Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

Moja furtka będzie narazie kiepska, bo planujemy ogrodzenie na wiosnę, przód będzie na fundamencie lanym - płot -s ztachety, tył też na fundamencie lanym panele lub siatka. Narazie niestety brak kasy, więc furtka i brama raczej tylko jako konstrukcja bez wypełnienia. Piękne to do wiosny nie będzie, ale było zamówione i plan realizujemy.

aka

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

od przyszłego tygodnia ma byc ładnie.

mieliśmy co prawda murować ogrodzenie ale jest tak paskudnie że temat chyba poczeka do przyszłego roku. wszystkiego sie odechciewa.

a dzisiaj maja panowie robić podbitke. ciekawa jestem czy w ogóle rusztowania przywiozą :roll:

:)

W takim razie proszę o namiar na p.Morisa i info o tanim ogrodzeniu panelowym. Z jednej strony wolałbym zrobić z podmurówką, i to nie systemową tylko laną, bo chcę podnieść się nieco i wydaje mi sie jak się "oprę" na murku to będzie git. I obiecuję, że zaczekam, aż skończy z furtką :) Pozdr.

Jeszcze nie przeczytałam, a sąsiadka już mnie ubiegła i co gorsze furtki NIE WIDAĆ :o. Mam tylko nadzieję, że to przez pogodę, a nie..... nawet nie chcę myśleć :wink:. aka
Na Pana Marka, który robił wodę, kanalizację, podłogówkę, czekam już ponad miesiąc (montaż pieca, pomp cyrkulacji itp). Poleciła mi go Ola (z Tomkiem :) ), ja polecałem dalej.... no i teraz czekam :)

Barto 307cc

Do ułożenia kostki brukowej mogę dać namiar na Pana Morisa z Borowej Wsi,on się takim czymś zajmuje,można tam nawet podjechać do niego zobaczyć wystawki.Czekam akurat na wycenę także nie wiem czy drogi czy nie,ale może aka-jonekcoś powie na ten temat bo wiem,że on u niej robił też .A schody i taras też mają być z kostki??

czy mogę proszić o namiary na pana Morisa.

Czy ktoś z Was kupował rolety w firmie "Salon rolet" z Mysłowic? Jeśli tak to jak oceniacie sama firmę, rolety i montaż?

Pozdrawiam

Kasia

Ja mogę ich polecić z ręką na sercu. Panowie byli szybcy, sprawni i w dodatku mają niesamowitą do mnie cierpliwość. Przyjeżdżali już chyba z 3 razy na serwis. Nie była to wina rolet - dwa razy zepsuli panowie od elewacji a raz elektryk który się wziął samowolnie za naprawianie tego co panowie od elewacji napsuli :lol: Są 'bezobsługowi' - przyjadą zdemontują zamontują i hula z powrotem.

Kto z szanownych forumowiczów pomoże mi w rozwiązaniu kwesti instalacji w salonie przy TV

Brązowa ścianka będzy z plyty gk, wypukła i na niej tv, dookoła tynk gipsowy. Niska pólka na której będzie dvd i itp

jak mądrze rozwiązać instalacje ?

2 gniazdka z pradem za niską szafką i 2 za TV oraz jakiś przepust w ścianie/tynku na przeprowadzenie kabli audio video czy jakoś inaczej to rozwiązać ?

jak to wygląda u Was ? foty mile widziane :)

Mniej wiecej o coś takiego mi chodzi jak na focie ponizej :

http://images50.fotosik.pl/217/df45763a472c3ea7med.jpg