kulca 20.08.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 trochę dużo jak za taki mały domek z prostym dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam, będę budować na jesień w Zbrosławicach taki oto domek http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=448 częściowo podpiwniczony na górce. Czy jest mi ktoś w stanie polecić ekipę do SSO? Wg Was ile powinnam zapłacić za koszt robocizny mam ofertę na 67tys. Domek przedni, ale cena za SSO trochę duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 20.08.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam, będę budować na jesień w Zbrosławicach taki oto domek http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=448 częściowo podpiwniczony na górce. Czy jest mi ktoś w stanie polecić ekipę do SSO? Wg Was ile powinnam zapłacić za koszt robocizny mam ofertę na 67tys. (z dachem bez okien i drzwi) Podałam na priv namiar na naszą ekipę,akurat są ze Zbrosławic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 21.08.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witam, będę budować na jesień w Zbrosławicach taki oto domek http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=448 częściowo podpiwniczony na górce. Czy jest mi ktoś w stanie polecić ekipę do SSO? Wg Was ile powinnam zapłacić za koszt robocizny mam ofertę na 67tys. (z dachem bez okien i drzwi) Faktycznie cena dość wysoka, chyba, że jednak koszty robocizny idą w górę... Wysłałam namiary na moich górali, oni budują dosłownie wszystko, zapytaj. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 21.08.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Dobry wieczór Szukam jakiejś sprawdzonej ekipy tynkarzy do tynków cementowo-wapiennych - tak , tak ja nienowoczesny jestem . Po prostu mam już dość kontaktów z ekipami tynkarzy zakochanych w gipsie który to przedstawiają mi jako ósmy cud świata p.s. aha żeby jeszcze byli cenowo normalni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Fenix - u mnie skończyli (cholera, tez jakaś niedzisiejsza jestem), ale wiesz...oni zaklepani jeszcze długo ale jak sie upierasz mogę zapytać - ile masz tego do połozenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 a... cenowo normali...odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 21.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Troszkę ponad 500 metrów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 i wszystko na gładko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 22.08.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Jesli ktos bedzie mial lub mial do czynienia z dekarzem panem Legierskim z Koniakowa to chetnie przesle kilka zdjec mojego dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mka71 22.08.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Witam, odkupie stemple budowlane do podparcia stropu, najlepiej w okolicy Rudy Śląskiej, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 23.08.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam, będę budować na jesień w Zbrosławicach taki oto domek http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=448 częściowo podpiwniczony na górce. Czy jest mi ktoś w stanie polecić ekipę do SSO? Wg Was ile powinnam zapłacić za koszt robocizny mam ofertę na 67tys. (z dachem bez okien i drzwi) Buduje bardzo zbliżony kształtem dom tylko trochę większy i zapłaciłem za SSO podpbną kwotę. Myślę, że twoja nie powinna w żadnym przypadku przekroczyć 60tyś, a może nawet trochę mniej. Będę wykonywał tynki i wylewki proszę o namiary na odpowiednich fachowców Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.08.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Jesli ktos bedzie mial lub mial do czynienia z dekarzem panem Legierskim z Koniakowa to chetnie przesle kilka zdjec mojego dachu wstaw to do działu o wykonawcach - tu zniknie a tam na pewno trafi do zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 24.08.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Witam, odkupie stemple budowlane do podparcia stropu, najlepiej w okolicy Rudy Śląskiej, Marek My mamy do odsprzedania, ale budowa w Knurowie, jak jesteś zainteresowany to odezwij się, podam tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 24.08.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Sprzedam :- 3 palety pustaków stropowych Wienerbergera 357,00zł/paleta- 1 paletę Porothermu 25 P+W Odbiór Ruda Śląska - Halemba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 24.08.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Witam, W związku z rozpoczęciem budowy domu poszukuję:- garażu najlepiej używanego z blachy,- pojemnika na wodę 1m3,- deski szalunkowe 3m3,- stal fi12 żebrowana i fi6 gładka na strzemiona,- beton, piasek, żwir inne materiały w przystępnych cenach. Budowa w Bytomiu-Stolarzowicach.Jesli ktoś chciałby się pozbyć innych materiałów, (np. komuś zostały 2 palety porothermu, trochę stali itd) to jestem otwarty na wszelkie rozsądne propozycje. Pozdrawiam, cooba16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 24.08.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Szukam dekarzy godnych polecenia , ktorzy byliby w stanie poprawic moj zmasakrowany dach jesli ktos moglby podac namiary na dobrych i prawdziwych fachowcow bylabym bardzo wdzieczna , sprawa jest dosc pilna bo niestety dach przecieka a w rynnach stoi woda . Z gory bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 24.08.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 ile płaciliscie ostatnio za m2 ocieplenia domu - klej, styro, klej, siatka, klej, grunt, tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 24.08.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Dobry wieczór Szukam jakiejś sprawdzonej ekipy tynkarzy do tynków cementowo-wapiennych - tak , tak ja nienowoczesny jestem . Po prostu mam już dość kontaktów z ekipami tynkarzy zakochanych w gipsie który to przedstawiają mi jako ósmy cud świata p.s. aha żeby jeszcze byli cenowo normalni . Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 24.08.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Szukam solidnej, ale jednocześnie niedrogiej ekipy od wylewek. Do tej pory myślałam, że wylewki to pracaktórego nie da się spierniczyć, bo to chyba żadna filozofia, dopóki nie natrafiłam na narzekania na fuszerki związane z wylewkami. A już mi się nie chce użerać z pseudofachowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts