efilo 05.08.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Sprzedam kontener 6m x 2,4m w którym mieszkają moi Górale. Słyszałam że budynki sprzedaje się wraz z lokatorami ale że to dotyczy kontenerów to się nie spodziewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 05.08.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Efilo masz rację Jak się zgodzą to ich "sprzedam" (odstąpię lepiej brzmi) - będą płacić czynsz, to nowy nabywca dobrze na tym wyjdzie Tak naprawdę to mieszkają do końca tego tygodnia, a potem kontener zostanie opróżniony i będzie czekał na nowych lokatorów. Ja go mam 3 m-ce i się przydał. Jak ktoś buduje z góralami, którzy nie mają gdzie spać to jest to idealne rozwiązanie. Cały tydzień ktoś pilnuje budowy, a właściciel może spać spokojnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 05.08.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Odkupie okazyjnie stal zbrojeniowa fi 6, 8, 12. Jak ktos ma pozostalosci po budowie i chce sie pozbyc klopotu to chetnie pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buddha2009 05.08.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 witam jeśli szukacie dobrej ekipy do wykończenia wnetrz to zapraszam niskie ceny bardzo dobre wykonanie budujemy także kominki pozdrawiam tel 511922654 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 a kafle kładziecie? bo ja szukam kafelkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 05.08.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 kafelklarze mają zazwyczaj na rok do przodu porezerwowane terminy.Ja się naszukałam jak dzika a i tak mi w końcu zwiał na większą robotę.Jak nie szukasz na już to mogę podać jakies namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buddha2009 06.08.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 oczywiście że tak zajmujemy sie także gips-kartonami,budujemy kominki ,kładziemy podłogi poprostu wszelakie wykończenia moge ujac to tak że remontujemy praktycznie pod klucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 06.08.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 remontujemy praktycznie pod klucz Ładnie wyszło... jeszcze nie mieszkam a juz remontuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 budujemy byłoby nieadekwatne a wykańczamy zbyt dwuznaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 06.08.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 najpierw siebie potem "kompostownik" jak ktoś napisał o super-energooszczędnym domu z mega ociepleniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 fuuuuu a ja się własnie dowiadywałam co to ten kompostownik termiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 07.08.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 zaczynamy stawiać.. ogrodzenie, dom już gotowyniestety nasza orientacja w cenach stanęła na etapie z ubiegłego roku. Poradźcie proszę gdzie teraz tanio dostaniemy beton z gruchy do zalania fundamentów pod taras i ogrodzenie, stal zbrojeniową i pustaki żużlowe lub zwykłe bloczki fundamentowe. Oczywiście sprawdzimy u dostychczasowych dostawców ale może ktoś jest właśnie na etapie fundamentu i ma już rozeznanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 wusia zaczyna ale ona chyba ściąga wszystko z kierunku częstochowa bo jej bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 07.08.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 zaczynamy stawiać.. ogrodzenie, dom już gotowy niestety nasza orientacja w cenach stanęła na etapie z ubiegłego roku. Poradźcie proszę gdzie teraz tanio dostaniemy beton z gruchy do zalania fundamentów pod taras i ogrodzenie, stal zbrojeniową i pustaki żużlowe lub zwykłe bloczki fundamentowe. Oczywiście sprawdzimy u dostychczasowych dostawców ale może ktoś jest właśnie na etapie fundamentu i ma już rozeznanie... Beton - Budbet (0-665 671 999): B20 - 235 brutto z pompą Bloczki betonowe - najtaniej firma Małro (http://www.malro.com.pl/). Mieli jakiś problem z transportem ostatnio - popsuty samochód. Teraz nie wiem. Pustaki żużlowe najtaniej chyba w Lubarze - w każdym razie do Terivy mieli najtaniej. Pzdr Krzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 07.08.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 dzięki zaraz posprawdzam czy to daleko ode mnie i ile transport do tego itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 07.08.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 My braliśmy beton z Mastmaxu z Katowic B25-250zł z pompą i dojazdem. A większość materiałów to bierzemy z Ken-Polu można fajne ceny wynegocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikela 07.08.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam Czy ktos kupował w lutym - marcu bloczki betonowe fundamentowe i pamięta jaka była cena bloczka w tamtym okresie ? Bardzo potrzebuję taką informacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 07.08.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam Czy ktos kupował w lutym - marcu bloczki betonowe fundamentowe i pamięta jaka była cena bloczka w tamtym okresie ? Bardzo potrzebuję taką informacje Pozdrawiam Tak my kupowaliśmy w marcu,płaciliśmy 3zł za bloczki fundamentowe ale 14-stki (z dowozem hdsem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 07.08.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 zaczynamy stawiać.. ogrodzenie, dom już gotowy niestety nasza orientacja w cenach stanęła na etapie z ubiegłego roku. Poradźcie proszę gdzie teraz tanio dostaniemy beton z gruchy do zalania fundamentów pod taras i ogrodzenie, stal zbrojeniową i pustaki żużlowe lub zwykłe bloczki fundamentowe. Oczywiście sprawdzimy u dostychczasowych dostawców ale może ktoś jest właśnie na etapie fundamentu i ma już rozeznanie... sprawdź Tamir i Lubar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marwal 07.08.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Sprzedam stemple około 100-120 szt. w różnym rozmiarze do piwnic i górnego stropu. Odbiór Rybnik Chwałowice. Można podjechać zobaczyć.Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o wiadomość, podam wtedy numer telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts