lagunaiii 14.02.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Witam zwracam się do was z prośbą czy ktoś z was ma namiary na dobrego i godnego polecenia fachowca od instalacji elektrycznych w domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 15.02.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Jesli ktos chcialby sie pozbyc uzywanej betoniarki, to ja chetnie odkupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 15.02.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 witam na czas obecny mam "zero" i w tym roku będę budował pod dachu mam nastepujace pytanie czy materiały takie jak : pustaki ceramiczne, strop, dachówkę kupować teraz ? czy poczekać do wiosny ?? Tam gdzie bede sie zaopatrywał Sprzedawca namawia mnei abym kupił teraz bo Euro jest nisko i jest przestój w budownictwie Prosze o wyrarzenie swojej opini na temat cen materiałów w sezonie Ja bym zaczekał. Do wiosny z "zastoju w budownictwie" nie zrobi się hossa. Jak puści mróz trochę się ruszy, jak to na wiosnę. Gdzie bedziesz trzymał materiał? Będziesz pilnował? Plac ogrodzony? Zadaszony (cement, wapno)? Co do euro - jest silny trend i dla mnie argument, że jest nisko nie jest żadnym argumentem. Czy może być jeszcze niżej? Może! Czas do wiosny wykorzytaj na szukanie konkurencyjnych ofert. Do Mikołowa dojeżdzają transporty z Imielina, Rybnika, Pszczyny, a tam ceny często niższe. Jeśli przypadkiem budujesz z maxa - to super ceny są z kolei w Pyskowicach, też dojadą. Max Kozłowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ripsento 15.02.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 WitamPotrzebuje dostać namiar gdzie mogę dostać płatew z drewna klejonego (około 9m). Najlepiej z jakiejś solidnej firmy. A już szczytem marzeń będzie z okolic Rybnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.02.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 po tyle jest na allegro. a tam zawsze jest paneltech dużo drożej. z tego mniemam że cena może być podobna do mojej. zadzwoń do dombudu co ci szkodzi. Chodzi o ten dombud: http://www.dombud.pl/podstrony/beton/page.php?s=kontakt ? nie oni mają jakiś adres z biz w domenie tu przeklejone ze stopki w mailu Tomasz Kucharzewski tel. 0515 954 076 Skład Materiałów Budowlanych DOMBUD tel. 032 220 37 74 fax. 032 608 35 22 [email protected] Edit: jednak nie biz tylko http://www.dombud.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka i Darcio 16.02.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witam! Chetnie kupię używany garaż blaszany oraz tymczasowe ogrodzenie i deski do szalowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 16.02.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Jeśli to kogoś zainteresuje: propan w butlach 33kg mozna w Rudzie na Bielszowickiej kupić 15% taniej niż w Gaspolu lub ExpresGaz na Ceglanej w Katowicach. Przetestowałem. Bez uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 17.02.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Kolego wirecki a jakis namiar na maxa z pyskowic??Ja znalazłem firmę co mi dowiezie MAX 220 FIRMY HARASIUKI za 2,40zł za sztukeDobra cena ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 17.02.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 http://www.cerpol.com.pl/siec-sprzedazy-slaskie.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 20.02.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Gdzie można zamówić badanie wilgotności wylewki lub wypożyczyć sprzęt do zrobienia tego samemu? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_barbie_ 21.02.2010 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witam serdecznie właśnie dostałam wycenę podłogówki i nie wiem czy to czasem nie za dużo, bardzo proszę o radę, chcę podłogówkę na całym parterze i w górnej łazience + 2 grzejniki rurki w łazienkach, poniżej oferta, proszę doradźcie czy nie za drogo: Instalacja grzewcza: a. Wykonanie podejść pod kaloryfery (system rozdzielaczowy piwnica i piętro), drabinki w łazienkach b. Wykonanie ogrzewania podłogowego z rozdzielaczem - parter c. Wykonanie zespołu pompowo – mieszającego do ogrzewania podłogowego Cena łączna: materiały (rury al-pex i złączki – Wavin Tigris Alupex, rozdzielacze mosiężne, podkład pod podłogi grzewcze Purmo – 2,5 cm styropianu + folia metalizowana), robocizna (w tym rozłożenie styropianu pod ogrzewaniem podłogowym) i VAT 7% - 15.200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 21.02.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Barbie - wieczorem napiszę Ci o instalatorze. Właśnie wróciłem z budowy i zaraz wychodzę do teściów - ciągle mi brakuje czasu. Mam prośbę czy możecie polecić kogoś od gipsowania ścian i sufitów po tynkowaniu.Proszę o namiary na sprawdzonych speców, niekoniecznie firmy.Jeżeli można to interesują mnie oczywiście też ceny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 21.02.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witam! Mam tanio do sprzedania 6,5 kubika deski szalunkowej,w dobrym stanie ,raz używanej. Do odbioru na budowie w okolicach Żor . Chętnych proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
transo 21.02.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witam. Właśnie czekam na pozwolenie na budowę i jak tylko zejdą śniegi zabieram się do pracy. Buduję w Gierałtowicach : http://projekty.dom.pl/sz5_z90.htm I mam prośbę o ekipę do fundamentów.Mam szkody górnicze. I gdzie radzicie kupować stal i reszte do fundamentów. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 21.02.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 ...chcę podłogówkę na całym parterze i w górnej łazience + 2 grzejniki rurki w łazienkach... Cały parter..... to ile to m2? Trudno ocenić, przeliczyć... Jestem zadowolony z pracy mojego instalatora, jest z Dąbrowy Górniczej, polecony z forum. Jeśli jeszcze potrzebny kontakt - pisz prv. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudolfo78 21.02.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witam, ja również szukam namiarów na sprawdzanego instalatora. Dobrze aby był z okolic, Mikołowa, Gliwic, Rudy Śląskiej. Z góry dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1makow9 21.02.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witam. Prosze o namiary na dobry skład budowlany w okolicach Pyskowic, Gliwic. Napiszcie czy materiały takie jak stal, bloczki betonowe, porotherm kupowaliście przez allegro czy lepiej w jednym składzie wszystko (można uzyskac ładne rabaciki ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudolfo78 21.02.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witam. Prosze o namiary na dobry skład budowlany w okolicach Pyskowic, Gliwic. Napiszcie czy materiały takie jak stal, bloczki betonowe, porotherm kupowaliście przez allegro czy lepiej w jednym składzie wszystko (można uzyskac ładne rabaciki ). ja kupowałem w Lubarze Rybnik. Mieli dobre ceny i niezłą obsługę, małe wpadki też się zdarzały ale w sumie było ok . pozdr dla p. Kapiczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1makow9 21.02.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witam. Prosze o namiary na dobry skład budowlany w okolicach Pyskowic, Gliwic. Napiszcie czy materiały takie jak stal, bloczki betonowe, porotherm kupowaliście przez allegro czy lepiej w jednym składzie wszystko (można uzyskac ładne rabaciki ). ja kupowałem w Lubarze Rybnik. Mieli dobre ceny i niezłą obsługę, małe wpadki też się zdarzały ale w sumie było ok . pozdr dla p. Kapiczaka a jak z dowozem materiału na plac budowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudolfo78 21.02.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 a jak z dowozem materiału na plac budowy?? doliczony do ceny materiału jak zawsze. Nie ma nic za darmo! Materiał był na czas nawet jeżeli zamawiałem 2-3 dni wcześniej (moi górale byli nastawieni na spontan ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts