Andzia076 23.02.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 mam pytanie?potrzebuję utwardzić drogę dojazdowa do działki,1000m2 więc troche dużo kamienia pójdzie.Z tego co sie orientuję to jakieś 500ton.pytanie do was-gdzie kupię w pobliżu Orzesza niedrogi krusiec sprawa dosyć pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.02.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Gdzie można zamówić badanie wilgotności wylewki lub wypożyczyć sprzęt do zrobienia tego samemu? Pozdr. a na cholerę Ci te dziwne wydatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 23.02.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Gdzie można zamówić badanie wilgotności wylewki lub wypożyczyć sprzęt do zrobienia tego samemu? Pozdr.a na cholerę Ci te dziwne wydatki? A ta " na cholerę Ci" to jakis nr telefonu albo mail do kontaktu ma ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.02.2010 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Gdzie można zamówić badanie wilgotności wylewki lub wypożyczyć sprzęt do zrobienia tego samemu? Pozdr.a na cholerę Ci te dziwne wydatki? A ta " na cholerę Ci" to jakis nr telefonu albo mail do kontaktu ma ? Pozdr. dobra - poprawiam - "a po jakiego diaska" - może być? Przepraszam że było "drastycznie" - ale to tak wstrząsniete nie zmieszane specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 24.02.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Gdzie kupię tanio i dobry piasek na wylewki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 24.02.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Gdzie kupię tanio i dobry piasek na wylewki?? Zadzwoń pod nr 503051343. Mam go w komórce pod "Piasek do wylewek" nie pamiętam jak gość się nazywa, ale woził do mnie na zlecenie ekipy, która robiła wylewki. No i było tanio, kwitki za piasek, normalne rozliczenie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia076 24.02.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 czy ktoś montował solary firmy HEWALEX i może się podzielić informacjami.Dostaliśmy ofertę na kpl.instalację ww solarów i gość chce 10350zł i 1000 montaż.Czy to dobre ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shooter 24.02.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Szukam ekipy do ocieplenia domu + tynki i do wykonania podbitki. Dostałem namiar na 1 firme ale terminy to wrzesien a mi zalezy cos na wczesniej - okolice maj/czerwiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 25.02.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam, w związku z dobiegającą końca budową sprzedam kontener budowlany. Kontener do obejrzenia i odbioru w Nieborowicach k. Gliwic. Cena 500 zł (tablica informacyjna budowy gratis . Kontener jest solidny, po budowie można go z powodzeniem odsprzedać dalej (tak jak zrobili to moi poprzednicy ) Nie to co jednorazowy blaszak, który z trudem dotrwa do końca budowy. http://images46.fotosik.pl/264/e7cca99191f7dd2fm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kodnam 25.02.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam. Planuję budowę domu jednorodzinnego w Imielinie.Czy może ktoś z Was polecić mi dobrego architekta ?Mam namiary na 2, ale ceny u nich zaczynają się od 10tys.,nie wiem, ale chyba to trochę drogo.Bardzo proszę o namiary:[email protected] Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tymbark311 25.02.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 witam,polecam ekipe z mikolowa 503423241, robili dobrze i szybko, wada to szef duzo mowi k.... i tak dalej,pozdrawiam PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 25.02.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 witam:) poszukuję ekipy z prawdziwego zdarzenia do ułożenia kostki brukowej w okolicach mikołowa. za wszelkie namiary z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 25.02.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Gdzie kupię tanio i dobry piasek na wylewki?? Jesteśmy akurat na etapie wylewek, piasek bierzemy z Handlobudu, ekipa bardzo zadowolona, cena przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1makow9 26.02.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Możecie podać jakis namiar na tartak w rejonie gliwic, sprawdzam ceny drewna na wieźbę , chyba że ktoś ma inny namiar na górali sprowadzających drzewo z swoich regionów. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 26.02.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam Wszystkich, po pracowitej zimie z papierami szukam ekipy do budowy dachu i materiału. Czy ktoś może kogoś polecić? Proszę o jakieś namiarki. Powodzenia dla wszystkich bywalców i pracusiów przy swoich budowach. Jeszcze na dzień dzisiejszy wyglądam tak jak na obeazku hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 26.02.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Mam. I właściwie zajrzalam do wątku po to żeby sie podzielić namiarami firma soga oddział myslowice. Są genialni. I za to właśnie szanuję to forum. Dzięki na ten namiar. Napisałem maila, zadzwonił ktoś z Sogi zapytać o co mi tak na serio chodzi (tj wyjaśnił różnice między robieniem cokołu a cięciem płytek) i dostałem namiar do p.Macieja na Laryską w Mysłowicach. Bardzo sympatyczny człowiek. Faktycznie robią tam cuda - tną, polerują, robią mozaiki jak kogoś to interesuje. Kilka dni i sprawa załatwiona. Dziś odebrałem cokoły, przy okazji trochę pozwiedzałem ich "fabrykę". Jakościowo pierwsza klasa, nie sądziłem że można tak wypolerować sfazowany na ćwiećwałek kawałek gresu. I pomyśleć, że laski z salonu z Chorzowa/Bytomia sprawiły jakiś czas temu, że nie chciałem słyszeć słowa "Soga" Efilo - dziękuję. 1makow9 - tartak Olczyk lub Bury Istebna. Namiarów szukaj w necie lub w tym wątku parę stron temu. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 26.02.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam Wszystkich, po pracowitej zimie z papierami szukam ekipy do budowy dachu i materiału. Czy ktoś może kogoś polecić? Proszę o jakieś namiarki. Powodzenia dla wszystkich bywalców i pracusiów przy swoich budowach. Jeszcze na dzień dzisiejszy wyglądam tak jak na obeazku hmmm Posłałam namiar na priv na moich górali od dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 26.02.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Możecie podać jakis namiar na tartak w rejonie gliwic, sprawdzam ceny drewna na wieźbę , chyba że ktoś ma inny namiar na górali sprowadzających drzewo z swoich regionów. Dzięki My zamawialiśmy drewno w Limanowej. Tel.886-450-546 W tamtym roku płaciliśmy 700zł/m3 z dowozem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia076 26.02.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Gdzie kupię tanio i dobry piasek na wylewki?? Jesteśmy akurat na etapie wylewek, piasek bierzemy z Handlobudu, ekipa bardzo zadowolona, cena przystępna.cena przystępna czyli jaka jeśli mozna wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 26.02.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Gdzie kupię tanio i dobry piasek na wylewki?? Jesteśmy akurat na etapie wylewek, piasek bierzemy z Handlobudu, ekipa bardzo zadowolona, cena przystępna.cena przystępna czyli jaka jeśli mozna wiedzieć? też jestem zainteresowana. Sprawdzałam kontakt od Wireckiego na piasek i wychodzi 59zł/tonę z transportem małym autem. Jeszcze znalazłam z Borowej Wsi za 58zł/tonę małym autem,chyba że wanną da radę wjechać to 48zł/tonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts