malka 25.09.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Kupie Piasek prosze o napiar jaki piasek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 25.09.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 .Kupie Piasek prosze o napiar jaki piasek ? napewno do zasypywania fundamentów bo chyba jest na tym etapie budowy Zapytam jutro moich co wozili mi piasek czy jeszcze mają dojście ,bo teraz nam wożą ziemię do wyrównania działki,także co chwile mają coś innego na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 25.09.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Hejka Czy u kogoś z FM robiła ocieplenie firma z Jaworza "Twój Dom Docieplenia" ? Dostałam od nich dobrą cenę na ocieplenie poddasza, ale wiadomo, jak ktoś nie jest z polecenia to ciężko stwierdzić, czy to prawdziwi fachowcy? Byłabym ogromnie wdzięczna za informację. a możesz zdradzić tą dobrą cenę .... ładnie proszę Malka prosisz - masz cena to 38 zł ze szpachlowaniem, a 42 z gruntowaniem (czyli pod malowanie: ułożenie wełny 15 i 5, plyty KG i oczywiście te wszystkie pozostałe detale) Pozostałe ceny które mamy oscylują w okolicach 50 zł więc zostałoby nam ok. 1tys. w kieszeni (a dla nas to dużo, bo już mam na część płytek do łazienki -hmmmm, zamiast pomyśleć o nowej parze butów i wacikach -świat zwariował) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 mam ofertę na 35 zł , ale też firmy nie znam,stąd dylemat -zlecać, nie zlecać no i dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 25.09.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 O Ty Łobuziaku i nie dzielisz się informacjami Co to za firma? Z naszych okolic? I kiedy chcesz ocieplać poddasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 firma jest z Jaworza k.Bielska,ogłaszająsię na allegro,niby same pozytywy, ale za sprzedaż, czy równie dobrze pracują,tego nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 a zacznę jak znajdę ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 26.09.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Malka to dokładnie o tej samej ekipie mówimy. Za 35 zł trochę "mniej robią" czyli bodajże nie ma szpachlowania czy cósik takiego. Chłopak z firmy był u nas na budowie -dosyć sensownie gadał, ale z gadania pięknie zrobionego poddasza mieć nie będziemy. Jak się zdecydujemy to zrobią nam ocieplenie ok. połowy listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 26.09.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Zapytam jutro moich co wozili mi piasek czy jeszcze mają dojście ,bo teraz nam wożą ziemię do wyrównania działki,także co chwile mają coś innego na zbyciu Kto Ci wozi ziemię do wyrównania działki i ... za ile? Ciągle jeszcze z tym stoimy... aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Malka to dokładnie o tej samej ekipie mówimy. Za 35 zł trochę "mniej robią" czyli bodajże nie ma szpachlowania czy cósik takiego. Chłopak z firmy był u nas na budowie -dosyć sensownie gadał, ale z gadania pięknie zrobionego poddasza mieć nie będziemy. Jak się zdecydujemy to zrobią nam ocieplenie ok. połowy listopada. Mnie mówili ,że ze szpachlowaniem, ale bez gruntowania wiesz, ja już miałam jednego pana co sensownie gadał i dziś jestem kupe kasy w plecy chyba nie zaryzykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 27.09.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Zapytam jutro moich co wozili mi piasek czy jeszcze mają dojście ,bo teraz nam wożą ziemię do wyrównania działki,także co chwile mają coś innego na zbyciu Kto Ci wozi ziemię do wyrównania działki i ... za ile? Ciągle jeszcze z tym stoimy... aka A pisałam koleżanko do Ciebie na priv jak nam przywozili bo wiedziałam,że kiedyś potrzebowałaś,ale nic nie odpisałaś . Humus 25 ton-700zł z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 27.09.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 A pisałam koleżanko do Ciebie na priv jak nam przywozili bo wiedziałam,że kiedyś potrzebowałaś,ale nic nie odpisałaś . Humus 25 ton-700zł z transportem. Nie dostałam nic na priva Wszystko sprawdziłam.... aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 27.09.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 No bo moja poczta coś szwankuje,nie dochodzą do nikogo moje privy ,a ja odpisuje po 10 razy .Jedynie wszytskie privy do mnie dochodzą . Jak ktoś coś odemnie chce to proszę odrazu napisać mi też e-maila wtedy odpowiedź dojdzie . A chcesz tą ziemię???możesz podjechać do mnie zobaczyć jaka to ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sfysywiu 27.09.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Szpachlowanie to 20 - 25% pracy przy zabudowie poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 27.09.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witammam do zbycia starego typu drewniane okna skrzynkowe (200x150)- nieużywane z przeznaczeniem np do domków gospodarczych, betonarkę 150 litrów, piecyki grzewcze na gaz z butli, oraz wspomniane wcześniej kafle z rozbiórki piecainfo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 27.09.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Kto Ci wozi ziemię do wyrównania działki i ... za ile? Ciągle jeszcze z tym stoimy... aka Pogadaj z tymi tatrami, co kręca się przy Auchan w Mikołowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 27.09.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Tymi co budują LM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Riczi5 27.09.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witam Szukam taniego piasku do zasypania fundamentów w okolicach Rybnika.Gdzie można tanio kupić styropian do ocieplenia fundamentów (Aqua,Hydromax,itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstryczek_elektryczek 27.09.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witam Szukam taniego piasku do zasypania fundamentów w okolicach Rybnika. Gdzie można tanio kupić styropian do ocieplenia fundamentów (Aqua,Hydromax,itp.) Ostatnio inwestor ze Stanicy brał bezpośrednio z Kotlarni, mówił że cenowo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.09.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witam Szukam taniego piasku do zasypania fundamentów w okolicach Rybnika. Gdzie można tanio kupić styropian do ocieplenia fundamentów (Aqua,Hydromax,itp.) Ostatnio inwestor ze Stanicy brał bezpośrednio z Kotlarni, mówił że cenowo lepiej. taniej niż w Pilchowicach że płukany taniej wychodzi z Kotlarni to wiem, ale do zasypywania fundamentów ..... z uwzględnieniem transportu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts