Wirecki 29.10.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Poszukuję taniej hurtowni elektrycznej na terenie Rudy Śląskiej :lol Z Rudy nie znam, ale... 1. Podobno tania jest na Kościuszki w Katowicach. 2. Na allegro wystawia się sporo - Katowice, Mikołów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 29.10.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Dzięki Wirecki ,ale już utargowałam z hurtownią z Bielszowic ceny takie jak najniższe znalazłam na allegro .A przynajmniej będę miała blisko,zawsze jak coś braknie to można podjechać [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.10.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 i tak jest chyba najlepiej. ja jeszcze inaczej pokombinowałam. elektryk chciał sam wszystko kupować bo mówił że i tak będzie miał najtaniej. więc wzięłam od niego listę, dostałam upusty za dużą ilość, wytargowałam się, po czym oddałam mu listę z tekstem że to jest najwyższa cena jaką jestem w stanie zaakceptować. w ten sposób miałam tanio i bez stresu bo sobie wszystko sam kupował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 29.10.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 No przy budowie trzeba ze wszystkim kombinować .Nasz elektryk też będzie sobie sam podjeżdżał do tej hurtowni bo akurat jest niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tobi_ 29.10.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Podrzućcie proszę namiary z rudzkich hurtowni na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 29.10.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 My wszystkie elektryczne sprawy kupowaliśmy w hurtowni Elpas na Wirku ul. Szpitalna 3.Tel. 32 2434940. Tam od początku zaopatrywał nas nasz elektryk.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 29.10.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 My wszystkie elektryczne sprawy kupowaliśmy w hurtowni Elpas na Wirku ul. Szpitalna 3.Tel. 32 2434940. Tam od początku zaopatrywał nas nasz elektryk. aka No ja też właśnie tam wynegocjowałam dobre ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kokoski 01.11.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Witam,Zna ktoś firmę (albo kogoś) kto trudni się wywozem gruzu (śmieci) z placów budowy.Z góry dzięki za info.Poszukuję wszelkiej "maści" fachowców od wykończeniówki.Pzdr Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 01.11.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 jaki masz ten gruz, nadaje się do podniesienia terenu? podaj lokalizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 02.11.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witam, Zna ktoś firmę (albo kogoś) kto trudni się wywozem gruzu (śmieci) z placów budowy. Z góry dzięki za info. Poszukuję wszelkiej "maści" fachowców od wykończeniówki. Pzdr Kasia My zamawialiśmy kontener na gruz.Taki 5,5 kubika kosztuje 331zł,możesz go mieć 5 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.11.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witam, Zna ktoś firmę (albo kogoś) kto trudni się wywozem gruzu (śmieci) z placów budowy. Z góry dzięki za info. Poszukuję wszelkiej "maści" fachowców od wykończeniówki. Pzdr Kasia a ile masz tego gruzu? bo jak taki normalny pobudowlany to najlepiej zadzwonić do alby lub innego miejskiego zakładu zajmującego sie wywozem śmieci i zamówic 7-tonowy kontener. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kattharina 02.11.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Może ktoś ma do sprzedania drzwi budowlane w okolicach Tarnowskich Gór/Gliwic/Zabrza/Bytomia? Chętnie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 02.11.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 gruz budowlany, betonowy chętnie przyjmę na swoją działkę w Sosnowcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 gruz budowlany, betonowy chętnie przyjmę na swoją działkę w Sosnowcu pół roku za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 02.11.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 pół roku za późno oj szkoda, mieliście tego trochę, akurat tyle mi potrzeba :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 02.11.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Może ktoś ma do sprzedania drzwi budowlane w okolicach Tarnowskich Gór/Gliwic/Zabrza/Bytomia? Chętnie odkupię. jeśli chodzi o tymczasowe to mam. W Mikołowie. Aktualnie nieuzywane, z mocowaniem na solidną zasuwę do kłódki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 03.11.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Powiedźcie mi,czy mogę ocieplać poddasze przed tynkami i wylewkami?czy jest jakieś "ale.....".Tynki i wylewki będziemy robić dopiero na wiosnę bo już jest za zimno.No i nie chcemy stać przez to w miejscu z pracami,a to zawsze jakiś krok do przodu . Myślę,żeby ocieplic wełną i porzykryć folią paroizaolacyjną,a zabudowę z płyt gipsowych dopiero po tynkach i wylewkach,bo słyszałam że się odkształcają Już mam mętlik w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 nie powinno się bo wtedy ten ogrom wilgoci z tynków i wylewek nie ma gdzie uciec - jak jeszcze jest pusty dach to jest naturalna wentylacja. do czasu tynków powinniście zrobić kanalizacje, instalacje elektryczną i ew. instalacje centralnego odkurzacza. ja się nie zdecydowałam na ocieplanie dachu przed tynkami a miałam dokładnie taki sam czas. ociepliliśmy w maju - po wylewkach. tynki ruszyły 1 marca i elektryk jeszcze uciekał z ostatnimi kablami P.s. jeszcze pytanie o stolarkę. jak drewniana to absolutnie bym nawet tego nie rozważała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 03.11.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Stolarka PCV. A po jakim czasie po tynkach i wylewkach można robić to ocieplenie i płyty gipsowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 im później tym lepiej. my poczekaliśmy miesiąc od wylewek - czyli zaczęliśmy przygotowywac dach do ocieplenia w momencie wygrzewania podłogówki - akurat wszystko co po związaniu betonu zostało miało szanse sie wyprowadzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts