Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gdzie można zamówić badanie wilgotności wylewki lub wypożyczyć sprzęt do zrobienia tego samemu? Pozdr.
a na cholerę Ci te dziwne wydatki?
A ta " na cholerę Ci" to jakis nr telefonu albo mail do kontaktu ma ? Pozdr.

dobra - poprawiam - "a po jakiego diaska" - może być?

Przepraszam że było "drastycznie" - ale to tak wstrząsniete nie zmieszane specjalnie 8)

Witam,

w związku z dobiegającą końca budową sprzedam kontener budowlany. Kontener do obejrzenia i odbioru w Nieborowicach k. Gliwic. Cena 500 zł (tablica informacyjna budowy gratis :). Kontener jest solidny, po budowie można go z powodzeniem odsprzedać dalej (tak jak zrobili to moi poprzednicy :)) Nie to co jednorazowy blaszak, który z trudem dotrwa do końca budowy.

http://images46.fotosik.pl/264/e7cca99191f7dd2fm.jpg

Witam.

Planuję budowę domu jednorodzinnego w Imielinie.

Czy może ktoś z Was polecić mi dobrego architekta ?

Mam namiary na 2, ale ceny u nich zaczynają się od 10tys.,

nie wiem, ale chyba to trochę drogo.

Bardzo proszę o namiary:

[email protected]

Pozdrawiam, Przemek.

Mam. I właściwie zajrzalam do wątku po to żeby sie podzielić namiarami :) firma soga oddział myslowice. Są genialni.
I za to właśnie szanuję to forum. Dzięki na ten namiar.

Napisałem maila, zadzwonił ktoś z Sogi zapytać o co mi tak na serio chodzi (tj wyjaśnił różnice między robieniem cokołu a cięciem płytek) i dostałem namiar do p.Macieja na Laryską w Mysłowicach. Bardzo sympatyczny człowiek. Faktycznie robią tam cuda - tną, polerują, robią mozaiki jak kogoś to interesuje.

Kilka dni i sprawa załatwiona. Dziś odebrałem cokoły, przy okazji trochę pozwiedzałem ich "fabrykę". Jakościowo pierwsza klasa, nie sądziłem że można tak wypolerować sfazowany na ćwiećwałek kawałek gresu.

I pomyśleć, że laski z salonu z Chorzowa/Bytomia sprawiły jakiś czas temu, że nie chciałem słyszeć słowa "Soga"

Efilo - dziękuję.

1makow9 - tartak Olczyk lub Bury Istebna. Namiarów szukaj w necie lub w tym wątku parę stron temu. Pozdr.

Witam Wszystkich,

po pracowitej zimie z papierami szukam ekipy do budowy dachu i materiału. Czy ktoś może kogoś polecić?

Proszę o jakieś namiarki.

Powodzenia dla wszystkich bywalców i pracusiów przy swoich budowach.

8) Jeszcze na dzień dzisiejszy wyglądam tak jak na obeazku hmmm :D

Posłałam namiar na priv na moich górali od dachu :wink:

Gdzie kupię tanio i dobry piasek na wylewki?? :roll:

Jesteśmy akurat na etapie wylewek, piasek bierzemy z Handlobudu, ekipa bardzo zadowolona, cena przystępna.

cena przystępna czyli jaka :roll: jeśli mozna wiedzieć?

też jestem zainteresowana.

Sprawdzałam kontakt od Wireckiego na piasek i wychodzi 59zł/tonę z transportem małym autem.

Jeszcze znalazłam z Borowej Wsi za 58zł/tonę małym autem,chyba że wanną da radę wjechać to 48zł/tonę :roll: