aka-jonek 15.10.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Moja furtka będzie narazie kiepska, bo planujemy ogrodzenie na wiosnę, przód będzie na fundamencie lanym - płot -s ztachety, tył też na fundamencie lanym panele lub siatka. Narazie niestety brak kasy, więc furtka i brama raczej tylko jako konstrukcja bez wypełnienia. Piękne to do wiosny nie będzie, ale było zamówione i plan realizujemy.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogul 15.10.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 ja tez stoje z robota przez ta pogode mam do zasypania fundamenty a pogoda mnie trzyma, bo zamokro mam na dzialce zeby cokolwiek wjechalo Ps. sprzedam 250 bloczków fundamentowych do odbioru w Mikołowie wiecej na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 od przyszłego tygodnia ma byc ładnie. mieliśmy co prawda murować ogrodzenie ale jest tak paskudnie że temat chyba poczeka do przyszłego roku. wszystkiego sie odechciewa. a dzisiaj maja panowie robić podbitke. ciekawa jestem czy w ogóle rusztowania przywiozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 16.10.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 efilo a z czego robisz podbitkę PCV??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudolfo78 16.10.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ma ktoś może do odsprzedania używany piecyk typu koza ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 16.10.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 W takim razie proszę o namiar na p.Morisa i info o tanim ogrodzeniu panelowym. Z jednej strony wolałbym zrobić z podmurówką, i to nie systemową tylko laną, bo chcę podnieść się nieco i wydaje mi sie jak się "oprę" na murku to będzie git. I obiecuję, że zaczekam, aż skończy z furtką Pozdr. Jeszcze nie przeczytałam, a sąsiadka już mnie ubiegła i co gorsze furtki NIE WIDAĆ . Mam tylko nadzieję, że to przez pogodę, a nie..... nawet nie chcę myśleć . aka Na Pana Marka, który robił wodę, kanalizację, podłogówkę, czekam już ponad miesiąc (montaż pieca, pomp cyrkulacji itp). Poleciła mi go Ola (z Tomkiem ), ja polecałem dalej.... no i teraz czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 efilo a z czego robisz podbitkę PCV??? z płyt betonowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 16.10.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ma ktoś może do odsprzedania używany piecyk typu koza ??? Też chętnie odkupię od kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikra11 17.10.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Barto 307ccDo ułożenia kostki brukowej mogę dać namiar na Pana Morisa z Borowej Wsi,on się takim czymś zajmuje,można tam nawet podjechać do niego zobaczyć wystawki.Czekam akurat na wycenę także nie wiem czy drogi czy nie,ale może aka-jonekcoś powie na ten temat bo wiem,że on u niej robił też .A schody i taras też mają być z kostki?? czy mogę proszić o namiary na pana Morisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skoti 18.10.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Mogę polecić kafelkarza z Bytomia pana Tałaja tel 504956476 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kattharina 18.10.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Czy ktoś z Was kupował rolety w firmie "Salon rolet" z Mysłowic? Jeśli tak to jak oceniacie sama firmę, rolety i montaż? Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 18.10.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 zostało mi 85szt cegły klinkierowej Sahara , na kominy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogul 18.10.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ma ktoś może do odsprzedania używany piecyk typu koza ??? Też chętnie odkupię od kogoś Nówka http://www.allegro.pl/item777910849_piec_piecyk_koza_duzy_do_130_m2_producent.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Czy ktoś z Was kupował rolety w firmie "Salon rolet" z Mysłowic? Jeśli tak to jak oceniacie sama firmę, rolety i montaż? Pozdrawiam Kasia Ja mogę ich polecić z ręką na sercu. Panowie byli szybcy, sprawni i w dodatku mają niesamowitą do mnie cierpliwość. Przyjeżdżali już chyba z 3 razy na serwis. Nie była to wina rolet - dwa razy zepsuli panowie od elewacji a raz elektryk który się wziął samowolnie za naprawianie tego co panowie od elewacji napsuli Są 'bezobsługowi' - przyjadą zdemontują zamontują i hula z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 19.10.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Mam do sprzedania 3 sztuki paneli ogrodzeniowych (ocynk,kolor zielony,grubość 5mm,wysokość 1530,długość 2500). Odbiór Ruda Śląska mikra11 namiar poszedł na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shooter 20.10.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Kto z szanownych forumowiczów pomoże mi w rozwiązaniu kwesti instalacji w salonie przy TV Brązowa ścianka będzy z plyty gk, wypukła i na niej tv, dookoła tynk gipsowy. Niska pólka na której będzie dvd i itp jak mądrze rozwiązać instalacje ? 2 gniazdka z pradem za niską szafką i 2 za TV oraz jakiś przepust w ścianie/tynku na przeprowadzenie kabli audio video czy jakoś inaczej to rozwiązać ? jak to wygląda u Was ? foty mile widziane Mniej wiecej o coś takiego mi chodzi jak na focie ponizej : http://images50.fotosik.pl/217/df45763a472c3ea7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstryczek_elektryczek 20.10.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ja mam wstawione plastikowe korytko kablowe, wrzuciłem co mi było potrzebne + gniazdko elektryczne.Oczywiście pod tynkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 21.10.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Ma ktoś może do odsprzedania używany piecyk typu koza ??? OOO! Ja mam takie wszystko żerne koziozwierzątko... I jeszcze rury dorzucę Kózka jest po jednym sezonie grzewczym... Jak ktoś chce wyśle foty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kokoski 21.10.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam, Mam do sprzedania pozostałości po ociepleniu poddasza: - rockwool SUPERROCK 100mm - cena 10,00 zł/m2 brutto - welna w plycie - rockwool TOPROCK 150mm - cena 15,00 zl/m2 brutto - welna w rolce Zostały mi około 30 paczek.. Pzdrawiam Kasia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 21.10.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Zostały mi około 30 paczek.. Jakim cudem? To ze 100m2 będzie... jak nie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts