barto307cc 10.02.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 malka ja będę miała 10cm styro ale instalator(zresztą Tobie znany Endrju),powiedział,że woli dać dwie warstwy po 5cm,układa to na zakładki,czyli pierwsza warstwa 5cm a druga na to żeby zakryć szparki z pierwszej warstwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ale zawsze układa się dwie warstwy,nawet jesli 5 ktoś kładzie to 2 i 3 .U mnie w dzienniku są fotki pogladowe jak układałam styro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 10.02.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 A może się ktoś podzieli namiarami na firmy wykonujące kominki . Mam jedną wycenę z Gliwic z BUDMATIC-c ale wiadomo że muszę mieć inne wyceny dla porównania Mogę polecić pana z Bojszowa. Tel. 0-601-503-824 Przykład realizacji: http://chr.republika.pl/kominek.jpg Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 10.02.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ale zawsze układa się dwie warstwy,nawet jesli 5 ktoś kładzie to 2 i 3 . U mnie w dzienniku są fotki pogladowe jak układałam styro. No to dlatego piszę,że u mnie będzie 10 ale 2xpo 5cm . A w Twoim dzienniku widziałam,widziałam jak dzielnie pracowałaś .U mnie to będzie robił Endrju także nie muszę szkolić . Dzięki krzyk za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 10.02.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 malka ja będę miała 10cm styro ale instalator(zresztą Tobie znany Endrju),powiedział,że woli dać dwie warstwy po 5cm,układa to na zakładki,czyli pierwsza warstwa 5cm a druga na to żeby zakryć szparki z pierwszej warstwy Tak przy okazji. Szukam zaufanego instalatora (wod-kan, podłogówka, piec gazowy). Czy możesz polecić swojego? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 10.02.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Jasne mogę go polecić.Robi u mnie wszystkie instalacje elektryczne,wod-kan.podłogówka,kominek.Parę osób już też z jego usług korzystało,m.in malka ,gosiaczek272. Ja też go mam z polecenia,nie żaden mój znajomy. WECO INSTAL Andrzej Duda tel.515-747-745 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 10.02.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 5cm - 155zł/m3 brutto AXIOM Katowice Niechciałbym psuć nikomu interesu, ale byłem tam ze 3 razy i nigdy nie było tanio.... Nie wydałem tam nawet 100zł budując dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 10.02.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Jasne mogę go polecić.Robi u mnie wszystkie instalacje elektryczne,wod-kan.podłogówka,kominek.Parę osób już też z jego usług korzystało,m.in malka ,gosiaczek272. Ja też go mam z polecenia,nie żaden mój znajomy. WECO INSTAL Andrzej Duda tel.515-747-745 Dzięki za namiary. A orientujesz się czy ma przedstawicielstwo na jakieś piece gazowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 10.02.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 5cm - 155zł/m3 brutto AXIOM Katowice Niechciałbym psuć nikomu interesu, ale byłem tam ze 3 razy i nigdy nie było tanio.... Nie wydałem tam nawet 100zł budując dom... Wirecki a gdzie kupowałeś styro pod wylewki?bo chyba niedawno robiłeś nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 10.02.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Nie wiem krzyk,musisz spytać.Wiem,że nic nie wciska na siłę,bo materiały jak kupował nam to mówił jaką cenę on ma i jak mamy taniej to mamy kupić my.Tak samo z kaloryferami,kominkiem i piecem pytałam jaki poleca,i sama sprawdzam też ceny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka i Darcio 10.02.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam serdecznie! Szukam namiarów na sprawdzoną ekipę do SSO. Za info z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 10.02.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 barto307cc- to juz chyba u mnie tradycja - w Tamirze. Brałem austrotherm, ale nie pamiętam ceny. O dziwo wtedy styro tanio mi chcieli sprzedać w Sewerze w Katowiach, ale to był taki krótki okres. Wziąłem 2 paczki bo zabrakło mi 5cm (10tka została). Generalnie Serwera nie należy do moich faworytów - raz przez telefon obiecali mi cenę, a na miejscu gość się wyparł. omijam szerokim łukiem A`propos kominków - próbowaliście u ForestNatura albo u Daniela Hrehoreckiego z Zielonej Góry. Co prawda u mnie były poprawki, ale bez szemrania i jest ok, moge polecić. greg36 - Hurtownia Barwa w Tychach. Jak kupowałem ceny zawsze były najniższe i co ciekawe zmieniały się co kilka dni o parę groszy - góra/dół - w ślad za zmianami cen stali. Dodatkowo od 1 tony cena szła w dół o 100zł na tonie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 10.02.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam serdecznie! Szukam namiarów na sprawdzoną ekipę do SSO. Za info z góry dziękuję Nam budowała firma ze Zbrosławic,mogę polecić http://www.latbud.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 10.02.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dzięki Wirecki za info . Hmm Ty już masz kominek zamontowany???a gdzie zdjęcia w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 10.02.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ano trochę nieaktualny dziennik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shooter 10.02.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 A`propos kominków - próbowaliście u ForestNatura albo u Daniela Hrehoreckiego z Zielonej Góry. Co prawda u mnie były poprawki, ale bez szemrania i jest ok, moge polecić. Ano, u mnie robila kominek firma Pana Daniela - http://www.kominyikominki.pl. Drugi projek idealnie podszedl pod moje gusta, terminowo, sprawnie - 2 dni roboty i wszystko hula jak nalezy. Cena wydala mi sie ok (tzn w przedziale jaki chcialem przeznaczyc na ten cel) wiec nawet nie badalem konkurencji na miejscu. Kontak mailowy 1 klasa, nawet o północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 10.02.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Z Panem Danielem tez już się kontaktowałam,potwierdzam bardzo dobry kontakt.Umówiliśmy się na ''po tynkach'',czyli mam nadzieję,że niebawem . Maszyny do tynków już są gotowe do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka i Darcio 10.02.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam serdecznie! Szukam namiarów na sprawdzoną ekipę do SSO. Za info z góry dziękuję Nam budowała firma ze Zbrosławic,mogę polecić http://www.latbud.com.pl/ Wielkie dzięki ! Już puściłem im emila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartosz-w 10.02.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Jeśli szukacie ekipy do domu to polecam http://www.getup.pl/ dostałem w ciągu 6 dni z 40 ofert budowlańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Jeśli szukacie ekipy do domu to polecam http://www.getup.pl/ dostałem w ciągu 6 dni z 40 ofert budowlańców proszę daj spokój...ja miałam stamtąd ekipę i co i dupa....dom do natychmiastowej rozbiórki . EKIPY BRAĆ TYLKO Z POLECENIA!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts