barto307cc 09.10.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 barto307cc - jak Ci sie nie spodoba wycena twojego elektryka to daj znac - mam super goscia - u mnie robocizna z materialem i z alarmem to 9000 zl jak ktos potrzebuje ziemi - ziemia dobra ale zdarzaja sie nawet krawezniki i jest wiekszy kamien (ale malo) to niech podesle nr telefonu na PW przekaze odpowiedniej osobie - cena ustalana indywidualnie, ziemie mozna zobaczyc u mnie na dzialace - kupilem 340 ton shooter daj namiar na priv .Jeszcze nie wiem czy wycena mi się podba czy nie bo czekam na nią . A skąd brałeś tą ziemię w końcu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 09.10.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 barto307cc - jak Ci sie nie spodoba wycena twojego elektryka to daj znac - mam super goscia - u mnie robocizna z materialem i z alarmem to 9000 zl jak ktos potrzebuje ziemi - ziemia dobra ale zdarzaja sie nawet krawezniki i jest wiekszy kamien (ale malo) to niech podesle nr telefonu na PW przekaze odpowiedniej osobie - cena ustalana indywidualnie, ziemie mozna zobaczyc u mnie na dzialace - kupilem 340 ton shooter daj namiar na priv .Jeszcze nie wiem czy wycena mi się podba czy nie bo czekam na nią . Też poproszę o namiary na elektryka. Pzdr Krzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 10.10.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Pozostały mi po budowie materiały:- pustaki terriva I w ilości ok. 200 szt. cena 2 zł. szt. - pustaki Mega-Max 25 P+W (375X250X238) w ilości 180 szt. cena 4 zł. szt- pustak MiniMax 120/220 (288X120X220) w ilości 200 szt. cena 2zł. szt.- pustak wentylacyjny (188X188X250 o150mm) w ilości 6 szt. cena 3zł. szt. Zainteresowanych proszę o kontakt na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masia1719504864 10.10.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witam serdecznie.A może ma ktoś namiary na jakiegoś zdolnego wykonawcę tynków ozdobnych z siedzibą tak bliżej granicy ze świętokrzyskim?W zamian podzielę się kontaktem do fajnych hydraulików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.10.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witam serdecznie. A może ma ktoś namiary na jakiegoś zdolnego wykonawcę tynków ozdobnych z siedzibą tak bliżej granicy ze świętokrzyskim? W zamian podzielę się kontaktem do fajnych hydraulików. jeśli chodzi o tynki kontaktuj się z Małgoś2 - jej mąż cuda robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 11.10.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Barto jeśli się jeszcze zastanawiasz nad elektrykiem to polecam firmę p. Guziela z Bielszowic. Numer mogę podesłać, a z roboty i ceny byliśmy zadowoleni.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 11.10.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Barto jeśli się jeszcze zastanawiasz nad elektrykiem to polecam firmę p. Guziela z Bielszowic. Numer mogę podesłać, a z roboty i ceny byliśmy zadowoleni. aka Dzięki ,ale już mamy ,nie będę sobie większego mętliku robiła w głowie z następną wyceną. Ale jak ktoś ma namiary na: - dobrego kafelkarza - ekipę od wylewek - kogoś kto robi ogrodzenia kute i balustrady - oraz ekipę do ułożenia bruku klinkierowego to chętnie skorzystam z namiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 11.10.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 A kogoś do prac zewnętrznych, takich kompleksowych (zrobienie schodów, tarasu, ogrodzenia panelowego,ułożenia z kostki ścieżek i podjazdu, zrobienie skarpy ziemnej) możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 11.10.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Wylewkarzy mogę polecić tel: 501124108.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 12.10.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 A kogoś do prac zewnętrznych, takich kompleksowych (zrobienie schodów, tarasu, ogrodzenia panelowego,ułożenia z kostki ścieżek i podjazdu, zrobienie skarpy ziemnej) możecie polecić? Do ułożenia kostki brukowej mogę dać namiar na Pana Morisa z Borowej Wsi,on się takim czymś zajmuje,można tam nawet podjechać do niego zobaczyć wystawki.Czekam akurat na wycenę także nie wiem czy drogi czy nie,ale może aka-jonekcoś powie na ten temat bo wiem,że on u niej robił też .A schody i taras też mają być z kostki?? Ogordzenie panelowe akurat robi teraz u mnie mój tata,bo ceny za robociznę tego są masakryczne ,40zł/mb bez podmurówki .Jedynie mogę dać namiar gdzie tanio kupić te ogrodzenie Może ktoś doradzi jakiej firmy są dobre wkłady kominkowe z płaszczem wodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 12.10.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam! Moje pytanie brzmi: czy 25tys.zl za "stan 0" to cena ok.? Pytalam na innym forum ale odpowiadali ludzie nie ze Slaska -to mi nic nie daje. Moja dzialka znajduje sie nie daleko Tychow 25tyś za robociznę samą?czy z materiałem?To zależy też jakiej wielkości dom. Nas stan zero wyniósł 50tyś materiał+robocizna pod szkody górnicze.Sama robocizna 18,900zł. Wtam Panią serdecznie, właśnie jestem po pierwszych rozmowach z P. Lata - ojcem. Rozmawialiśmy w piątek teraz porównóję oferty w tym tygodniu dostanę jeszcze 2. Pan Lata miły gość i z oczy chya tak jak Pani mów - patrzy mu dobrze. Pożyjemy zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie. Na razie do przodu krok po kroku. Jak moge się przypomnieć o umowie. Pozdrawiam miło. P.S. Czy dobrze rozumiem wyżej zamieszczony cytat ???? A jak toi się ma do informacji otrzymanej przezemnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 12.10.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ale o co chodzi?? . O koszt naszej robocizny???18.900zł to koszt robocizny stanu "0",nie całego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 12.10.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Zostałam wywołana to odpowiadam - faktycznie kostkę układał nam pan Moris (Wirecki chyba widział, bo był u nas), drogi nie był, ale nasz problem z działką kto był to zna, więc trochę nam doliczał za robienie tego tarasu i ciągłe podnoszenie w górę i w górę . Ogólnie jesteśmy zadowoleni, a fakt, że dzisiaj zaczął nam montować bramę wjazdową i furtkę świadczy - myślę o dobrej współpracy . Cena będzie bez porównania, bo wszystko musieli robić ręcznie, żaden sprzęt nie wjechał... aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 13.10.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 W takim razie proszę o namiar na p.Morisa i info o tanim ogrodzeniu panelowym. Z jednej strony wolałbym zrobić z podmurówką, i to nie systemową tylko laną, bo chcę podnieść się nieco i wydaje mi sie jak się "oprę" na murku to będzie git. I obiecuję, że zaczekam, aż skończy z furtką Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 13.10.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Namiar na Pana Morisa i ogrodzenie panelowe posłałam na priv . My też robimy podmurówke ale laną bo te prefabrykaty drogo wychodzą a są kiepskie podobno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 a propos ogrodzen panelowych polecam firme Płotbud http://www.plotbud.pl ale oni tylko produkują. jeszcze moge polecić firme Bramont - zarówno w zakresie montażu bramy (kupowałam u nich Normstahla) jak i ogrodzenia panelowego - robią na wiśniowkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vito77 14.10.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Witam!Jeśli ktoś zna architekta/projektanta z Katowic lub okolic,który mógłby wykonać adaptację projektu gotowego w miarę rozsądnej cenie prosiłbym o namiary na priva. Budowa w Katowicach - Podlesiu. Zmiany których chcę dokonać będą czysto kosmetyczne a plan zagospodarowania działki mam już przygotowany - potrzebny mi tylko podpis osoby uprawnionej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasiaa 15.10.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam! Czy możecie polecić jakąś sprawdzoną firmę budowlaną, która wybuduje dom kompleksowo (od fundamentu do stanu deweloperskiego)? Może ktoś budował z jakąś dobrą firmą i mógłby polecić z czystym sumieniem ; ) ? Chcemy budować z ceramiki (porotherm, ew. bloczki keramzytowe, myślimy tez o prefabrykatach z keramzytu - ale na razie robimy rozeznanie ; ) Ideałem byłoby mieć kilka sprawdzonych firm i porobić w nich wyceny danego projektu, dlatego jeśli macie jakieś sprawdzone namiary z terenu woj. śląskiego bardzo proszę o namiary (może być na priv) Działeczka już od wczoraj nasza : )))) dlatego zaczynamy myslec powaznie ; ) Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 15.10.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 W takim razie proszę o namiar na p.Morisa i info o tanim ogrodzeniu panelowym. Z jednej strony wolałbym zrobić z podmurówką, i to nie systemową tylko laną, bo chcę podnieść się nieco i wydaje mi sie jak się "oprę" na murku to będzie git. I obiecuję, że zaczekam, aż skończy z furtką Pozdr. Jeszcze nie przeczytałam, a sąsiadka już mnie ubiegła i co gorsze furtki NIE WIDAĆ . Mam tylko nadzieję, że to przez pogodę, a nie..... nawet nie chcę myśleć . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 15.10.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie martw się aka-jonek,moje ogrodzenie też jest nieskończone przez tą pogodę .Muszę się przejechać koło Ciebie sprawdzić jak będziesz już miała furtkę [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts