aga71 28.09.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Bardzo proszę, jeśli macie namiary na dobrego, godnego polecenia murarza.Dziękuję,Agnieszka [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 28.09.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Pogadaj z tymi tatrami, co kręca się przy Auchan w Mikołowie. dzięki, tak zrobimy aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulka349 28.09.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Mam humus do oddania za darmo, jakieś 30m3 w Orzeszu. Tylko musi ktoś sobie załatwić transport i załadunek. Pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 29.09.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam, jestem zainteresowany okiennicami - jeśli macie podpowiedzi, gdzie można je zamówić (za normalną cenę lub taniej ) to proszę o podpowiedzi. Optymalnie szukamy stolarza, który wykonałby okiennice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam, jestem zainteresowany okiennicami - jeśli macie podpowiedzi, gdzie można je zamówić (za normalną cenę lub taniej ) to proszę o podpowiedzi. Optymalnie szukamy stolarza, który wykonałby okiennice. okolice Krakowa wktórą stronę . Mam solidnego taniego stolarza w okolicach Mszany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelek 30.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 witam,mam do sprzedania pręty zbrojeniowe fi 16 pozostałość po budowie oraz dwie sztuki przewodu kominowego Marywil - Prostka przewodu kominowego - podaję adres do stronki www http://www.marywil.wirtuale.pl/test2,,Normal,2d2532048d4f7c52d67fd10dec3cab7e.html Miejsce odbioru- Pyskowice.Kontakt na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dhr 01.10.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam Wszystkich, jestem na etapie poszukiwania ekipy do budowy oraz dobrej hurtowni z materiałami budowlanymi. Mam bardzo ważne pytanie i proszę o pomoc z czego budować porotherm czy ytong co fachowiec to inna opoinia. Pomóżcie. Witam, My budowaliśmy z ytonga (2007r). Co prawda jeszcze nie mieszkamy ale po dwóch zimach (podczas, których było ciagle coś tam dłubane w domu) muszę przyznac, że spełnia swoją funkcję (oczywiście imho) - w domu była cały czas dodatnia temperatura. My zdecydowaliśmy się na ytonga ze względu na koszty robocizny (które nam odpadły bo mąż z bratem sami stawiali domek ) ale faktem jest również, że zdążyliśmy kupić bloczki przed podwyżką (płaciliśmy coś ok. 12zł za bloczek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 01.10.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 My budowaliśmy z ytonga (2007r). Co prawda jeszcze nie mieszkamy ale po dwóch zimach (podczas, których było ciagle coś tam dłubane w domu) muszę przyznac, że spełnia swoją funkcję (oczywiście imho) - w domu była cały czas dodatnia temperatura. My zdecydowaliśmy się na ytonga ze względu na koszty robocizny (które nam odpadły bo mąż z bratem sami stawiali domek ) ale faktem jest również, że zdążyliśmy kupić bloczki przed podwyżką (płaciliśmy coś ok. 12zł za bloczek). Ja tez buduję z Ytongu 36, 5 cm. Mam pytanie czy go ocieplałeś z zewnątrz? Rożne opinie słyszę na ten temat, ale nie od tych co mają dom z Ytongu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 01.10.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 insah znajomy teraz wybudował też i ytonga 36,5 i dociepla 5 cm wełną jeszcze [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dhr 01.10.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 My budowaliśmy z ytonga (2007r). Co prawda jeszcze nie mieszkamy ale po dwóch zimach (podczas, których było ciagle coś tam dłubane w domu) muszę przyznac, że spełnia swoją funkcję (oczywiście imho) - w domu była cały czas dodatnia temperatura. My zdecydowaliśmy się na ytonga ze względu na koszty robocizny (które nam odpadły bo mąż z bratem sami stawiali domek ) ale faktem jest również, że zdążyliśmy kupić bloczki przed podwyżką (płaciliśmy coś ok. 12zł za bloczek). Ja tez buduję z Ytongu 36, 5 cm. Mam pytanie czy go ocieplałeś z zewnątrz? Rożne opinie słyszę na ten temat, ale nie od tych co mają dom z Ytongu. insah bierzemy taką ewentualność pod uwagę ale ewentualnie dopiero po zamieszkaniu i pierwszym sezonie grzewczym. Choć szacowny małżonek jest w 100%, że jednak nie będzie trzeba docieplać... czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 01.10.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Gdzie w Katowicach (plus do 15km) mogę kupić gotowe masy szpachlowe Sheetrock? Są w Casto-dramie ale cena powala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamiYaca 02.10.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 witam,dzisiaj pożegnałem moją ekipę a dokładnie to ona mnie pożegnała przed samym połozeniem dachu :/a więc pilnie potrzebuję namiarów na ekipy od dachów (więźba, pokrycie, rynny, podbitka), więźba od wczoraj czeka na działce tak więc prace można byłoby rozpocząć już od poniedziałku - czekam na namiary budowa w Kobiórze k/Tychów z góry dziękuję za pomocpozdrawiamJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GMZ 02.10.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ja również poszukuję jakiegoś pozagatunkowego piasku do zasypywania fundamentu w okolicach Jaworzna. Macie jakieś tanie namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 02.10.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Kamil&Yaca popytajcie w Kobiórze sąsiadów.Wiem,że na pewno są tam fachowcy od dachów i to nieżli fachowcy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_28 03.10.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Jestem, na etapie poszukiwania więźby dachowej oraz jej wykonanie. Mam prośbę do osób, które mają sprawdzoną ekipę oraz tartak gdzie można zamówić więźbę, o podanie namiarów. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 03.10.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Jestem, na etapie poszukiwania więźby dachowej oraz jej wykonanie. Mam prośbę do osób, które mają sprawdzoną ekipę oraz tatrtak gdzie można zamówić więźbę, o podanie namiarów. Z góry dziękuję i pozdrawiam. My mieliśmy super górali,mogę podać namiar na priv.Z tego co wiem to wolny termin mają dopiero w grudniu .Więźbę też oni nam załatwiali za 700zł/kubik zaimpregnowana i z transportem,a teraz podobno staniała bo znajomemu załatwiają teraz za 650zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_28 03.10.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 chętnie poproszę. A nie wiesz czy robią dach w zimie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 03.10.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Robią cały rok ,góralom nic nie przeszkadza .Oni mieszkają w Mysłowicach także spytaj czy tak daleko im odpowiada . Namiar posłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogul 03.10.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 barto307cc koleżanko znów ta poczta ci szwankuje zagadaj domnie na poczte [email protected] z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 03.10.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 barto307cc koleżanko znów ta poczta ci szwankuje zagadaj domnie na poczte [email protected] z góry dzieki barto307cc koleżanko No już 5 razy do Ciebie pisałam . Poszukuję dobrego kafelkarza na MAJ 2010,ma ktoś godnego polecenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts