Cooba16 19.04.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Za 2 tygodnie będę miał do zbycia 150 szt. stempli 2,8m każdy. Na razie podtrzymują strop Okolice T. Gór (Bytom-Stolarzowice) Jakby co to tel. 509631262 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 20.04.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witaj agusiaof, na stronie Tarnowskie Góry klika elemela ma deski do sprzedania po budowie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellik 20.04.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Wybieracie się na Targi Budowlane w Katowicach? LINK; http://www.targbud.mtk.katowice.pl/visitors.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 20.04.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Ja się wybierałam, ale w zeszłym tygodniu ... zmienili termin, który nie bardzo nam pasuje.. Ela opowie co zobaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 20.04.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 witaj, zadzwon do Mirka 664626568 mozesz powolac sie na Pawel, Post niżej podałam też ten numer do Mirka,tylko,że on nie zawsze jest punktualny,wrrr.Ale kopie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellik 20.04.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 kasiawloczka, ja się wybieram, chyba w sobotę. Termin mi akurat bardzo pasuje. I z tego co się zorientowałam, ma się wystawiać Global-Tech z DG (rekuperatory i wentylacja mechaniczna) a to mnie akurat interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sepoy 20.04.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 witam odstąpię niedrogo deski szalunkowe około 1,5 do 2 m2 różnej długości od 2,5 do 5m długości. pozostało mi także kilkadziesiąt stempli 2,5 do 3m całość do odbioru w garażu w Paniówkach pomiędzy Gliwicami a Mikołowem. deski i stemple już nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sepoy 20.04.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam ponieważ zaczynam na początku maja proszę o namiar na elektryka który ma uprawnienia do podłączenia prowizorki elektrycznej (jezeli komuś została po budowie i nie jest potrzebna odkupię) , jeszcze bym prosił o namiar na koparkę i na tą maszyne do zagęszczania piasku w fundamentach, aha jeżeli macie jakies namiary na ziemie którą można wypełnić fundamenty. Będę bardzo wdzięczny za każda pomoc dzięki zobacz parę postów wyżej pisze basiab67, że odstąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenikus 20.04.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 witam budującego w której części piekar budujesz Witam budującego Buduję w Kamieniu na ulicy Skłodowskiej. Obecnie szukam kogoś do robót ziemnych, kolejny wykonawca nawala.... Myślę też o wykonaniu drenażu przy fundamencie. Szukam ekipy do tego. Służę swoimi doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.04.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Gdzie można kupić wełnę do ocieplenia poddasza i nie usłyszę magicznych "co-najmniej 5 palet" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 20.04.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Gdzie można kupić wełnę do ocieplenia poddasza i nie usłyszę magicznych "co-najmniej 5 palet" Ja kupowałam w Ken-Polu .Nawet jak mi brakło 3 rolki to bez problemu mi przywieźli w ciągu godziny .I cenowo też najtaniej w porównaniu z innymi wycenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 20.04.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Wybieracie się na Targi Budowlane w Katowicach? LINK; http://www.targbud.mtk.katowice.pl/visitors.php my mamy taki zamiar:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.04.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Ja kupowałam w Ken-Polu .Nawet jak mi brakło 3 rolki to bez problemu mi przywieźli w ciągu godziny .I cenowo też najtaniej w porównaniu z innymi wycenami. Zobaczę jutro , mam dostać od nich wycenę . Mam nadzieje że mnie nie zawiodą tak jak ostatnio . Myślałem że jeszcze gdzieś w okolicy , wole mieć porównanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobsoonx2 20.04.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 witam nie zostało komuś po budowie pustaków wentylacyjnych dwukomorowch i cegieł?? POzdrawiam szukasz dalej, bo ja mam resztę 12szt podwójnych oraz 9szt też podwójnych ale trochę niższych Robert z Tychów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobsoonx2 20.04.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Potrzebuję ok 60t ziemi do podniesienia terenu, może być lekko zmieszana z piaskiem. Będzie to warstawa pod siatką na kreta także jakościowo nie musi być EXTRA Robert TYCHY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 20.04.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Zobaczę jutro , mam dostać od nich wycenę . Mam nadzieje że mnie nie zawiodą tak jak ostatnio . Myślałem że jeszcze gdzieś w okolicy , wole mieć porównanie . Ja tam się zawsze z nimi dogadam co do ceny .Z okolicznych hurtowni jeszcze czasem biorę z Alexa bo blisko z budowy tam mam;d.I jeszcze czasem na Kłodnicy u Michalaka,bo to też po drodze mam ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 20.04.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam, Poszukuję sprawdzonego wykonawcy do ocieplania i elewacji zewnętrznej.Polecicie kogoś, bo brać firmę z ogłoszenia to bez sensu?Będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiaof 20.04.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Za 2 tygodnie będę miał do zbycia 150 szt. stempli 2,8m każdy. Na razie podtrzymują strop Okolice T. Gór (Bytom-Stolarzowice) Jakby co to tel. 509631262 Dzięki wielkie z pewnością się odezwiemy jak do tego czasu nic nie znajdziemy . Dzięki również za info tomaszekSL Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 20.04.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Potrzebuję ok 60t ziemi do podniesienia terenu, może być lekko zmieszana z piaskiem. Będzie to warstawa pod siatką na kreta także jakościowo nie musi być EXTRA Robert TYCHY 60 ton to masz 4 ciezarowki ??? jak pol roku temu bralem ziemie z tychow zwierzyniec tam robia kanalize i czasami maja ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 20.04.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Ile w tej chwili płacicie za metr 2 elewacja styropian 15cm lub wełna 15 cm. Mozecie kogos polecic z okolic Tychów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts