shooter 27.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 poszukuje welny Rockwool Toprock 20cm - 100m2 czyli 40 paczekKomus moze zostalo ? gdzie kupowaliscie ? ja zamowilem w Lubarze 400m2 a na budowie pojawilo sie 200m2 - nikt nie wie dlaczego....podobno producent nie wyrabia sie z produkcja i nie wiadomo kiedy bedziew budohurcie nie ma - pofobno w przyszlym tygodniu bedzie...ale nic pewnego Gdzie kupowaliscie welne rockwoola ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alioth 30.01.2010 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Czesc budujacym!Poszukuje solidnej firmy do wybudowania domu, 245m2, sciana jednowarstwowa. Dziekuje z gory za wszelkie namiary!Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 30.01.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Czesc budujacym! Poszukuje solidnej firmy do wybudowania domu, 245m2, sciana jednowarstwowa. Dziekuje z gory za wszelkie namiary! Tomek Ja mogę z czystym sumieniem polecić swoich Górali (do SSO i nawet więcej). Nie są najtańsi, ale bardzo solidni. W razie czego namiary na priv. Pzdr Krzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alioth 30.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Krzych, poprosze o namiary, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 31.01.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Krzych, poprosze o namiary, dzieki. Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaapi 31.01.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 witam, poszukuję stempli 3 m oraz desek na strop, chętnie odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 01.02.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Gdzie dostaliscie dobre ceny na farby wewnetrzne? mysle o tikkurila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.02.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Szukam sprawdzonych fachowców od odkurzaczy centralnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 03.02.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Mam pytanie o podbitkę.Z czego robiliście, PCV czy drewno?Jeżeli drewno to jakie, jeżeli PCV to jakie to jest wytrzymałeJeżeli ktoś ma namiary od jakiego "szpeca" od tego to też poproszę.DziękujęPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alioth 04.02.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Czesc!Czy ktos zna firmy w okolicy zajmujace sie ogrzewaniem ściennym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.02.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 dawno tu nie zaglądałam... shooter jak to jeszcze aktualne zajrzyj do WKT Katowice (z tyłu castoramy) oni mają duże stany magazynowe rockwoola Tlobo - ja podbitkę robiłam z płyt knaufa i tynkowałam mirela - polecam firmę Mazur http://www.mazur.net.pl/?cpage=9&lang=pl zrobili nam cały system w jeden dzień a teraz na etapie wykończeniówki są na każde zawołanie i cierpliwie przyjeżdżają zakładać poszczególne gniazdka wirecki - tiikkurile kupowałam w ttw. jak malowałam mieszkanie to miałam całkiem dobry rabat. teraz już nie maluje tymi farbami więc nie wiem jak jest aktualnie ale myślę że warto sprawdzić. co do hurtowni - lubar jest ode mnie bardzo daleko a specjalnie od nich ściągałam dachówki bo nikt w okolicy nie zaproponował mi lepszej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 06.02.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 efilo - byłem tam, ale te rabaty to tak nie teges, w miarę ok mam z Tamiru (nie wiedziałem, że mają farby...) Szukam firmy do pocięcia płytek gresowych 60x60 na paski po 8cm na cokół. Ma ktoś może namiary? Nie chodzi mi o kogoś kto ma maszynę, nawet wodną. Chce mieć to dobrze zrobione i sporo tego niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.02.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Mam. I właściwie zajrzalam do wątku po to żeby sie podzielić namiarami firma soga oddział myslowice. Są genialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochyn 06.02.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Witam, szukam ekipy do C.O i elektryki,mozecie kogos polecic? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochyn 06.02.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 aha i co najwazniejsze szukam rowniez o to w trybie pilnym kierownika budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 07.02.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 A ja rozglądam się za styropianem pod wylewki,gdzie kupie tanio??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shooter 07.02.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 ja kupowalem od tego goscia ale wtedy mial po 129 zl/m2 http://www.allegro.pl/item903102716_styropian_podloga_swisspor_eps100_karaj.html i w budohurcie w katowicach dawali niezla cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_myslowice 07.02.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Witam,Poszukuje sprawdzonego i godnego polecenia kafelkarza w okolicach Mysłowice.Do zrobienia są 2 łazienki i około 90m2 podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.02.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 bartoja kupiłam styropian paneltechu (producent z chorzowa) bo jest cieplejszy niż reszta. ale nie opłaca się kupować bezpośrednio u nich - detalistów traktują tragicznie. ja kupowałam przez axiom i było dużo taniej niż na oni sprzedają na allegro. odebrać można samemu albo przywiozą autem zależnie od wielkości zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 08.02.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 A ja rozglądam się za styropianem pod wylewki,gdzie kupie tanio??? Myśmy kupowali w Handlobudzie, mieli ceny konkurencyjne. (kupowaliśmy 2 tygodnie temu). Może tam spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts