justus67 08.04.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 WitamPoszukuję stempli 2,5 - 3m, desek i płyt osb do szalunków oraz rozdzielniokolice Rudy ŚląskiejPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 08.04.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Dzięki za odpowiedź, jutro skontaktuję się z nimi a w weekend na pewno podjadę. Dobrusiak ma namiary na parkieciarza z Poręby, może napisze coś o min Pozdrawiam Witam Tak - mam namiary - Pan teraz wyjeżdża i wraca ponoć za 2 -3 tygodnie. I wtedy wchodzi do mnie. Ja mam go z polecenia, ale u mnie jeszcze nie robił. Robocizna u niego: 45/m2 bez materiału i 90 z materiałem. Chodzi oczywiście o kleje, lakiery itd. My będziemy mieć dechy dębowe i ten Pan załatwił nam w cenie 120 zł/m2 (najtaniej my znaleźliśmy w Pszczynie-Ćwiklicach za 129 m2). Namiary na Pana mogę dać na priv. A najlepiej jak odejdzie ode mnie to wtedy napiszę, czy jestem zadowolona czy też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 08.04.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam Poszukuję stempli 2,5 - 3m, desek i płyt osb do szalunków oraz rozdzielni okolice Rudy Śląskiej Pozdrawiam Ja mam rozdzielnię budowlaną )). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 08.04.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A mogę więcej szczegółów n/t tej rozdzielni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek.k 08.04.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 WitamPodnoszę temat sprawa dość pilna.Szukam osoby firmy która w dobrej cenie zrobi świadectwo energetyczne budynku, możecie kogos polecić ??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_mac 09.04.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 WitamMożecie polecić jakiś sklep z płytkami do łazienek oraz z podłogami w Katowicach lub bliskich okolicach?? Będę akurat w poniedziałek w Katowicach i chętnie bym sobie pooglądała i powybierała trochę z tych materiałów...Jestem spoza Śląska ale w naszym regionie kiepsko z wyborem.tzn wybór jest ale większość trzeba zamawiać z katalogów a co innego jak się zobaczy to w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 09.04.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam Możecie polecić jakiś sklep z płytkami do łazienek oraz z podłogami w Katowicach lub bliskich okolicach?? Będę akurat w poniedziałek w Katowicach i chętnie bym sobie pooglądała i powybierała trochę z tych materiałów...Jestem spoza Śląska ale w naszym regionie kiepsko z wyborem.tzn wybór jest ale większość trzeba zamawiać z katalogów a co innego jak się zobaczy to w realu. Najwięcej sklepów jest na Roździeniu: 1. Sanimex, jakieś 500 metrów dalej w TTW Opex jest sklep DOMUS. Następnie jadąc dalej w sklepie Rawa jest Quadro i zaraz obok w Agacie jest też sklep z łazienkami Dagma . Ja jak szukałam łazienki dla siebie to taką właśnie rundkę robiłam. Jak ktoś zna jeszcze jakieś to proszę o uzupełnienie mojej listy Wszystkie sklepy są po prawej str. jadąc od Sosnowca (nie wiem, z której strony Ty będziesz jechać). Jeśli od str. np. Tychów to najlepiej zjechać przy Orlenie i przejechać na drugą stronę trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_mac 09.04.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Dobrusiak wielkie dzięki. Te sklepy są dla mnie idealnie po drodze więc mąż nie będzie marudził, że musi gdzieś zjeżdzać itp:-) Oj pewnie zejdzie mi tam sporo czasu... A to podpytam jeszcze o kuchnie, gdzie najlepiej się wybrać? Może obok są jakieś fajne salony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 09.04.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam Poszukuję stempli 2,5 - 3m, desek i płyt osb do szalunków oraz rozdzielni okolice Rudy Śląskiej Pozdrawiam Mam rozdzielkę i kabel czterożyłowy, wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaweg 09.04.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 W Mikołowie nie ma tanich hurtowni, wiem, buduję - próbuj Lubar w Rybniku i Tamir w Pszczynie. Dla nich to normalna odległość. Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tery 09.04.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów i budujących . Mam pytanie czy ktoś ma może namiary na tanie kruszywo na wierzchnią warstwę drogi . Rejon Borowa Wieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tery 09.04.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Dzięki za odpowiedź Buduje w Mikołowie i wiele rzeczy kupiłem najtaniej w mikołowskim BUSTERze . Kpl. strop TERIVA kupiłem 500 zł taniej niż w LUBARze choć był ich produkcji . Trzeba kupować dużo znać jak kształtują się ceny i samemu je dyktować. Dogadać można się również w Ornontowicach u GIEBLA ale tam można niekiedy stracić cierpliwość przy oczekiwaniu na dostawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaweg 09.04.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Buduje w Mikołowie i wiele rzeczy kupiłem najtaniej w mikołowskim BUSTERze . Kpl. strop TERIVA kupiłem 500 zł taniej niż w LUBARze choć był ich produkcji . Trzeba kupować dużo znać jak kształtują się ceny i samemu je dyktować. Dogadać można się również w Ornontowicach u GIEBLA ale tam można niekiedy stracić cierpliwość przy oczekiwaniu na dostawę. A gdzie w Mikołowie, może będziemy sąsiadami ? Narazie mam oferty z Giebla i Lubara,sprawdzę jeszcze w Busterze, więc dzięki za info. Jeszcze szukam jakiegoś kontenera, blaszaka na narzędzia, materiały...może wiesz gdzie tego szukać? A może kto inny się orientuje, albo chce sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tery 09.04.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 A gdzie w Mikołowie, może będziemy sąsiadami ? Narazie mam oferty z Giebla i Lubara,sprawdzę jeszcze w Busterze, więc dzięki za info. Jeszcze szukam jakiegoś kontenera, blaszaka na narzędzia, materiały...może wiesz gdzie tego szukać? A może kto inny się orientuje, albo chce sprzedać? Kamionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawo25 09.04.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ja mam z gliwic pan jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 09.04.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów i budujących . Mam pytanie czy ktoś ma może namiary na tanie kruszywo na wierzchnią warstwę drogi . Rejon Borowa Wieś Ja kupowałam wczoraj kamień na utwardzenie drogi dojazdowej.Płaciłam 300zł za auto,było prawie 30 ton naładowane.Jak chcesz dam namiar na priv.Koparka rozgarnęła,pojeździła parę razy po tym i dziś fajnie twarde już się zrobiło. Kamień wygląda tak: http://images47.fotosik.pl/281/824f03b32d630fd4med.jpg' alt='824f03b32d630fd4med.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tery 09.04.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ja kupowałam wczoraj kamień na utwardzenie drogi dojazdowej.Płaciłam 300zł za auto,było prawie 30 ton naładowane.Jak chcesz dam namiar na priv.Koparka rozgarnęła,pojeździła parę razy po tym i dziś fajnie twarde już się zrobiło. Kamień wygląda tak: http://images47.fotosik.pl/281/824f03b32d630fd4med.jpg' alt='824f03b32d630fd4med.jpg'> Super będę bardzo zobowiązany. Proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 09.04.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Buduje w Mikołowie i wiele rzeczy kupiłem najtaniej w mikołowskim BUSTERze . Kpl. strop TERIVA kupiłem 500 zł taniej niż w LUBARze choć był ich produkcji . Trzeba kupować dużo znać jak kształtują się ceny i samemu je dyktować. Dogadać można się również w Ornontowicach u GIEBLA ale tam można niekiedy stracić cierpliwość przy oczekiwaniu na dostawę. Do stanu surowego zamkniętego w Busterze wydałem może 500zł. Dopiero przy wykończeniu dyktowanie cen podziałało, ale jedynie dostosowali się do tych z Tamiru. Zaletą Bustera/Sagapolu/Buildera w Tychach jest to że są blisko i jak coś na już trzeba to cena nie ma znaczenia. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tery 09.04.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Całkowicie się zgadzam. Ja dzwoniłem po wszystkich hurtowniach w okolicy licytowałem się a i tak kupowałem w Bielsku bo było taniej. Podstawa to dużą i firma i targowanie.Na moje szczęście niedługo skończy się ta udręka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 09.04.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Może ktoś się orientuje w cenie robocizny za ułożenie kostki brukowej.Ja się rozglądam za ekipą i mam wycenę 80zł/m2 netto razem z podsypką.To dużo?????? Tery namiar na kamień podeślę Ci jutro rano ok?bo nie mam nr tel przy sobie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts