Zbyszek_S 10.04.2003 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Ujarzmianie natury to moje hobby . A jeśli chodzi o te siekierki ... no cóż ... odrobina perwersji w tym nudnym, codziennym życiu chyba nie zaszkodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.04.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Fajne hobby a czy to ujarzmianie natury to tak w ramach pomocy sąsiedzkiej czy ogólnie <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2003-04-10 14:21 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek_S 10.04.2003 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Tak ogólnie (wiesz Ewa, kupiłem sobie piłę spalinową i mam straszny fun ...) , ale może być tez w ramach sąsiedzkiej pomocy. Jak widać z powyższych wiadomosci robotny ze mnie chłopak i nie odmówię kobiecie w potrzebie . A jeśli chodzi o żonę, to cóż ... "prace domowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.04.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Datę widać i godz też. Zaraz jadę na targi. wieczorem napiszę Wam czy warto. Wczoraj w radio mówili że nie bardzo. Bida ludziska , bida. Dotknęła też producentów i dystrybutorów. Ano zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.04.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Bobiczku napisz coś o ofercie dotyczącej ogrodów - w radiu słyszałam, że jakaś rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olinka 11.04.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 I czy jest coś (ktoś) do pomalowania:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olinka 11.04.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Edzia! Fajnie masz. Ja dopiero przetrzebiam chaszcze A na jaki kolor malujesz dom z zewnątrz? A jaki jest kolor Twojego dachu? Mi się marzy zielony dach i zielone okiennice... A póki co walczę z zielonym, i to nie za zielone Gdzie ta wiosna? Pozdrawiam. ps Bo jak malować dom w deszczu ze śniegiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.04.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Też jeszcze walczę z chaszczami nie tyle na mojej działce ile na sąsiedniej łące ze względu na modę wypalania traw Dom mam drewniany i muszę go zabezpieczyć od środka woskiem a na zew.farba neutralna czyli bezbarwną.Z uporem maniaka wierzę prognozom pogody, że od poniedziałku będzie lepiej A do malowania jeszcze trochę czasu zostało napewno nie będzie to przed świetami. A co do zielonego koloru nie wiem czy nie pokuszę się o balustrady i właśnie okiennice w tym kolorze A dach narazie jeszcze papa a potem jeszcze nie zdecydowałam się na konkretny kolor, taki jest teraz wybór <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2003-04-11 13:31 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.04.2003 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Czekam na relację Bobiczka w sprawie ogrodów. Jak będzie pozytywna to wybiorę się w niedzielę. Na jutro zbyt duży front robót przygotowałam sobie na działce, oczywiście jak pogoda dopisze. I wygląda na to, że znowu nie uda nam się spotkać <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2003-04-11 14:18 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 11.04.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Edzia, może uda nam się spotkać? Nie wykluczam, że w niedzielę też będę na Targach.Mam wyrzuty sumienia i poczucie niedosytu po nieudanej próbie w Brennej...Jak masz ochotę - to zadzwoń, numer komótrki kiedyś przesłałam na priv.Pozdrowienia,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.04.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Gaga2 mam go gdzieś zapisany ale tak na wszelki wypadek podaj mi go jeszcze raz na priv. Ciekawa jestem czy udało Ci się jeszcze pojeździć w Brennej na nartach Ja cały czas mam nadzieję, że uda nam się grupę zdyscyplinować i zorganizować jakieś spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 11.04.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Przesyłam wiadomość na priv. jeśli chodzi o narty, to w wątku o nartach przyznałam się do kilku zjazdów w sezonie - to właśnie te zjazdy w Brennej . Przyznaję, że z zazdrością podczytuję rozmowy o spotkaniach na grupie wrocławskiej... Pozdrawiam, Gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.04.2003 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 UWAGA! Byłem i widziałem. Bida z nędzą pod pachę ,a nicość je popycha.Kto ma coś do zrobienia w ogródku albo przy tynkach niech da se spokój z wyjazdem na targi.Takiej biedy jeszcze nie było.Zero ogródków, zero wszystkiego.Strata czasu i pieniędzy (5zł parking + 9zł normalny bilet).Nawet dużych zabrakło (między innymi Gebauera).Stoiska takich potentatów jak Jopek -malutkie, skromniutkie.Nie ma czego oglądać.Myślałem jacyś z branży CO, a tu zero.Że o mniejszych firmach i rzemieślnikach nie wspomnę.Najwięcej ofert - to schody.Ale zaczynają gadać "że oni to głównie do Niemiec robią".Moja rada - odpuśćcie sobie.Lepiej w tym czasie poczytać Muratora i liczyć na co wydać pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.04.2003 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Dzięki Bobiczku za relacje szkoda, że takie pesymistyczne W takim razie chyba korzystniej w słoneczną niedzielę wybrać się na spacer Jakoś ciągle wierzę, że od niedzieli się poprawi pogoda i wyjrzy wreszczie słońce Aga po tych relacjach Bobiczka mój w wyjazd na targi raczej przesądzony na nie. Co do spotkania zgadzam się z Tobą.Kilka razy deklarowałam zorganizowanie spotkanie i jakoś bez odzewu. <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2003-04-11 22:22 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roza 11.04.2003 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Witam wszystkich gorąco . Nareszcie mam pozwolenie i zaczynam chyba po świętach.Choć jestem jeszcze totalnie nieprzygotowana nadzieja mnie nie opuszcza. Poradźcie drodzy Ślązacy jakie bloczki betonowe i jakiego MAX-a wybrać Pozdrawiam Róża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.darek 11.04.2003 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Czy ktoś może mi powiedzieć o firmie Koldrew {okna drewniane}Proszę o radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.darek 11.04.2003 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Jeszcze raz jaCzy ktoś z was ogrzewa dom gazem propan-butan?Proszę o inormacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipm111 11.04.2003 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 oglądałeś ich stronę http://www.koldrew.com.pl , coś mało referencji na temat okien.Powtórzę pytanie z innego wątku; Ile tych okien, jakie (wymiary, kolory, szby, okucia itp) gdzie? A najlepiej określ ile chcesz na nie wydać, na pewno znajdzie się jakieś najlepsze możliwe wyjście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek_S 12.04.2003 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2003 Witam w słoneczny, sobotni poranek (przynajmniej w Mysłowicach). Byłem wczoraj na targach, ale tylko przelotem. Co do ceny wstępu mam podobne odczucia jak bobiczek - za drogo, poza tym zapłaciłem za parking i nie miałem gdzie zaparkować. Natomiast co do wystawy mam raczej pozytywne odczucia, ale ja byłem pierwszy raz wiec nie wiem jak było poprzednio. To co chciałem zobaczyć i o czym pogadać było (z wyjątkiem przedstawiciela Wiekora, którego chciałem dopaść). Rzeczywiście brak małych firm, a wielkie wystawiają się z hurtowniami (PSB, Builder). Co do oferty "ogrodowej" to nie rzuciła mnie na kolana - jest co prawda osobna hala na ten temat i stoiska na zewnątrz, ale nie ma nic więcej niz np. to co mają w ofercie hipermarkety budowlane. Jest niezłe stoisko husqvarny. Ja akurat szukałem kamieni (na nawierzchnie) i nie ma nic oprócz granitu. Poza tym szukałem tez donic i elementów rzeżbionych z piaskowca - bida. No i najważniejsze - nie było na czym ... przepraszam, na kim malować!!! Edzia, chyba będę musiał wyżyć się na Twoim domu, albo w gęstwinie (bez żadnych skojarzeń ) Olinki. Pozdr. ZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olinka 12.04.2003 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2003 Witam. Tak się właśnie zastanawiam, dlaczego niektórzy mają słoneczko, a u nas (Tychy) mgła? Miałabym dzisiaj piękne zdjęcia jak rano wyszłam z psem na spacerek, tak było mlecznie-bajecznie.Ale nie wzięłam aparatu. Dzięki za relacje z targów. W takim razie nie jadziem.Idziem się przedzierać przez mglisko na działkę. Może coś mi nowego urosło..Pozdrawiam i życzę miłej pracy.Roza! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts