barto307cc 10.02.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Też uważam,że najlepiej z polecenia,sprawdzone. Ekip może się odezwać dużo,ale czy warto ryzykować i tracić nerwy jak można skorzystać ze sprawdzonych namiarów Ja firmę do stanu surowego miałam z polecenia,górali do dachu też,firmę co mi robi instalacje wszystkie i tynki też .No i kierownika budowy też z polecenia,z naszego forum zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.02.2010 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jeśli szukacie ekipy do domu to polecam http://www.getup.pl/ dostałem w ciągu 6 dni z 40 ofert budowlańców proszę daj spokój...ja miałam stamtąd ekipę i co i dupa....dom do natychmiastowej rozbiórki . EKIPY BRAĆ TYLKO Z POLECENIA!!!!!!! Podpisuje sie wszystkim czym potrafię Choć niestety ekipa z polecenia to niestety jeszcze nie gwarancja sukcesu. To ze zrobili dobrze u 'Ciebie' nie znaczy ze zrobią równie dobrze u 'mnie'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.02.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jeśli szukacie ekipy do domu to polecam http://www.getup.pl/ dostałem w ciągu 6 dni z 40 ofert budowlańców proszę daj spokój...ja miałam stamtąd ekipę i co i dupa....dom do natychmiastowej rozbiórki . EKIPY BRAĆ TYLKO Z POLECENIA!!!!!!! Podpisuje sie wszystkim czym potrafię Choć niestety ekipa z polecenia to niestety jeszcze nie gwarancja sukcesu. To ze zrobili dobrze u 'Ciebie' nie znaczy ze zrobią równie dobrze u 'mnie'. ale prawdopodobieństwo większe,że mają choć mgliste pojęcie o robocie,a nie bedą się uczyć na mojej budowie aaaaa i jeszcze nie spotkałam osoby, która by powiedziała "miałam/em świetną ekipe z ogłoszenia " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.02.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 spotkałaś się na pieczonkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.02.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Nie wiem krzyk,musisz spytać.Wiem,że nic nie wciska na siłę,bo materiały jak kupował nam to mówił jaką cenę on ma i jak mamy taniej to mamy kupić my.Tak samo z kaloryferami,kominkiem i piecem pytałam jaki poleca,i sama sprawdzam też ceny . no u nas było dokładnie odwrotnie Do pracy Endrju nie mam najmniejszych zastrzezeń, natomiast do zakupionego materiału,a konkretnie do jego ceny już spore Gdyby nie nóż na gardle,a raczej tuptający pod drzwiami wylewkarze, zapewne gromy by poleciały Efilo-serio kto ma wiecej szczęścia niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.02.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 ale to jeden na dziesięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.02.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 ja byłm dziwiąta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 11.02.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 no u nas było dokładnie odwrotnie Do pracy Endrju nie mam najmniejszych zastrzezeń, natomiast do zakupionego materiału,a konkretnie do jego ceny już spore Gdyby nie nóż na gardle,a raczej tuptający pod drzwiami wylewkarze, zapewne gromy by poleciały Efilo-serio kto ma wiecej szczęścia niż ja Czyli jak zwykle - trzeba ostro negocjować ... Będę twardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 11.02.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 malka ale napewno Endrju nie mówił Ci,że musisz wziąść od niego materiały i koniec bo inaczej nie zrobi .Do mnie dzwonił,że kabel ma po tyle,ja mówię,że mam taniej i mu przywiozę tylko niech powie ile.I nie było problemu żadnego.Ja akurat miałam czas to jeździłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.02.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 nie, nie powiedział,ze nie zrobi. Umówiliśmy się,że zadzwoni do mnie ile bedzie kosztował materiał przez niego kupiony i na tą kwotę się zgodziłam , a faktura (wystawiona zreszta na niego nie na mnie ) była na zdecydowanie wyższą kwotę, ale to powiedział juz po montazu. A peszel miał chyba najdroższy na świecie i po kiego mi całe rolki Barto, nie chce mi się juz o tym gadać, bo ciśnienie mi podnosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 11.02.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Ja go wcale nie bronię bo to żaden mój znajomy.Też mi czasami ciśnienie podnosił,jak każdy fachowiec na budowie,to nieuniknione chyba Jako człowiek jest dziwny dla mnie,hahah ale jest dobrym fachowcem także zniosę go tych parę chwil co go widzę Ale najlepiej ustalać wszystko na początku .My ustaliliśmy kwotę na początku,napisałam to na umowie,podpisał się i nie dopłacaliśmy ani złotówki.A to że coś zdrożało np to nie mój problem.Faktury za to co kupował mamy na siebie a nie na niego Malka Ty już jesteś daleko za tym etapem to Ci powinna minąć złość i się cieszyć,że tyle już masz zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 11.02.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Odnośnie jeszcze styro pod wylewki to w Ken-Polu zaproponowali mi :EP037 standard za 118zł/m3Ep035 super za 132zł/m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.02.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Malka Ty już jesteś daleko za tym etapem to Ci powinna minąć złość i się cieszyć,że tyle już masz zrobione jakoś nie potrafię się cieszyć z faktu,że ktoś mnie robi w ch....nawet po długim czasie Ep035 super za 132zł/m3-fajna cena gdzie jest Ken Pol ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 11.02.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 W Świętochłowicach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 JA pod koniec stycznia kupowałam styro - już było po podwyżkach austrothermi i organiki a jeden dzień przed podwyżkami swisspora. Kupowałam na allegro w firmie Bednarek1919 - użytkownik na allegro (są z będzina)najtaniej w całym chyba necie nie mówiąc o pobliskich hurtowniach. W Tamirze za austrotherm chcieli przeszło 130 pln a ja kupiłam swisspora po 86,5 pln (te same parametry, pisze o styro na ocieplenia). Realizacja była błyskawiczna (za dwa dni na budowie był styropian) ale rozładunek i pan szofer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 11.02.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 mirela sprawdzę jeszcze Twoje źródło Malka Ken-Pol na Świętochłowicach jest . A w balona się nie dawaj robić ,trzeba walczyć o swoje,wiadomo,że wykonawców nasza kasa nie interesuje . Dlatego ja wolę mieć na wszystko umowy i podpis w razie czego edit: sprawdzałam na allegro ale nie mają styro wystawionego,tylko wełnę sprawdziłam na ocieplenie poddasza,ale 10cm mam 1zł taniej w Ken-Polu a 15cm tam samo wychodzi.A do Ken-Polu mam bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.02.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 oooa propos świętochłowic to przypomniało mi się że ja nie kupowałam wcale w axiomie (tzn kupowałam ale dosłownie dwie paczki) tylko w dombudzie w siemianowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 11.02.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 A to sprawdzę jeszcze tam też Efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellik 11.02.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witajcie. Czy ktoś z Wam budował może wg projektu indywidualnego? (efilo, chyba Ty, o ile dobrze kojarzę? Może ktoś jeszcze?). Jesteśmy niestety cały czas na etapie wyboru projektu i chyba jesteśmy zbyt wybredni Koniec końców narysowaliśmy sobie z mężem NASZ DOM na kartce i poszukujemy kogoś sprawdzonego kto by nam go zaprojektował (o ile z tych naszych bazgrołów się da ). Polecicie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.02.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Cześć Elu ja owszem. i jestem bardzo zadowolona. ale od razu uprzedzam że za darmo nie jest. jednak to były jedne z najlepiej wydanych pieniędzy w trakcie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts