basiab67 16.09.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Bardzo proszę o kontakt, jeśli komuś pozostały deski i stemple po budowie. Ponawiam też prośbę o pręty zbrojeniowe- może zalegają Wam gdzieś na budowie fi 16 Dzięki, Agnieszka [email protected] Aga71 Wiadomość poszła na P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka67 16.09.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam! Powiedzcie czy dlugo czekaliscie na odbior wod-kan? Czekam juz drugi miesiac zeby sie zlitowali i wreszcie ktos przyszedl i odebral ta wode!!! A moze tak dlugo sie czeka na to, juz sama nie wiem (wod-kan TYCHY!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 16.09.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam, Poszukuję piasku do zasypania fundamentów wewnątrz, w związku ze spadkiem działki jakieś 200-300 ton I ziemi/czegoś do podniesienia działki generalnie następne kilkaset ton... Okolice T. Gór/Bytomia/Zabrza w dobrej cenie. Jeśli ktoś zna dobre namiary, będę wdzięczny za informację. Pozdrawiam, Cooba16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobsoonx2 16.09.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam Chciałbym w garażu zrobić podłogę przemysłową (epoksydową?), ostatnio tak polecają. Co o tym myślicie? I czy macie jakieś namiary na firmy wykonujące taką wylewkę? Roobsoonx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapiszon1 16.09.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Jaką zastosowaliście na swój dach folie, jakiej firmy? i gdzie i po jakiej cenie dokonaliście zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobsoonx2 16.09.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Proponuję zieloną folię z Braas'a: DIVOROLL Universal +, czy jakoś tak. Wzmacniana, droga, ale przy kładzeniu dachówki nie ma szans na zniszczenie. Ja taką mam zamiast innych delikatnych membram: http://images24.fotosik.pl/298/157b6b22cadaf0d0m.jpg Roobsoonx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 16.09.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 z tym górskim drzewem jest akurat odwrotnie, jest rzadkie i trochę mniej wytrzymałe, ale dach się nie zawaliMoim zdaniem akurat nie jest odwrotnie. Drzewa w górach (a jeszcze lepiej na północnych stokach) mają mniejsze roczne przyrosty niż te rosnące na nizinach. Zimy są dłuższe, okres wegetacji krótszy, przyrosty (słoje) są gęściej co wzmacnia drewno. Cieślą nie jestem, ale logika podpowiada, że tak właśnie jest - gdzie jest błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 16.09.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Jaką zastosowaliście na swój dach folie, jakiej firmy? i gdzie i po jakiej cenie dokonaliście zakupu?znajdź zobie folię, a potem sprawdź ceny w Tamirze w Pszczynie i na http://www.folnet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 17.09.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Sprzedam 6 kompletnych fabrycznie zafoliowanych palet pustakow ceramicznych Thermopor 25 P+W Leiera. Razem 432 szt. Pasuja do laczenia z Porothermem 25 P+W, tylko inny maja kolor. Ponadto posiadam przeznaczone do odsprzedaży pustaki wentylacyjne z ceramiki oraz pustaki kominowe z keramzytobetonu. Ceny promocyjne - zainteresowanych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.09.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 z tym górskim drzewem jest akurat odwrotnie, jest rzadkie i trochę mniej wytrzymałe, ale dach się nie zawaliMoim zdaniem akurat nie jest odwrotnie. Drzewa w górach (a jeszcze lepiej na północnych stokach) mają mniejsze roczne przyrosty niż te rosnące na nizinach. Zimy są dłuższe, okres wegetacji krótszy, przyrosty (słoje) są gęściej co wzmacnia drewno. Cieślą nie jestem, ale logika podpowiada, że tak właśnie jest - gdzie jest błąd? trochę tutaj gadaliśmy http://forum.muratordom.pl/post108577.htm?highlight#108577 no i podobno drzewa rosnące na zboczach strzelaja ku słońcu co ma powodować tę rzadkość to nie jest moja wiedza tylko zasłyszane i wyczytane opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolibal 17.09.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Mam do sprzedania garaż blaszany. Budowa znajduje się w Mikołowie. Zakupiony w lipcu 2008 roku. Zainteresowanych proszę o kontakt. Tel. 609 561 175. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.09.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam Chciałbym w garażu zrobić podłogę przemysłową (epoksydową?), ostatnio tak polecają. Co o tym myślicie? I czy macie jakieś namiary na firmy wykonujące taką wylewkę? Roobsoonx Czy orientowales sie moze w kosztach bo z tego co wiem to dosc droga podlog jak na garaz i do tego sie rysuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobsoonx2 17.09.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Markoto Przemo podał mi namiary (dzięki). Niestety ja już mam wylewkę i nie mogę sobie pozwolić na dodatkową warstwę 5-6cm... - koszt dla 30m2 ok 3tys. Rozwiązaniem jest cieniutka ale droższa 4,5tys posadzka, a to nie wchodzi w grę bo za drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobsoonx2 17.09.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 HALLO POMOCY potrzebuję dobry osuszacz powietrza - trzy miechy od wylewek, a wilgotność podłogi masakra! Podłogę mają mi robić za 2 t-nie Co poradzicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franton 17.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Wypożycz osuszcz z wypożyczalni, włącz grzanie i do dziela. Około 3 tygodnie i będzie sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobsoonx2 17.09.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Franton, ja też jestem z Tychów Wiesz,gdzie jest taka wypożyczalnia z osuszaczami? W OBI wiem, że narzędzia mają do wypożyczenia, ale, czy i inne rzeczy? Roobsoonx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 17.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ponawiam prośbę o deski. Jeśli komuś są już niepotrzebne, to czekam na informację.Dzięki,Agnieszka[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 18.09.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 DOBRZY Ludzie szukam dobrej ekipy do ocieplenia poddasza użytkowego. Podzieli się ktoś namiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.09.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Więźbe polecam z tartaku w Imielinie Folie Tyvek. Najtaniej wyszło na allegro. W dodatku z dostawą na plac budowy. Kupowałam chyba właśnie w folnecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 18.09.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam ponownieTo co niezostalo nic nikomu pustaczkow na scianki dzialowe portherm lub thermopor lub poroton o szerokosci 11,5cm? wymiary pustaczkow[11,5x49,8x23,8](wsumie potrzebuje około 70szt),moze byc mniej jak komus zostalo. PozdrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts