Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ale zawsze układa się dwie warstwy,nawet jesli 5 ktoś kładzie to 2 i 3 .

U mnie w dzienniku są fotki pogladowe jak układałam styro.

No to dlatego piszę,że u mnie będzie 10 ale 2xpo 5cm :wink: .

A w Twoim dzienniku widziałam,widziałam jak dzielnie pracowałaś :lol: .U mnie to będzie robił Endrju także nie muszę szkolić :lol: .

Dzięki krzyk za namiar :wink:

malka ja będę miała 10cm styro ale instalator(zresztą Tobie znany Endrju),powiedział,że woli dać dwie warstwy po 5cm,układa to na zakładki,czyli pierwsza warstwa 5cm a druga na to żeby zakryć szparki z pierwszej warstwy :roll:

Tak przy okazji. Szukam zaufanego instalatora (wod-kan, podłogówka, piec gazowy). Czy możesz polecić swojego?

Pzdr

Jasne mogę go polecić.Robi u mnie wszystkie instalacje elektryczne,wod-kan.podłogówka,kominek.Parę osób już też z jego usług korzystało,m.in malka :wink: ,gosiaczek272.

Ja też go mam z polecenia,nie żaden mój znajomy.

WECO INSTAL

Andrzej Duda

tel.515-747-745

Dzięki za namiary. A orientujesz się czy ma przedstawicielstwo na jakieś piece gazowe?

barto307cc- to juz chyba u mnie tradycja - w Tamirze. Brałem austrotherm, ale nie pamiętam ceny. O dziwo wtedy styro tanio mi chcieli sprzedać w Sewerze w Katowiach, ale to był taki krótki okres. Wziąłem 2 paczki bo zabrakło mi 5cm (10tka została). Generalnie Serwera nie należy do moich faworytów - raz przez telefon obiecali mi cenę, a na miejscu gość się wyparł. omijam szerokim łukiem

A`propos kominków - próbowaliście u ForestNatura albo u Daniela Hrehoreckiego z Zielonej Góry. Co prawda u mnie były poprawki, ale bez szemrania i jest ok, moge polecić.

greg36 - Hurtownia Barwa w Tychach. Jak kupowałem ceny zawsze były najniższe i co ciekawe zmieniały się co kilka dni o parę groszy - góra/dół - w ślad za zmianami cen stali. Dodatkowo od 1 tony cena szła w dół o 100zł na tonie.

Pozdr.

A`propos kominków - próbowaliście u ForestNatura albo u Daniela Hrehoreckiego z Zielonej Góry. Co prawda u mnie były poprawki, ale bez szemrania i jest ok, moge polecić.

Ano, u mnie robila kominek firma Pana Daniela - http://www.kominyikominki.pl.

Drugi projek idealnie podszedl pod moje gusta, terminowo, sprawnie - 2 dni roboty i wszystko hula jak nalezy.

Cena wydala mi sie ok (tzn w przedziale jaki chcialem przeznaczyc na ten cel) wiec nawet nie badalem konkurencji na miejscu.

Kontak mailowy 1 klasa, nawet o północy :)

Jeśli szukacie ekipy do domu to polecam http://www.getup.pl/

dostałem w ciągu 6 dni z 40 ofert budowlańców

proszę daj spokój...ja miałam stamtąd ekipę i co i dupa....dom do natychmiastowej rozbiórki .

EKIPY BRAĆ TYLKO Z POLECENIA!!!!!!!