......... http://www.zumi.pl/531911,Zaklad_Stolarski._Bernard_Hanusek,Gliwice,firma.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majk36 13.06.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.Poszukuje namiarów na sprawdzonego fachowca do instalacji elektrycznych-budowa w Jaworznie.Dla zainteresowanych mam w 100%sprawdzoną ekipę do budowy domu wiadomosć na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 13.06.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Witam:) Poszukuję na przyszły rok sprawdzone ekipy do tynków zewnętrznych oraz do bruku. Jeżeli macie kogoś sprawdzonego to proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djwaca 13.06.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Witam, firmę do wykonania przyłącza wodociągowego w gliwicach poszukuję pilne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hapek1 14.06.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witam. Sprzedam tanio siatkę tymczasową (leśną) 2 X 50 metrów służyła mi rok czasu i kilkanaście stempli do niej, sprzedam także "kozę" wyłożoną szamotem tel. 508 142 608 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakub 15.06.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 WITAM, FIRMĘ DO WYKONANIA PRZYŁĄCZA WODOCIĄGOWEGO W GLIWICACH POSZUKUJĘ PILNE !!! Zapytaj tutaj Łukasz Krupa 503 045 540 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shooter 15.06.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 jestem na etapie konstrukcji dachu - zaraz bedzie ukladana dachowka..... prosze o rady w jakiej kolejnosci zaplanowac nastepne prace Okna, drzwi, brama garazowa......czytalem ze lepiej najpierw wytynkowac garaz.....ale wtedy chyba musi byc zrobiona elektryka ? prosze o rady jak to dalej ogarnac - tynki, wylewki, elektryka, wod-can, co2, bo jakos nie moge sobie tego poukladac aby bylo dobrze.Czy drzwi wejsciowe wstawiac od razu docelowe czy jakies zastepcze ? Namiary na sprawdzone ekipy do kolejnych etapow prac mile widziane (najlepiej z cenami) a ze wszelkie rady tez wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 cześć shooter uśmiech wypełzł mi na twarz bo jakbym czytała swoje myśli sprzed kilku miesięcy 1. polecam zamontowanie drzwi zastępczych (te ostateczne najwcześniej po wylewkach - będziesz wiedział na jakim powinny być poziomie0 2. garaż koniecznie wytynkuj przed montażem bramy. ja poleciłabym też najpierw zrobić wylewkę. u mnie była zamontowana brama zastępcza - zbite kantówki jako ramiak i wypełnienie z desek szalunkowy - posłużyło długo. Kolejność wg mnie: 1. okna 2. wod-kan (tu również inne dodatkowe np. odkurzacz czy wentylacja mechaniczna) 3. elektryka 4. tynki 5. co 6. wylewki 7. drzwi i brama garażowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 15.06.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 jestem na etapie konstrukcji dachu - zaraz bedzie ukladana dachowka..... prosze o rady w jakiej kolejnosci zaplanowac nastepne prace Okna, drzwi, brama garazowa......czytalem ze lepiej najpierw wytynkowac garaz..... ale wtedy chyba musi byc zrobiona elektryka ? prosze o rady jak to dalej ogarnac - tynki, wylewki, elektryka, wod-can, co2, bo jakos nie moge sobie tego poukladac aby bylo dobrze. Czy drzwi wejsciowe wstawiac od razu docelowe czy jakies zastepcze ? Namiary na sprawdzone ekipy do kolejnych etapow prac mile widziane (najlepiej z cenami) a ze wszelkie rady tez wielkie dzieki. U nas wyglądało to tak: - okna; - elektryka; - tynki wewn. maszynowe; - reszta instalacji; - wylewki; - karton-gipsy; - drzwi zewnętrzne + brama; - glazura; - ewentualne gładzie na tynki - dla wybrednych - malowanie; - zabudowa kuchni itd; patrząc z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że kolejność dobrze się sprawdziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 15.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ciągle szukam ekipy do ocieplenia dachu i zabudowy poddasza płytami GK. Może możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 15.06.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 U nas wyglądało to tak: - okna; - elektryka; - tynki wewn. maszynowe; - reszta instalacji; - wylewki; - karton-gipsy; - drzwi zewnętrzne + brama; - glazura; - ewentualne gładzie na tynki - dla wybrednych - malowanie; - zabudowa kuchni itd; patrząc z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że kolejność dobrze się sprawdziła Czemu instalacje po tynkach? Nie lepiej w odwrotnej kolejności? (na chłopski rozum wydaje mi się, że szkoda niszczyć świeżutkie tynki...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts