rudachary 03.03.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam. Ja tez zaczynam na wiosne Prosze o informacje na temat "uczciwych" hurtowni budowlanych w Rudzie Śląskiej lub okolicach. Bede poszukiwal materialów typu - styropian pod wylewki - wata do ocieplienia poddasza plus membrana - plyty gipsowe - materialy do obrobki gipsy itp. oraz wszystko do instalacji wod-kan oraz c.o. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek.k 03.03.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam szukam firmy do badań gruntu pod kątem wykonania przydomowej oczyszczalni ścieków, potrzebne mi to do zgody z gminy na budowę oczyszczalni Pozdrawiam U mnie pomiary wykonywał pan z firmy Geoprofit. Szybko, fachowo i niedrogo. Po zakończeniu dostaliśmy piekną opieczętowana dokumentację. Oto telefon:602500209 lub:[email protected] Dziękuje serdecznie jutro zadzwonię Pozdrawiam Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek.k 03.03.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam szukam firmy do badań gruntu pod kątem wykonania przydomowej oczyszczalni ścieków, potrzebne mi to do zgody z gminy na budowę oczyszczalni Pozdrawiam U mnie pomiary wykonywał pan z firmy Geoprofit. Szybko, fachowo i niedrogo. Po zakończeniu dostaliśmy piekną opieczętowana dokumentację. Oto telefon:602500209 lub:[email protected] Dziękuje serdecznie jutro zadzwonię Pozdrawiam Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 03.03.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam. Ja tez zaczynam na wiosne Prosze o informacje na temat "uczciwych" hurtowni budowlanych w Rudzie Śląskiej lub okolicach. Bede poszukiwal materialów typu - styropian pod wylewki - wata do ocieplienia poddasza plus membrana - plyty gipsowe - materialy do obrobki gipsy itp. oraz wszystko do instalacji wod-kan oraz c.o. Pozdrawiam Ja akurat dziś kupowałam styropian w Ken-Polu w Świętochłowicach.Bardzo dobre ceny mi dali .Wełnę do ocieplenia poddasza i płyty gipsowe też już mi wyceniali i zamówię u nich bo najtańsza wycena. Materiały do instalacji wod-kan to mój hydraulik sam kupował także nie wiem gdzie u nas tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 03.03.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 - wata do ocieplienia poddasza plus membrana - plyty gipsowe Jeśli może być wełna zamiast waty to spróbuj w TermoIB w Bytomiu na Pszczyńskiej. barto307cc - a jakie to są "bardzo dobre ceny"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebenzer 03.03.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam, Szukam dobrego - polecanego wykonawcy wentylacji mechanicznej z odzyskiem ciepła. Rejon: Śląsk / Gliwice - Rybnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 04.03.2010 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 U mnie pomiary wykonywał pan z firmy Geoprofit. Szybko, fachowo i niedrogo. Po zakończeniu dostaliśmy piekną opieczętowana dokumentację. Oto telefon:602500209 lub:[email protected] Dziękuje serdecznie jutro zadzwonię Pozdrawiam Olek Też polecam, solidnie i szybko wykonana dokumentacja. Wykonywał mi pomiary gruntu pod budynek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 04.03.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 WireckiKupowałam styropian z Paneltechu 5cm, 033 parking-200zł/m3 a 035 super za 132zł/m3.To styropain dach-podłoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 04.03.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Cześć, Poszukuję stempli 3m do podparcia stropu - jakby ktoś chciał się pozbyć, to jestem chętny. Pozdrawiam, Cooba16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GMZ 04.03.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 kupował ktoś w budikomie w Tychach bo chca ode mnie 1000zł zaliczki przy pustakach i muszę ich zweryfikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 05.03.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witajcie.Szukam opinii na temat firmy tynkarskiej : Tynki Maszynowe - Tarnowski - tynki-maszynowe ze Sosnowca .Miał ktos stycznosc mozecie cos doradzic - przestrzec - polecic?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1makow9 06.03.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Witam. Prosze o namiar na zbrojarza do wykonania stropu Teriva i schodów betonowych. Nie chcę sam tego robić chociaż słyszałem że to jest jak klocki lego - boje sie że coś wykonam nie tak i bedzie potem problem. Dzięki za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 07.03.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witam Sredecznie, proszę o pomoc i podanie namiarów na jakieś ekipy zdolne do budowy domu, chciałbym zacząć w czeerwcu/ lipcu 2010. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.03.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Gdyby ktoś chciał to mam betoniarke na siłę i kafle ze starego pieca pokojowego do zbycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefan_1961 07.03.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witajcie. Czy ktoś z Wam budował może wg projektu indywidualnego? (efilo, chyba Ty, o ile dobrze kojarzę? Może ktoś jeszcze?). Jesteśmy niestety cały czas na etapie wyboru projektu i chyba jesteśmy zbyt wybredni Koniec końców narysowaliśmy sobie z mężem NASZ DOM na kartce i poszukujemy kogoś sprawdzonego kto by nam go zaprojektował (o ile z tych naszych bazgrołów się da ). Polecicie kogoś? Temat aktualny? mam projektanta do indywidualnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochyn 08.03.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam,szukam adresow dealerow bram garazowych Wisniowski i Hormannw Zabrzu , Gliwicach lub okolicy. i jeszcze jakby ktos z laski swojej mogl podac namiary na projektanta instalacji gazowej. - moze byc na priv. z gory dziekuje i pozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.03.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Pytałam na wymianie doświadczeń - ale cisza Macie dodatkowe dzwi zewnętrzne do pomieszczenia gospodarczego z tyłu budynku ? Szukam namiaru na drzwi do takiego pomieszczenia (nieocieplone ale mocne, najlepiej antywłamianiowe np stalowe no i oczywiście tanie, nie muszą być ładne ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts