Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W mojej branzy podobnie - targi coraz słabiej reprezentowane przez najwiekszych przedstawicieli w Polsce , wiąze się to z nasyceniem rynku i ogolnopojętym kryzysem.

No coz moze i dobrze bo zlecą ceny zostaną firmy ktore sa długo na rynku - dobre firmy.

tylko co z tą rzeszą ludzi ktorzy stracą pracę a mają kreskę na 20 lat na własne m4.

Apropos jak szukałem hydraulika w zimie to jakos nikt się nie kwapił , w tej chwili poszukuje ekipy do docieplenia i temat podobny brak czasu za rok.

Bo nastawiali tych Castoram, LM, Praktikerów czy innego badziewia .
Ja tam nie narzekam. Nikt nie ma takiej olbrzymiej wystawy, gdzie można sobie pooglądać i pomacać tyle rzeczy przydatnych podczas budowy..... Gdzie je kupujesz to już inna sprawa.... Pomijam fakt, że czasem lepszych jakościowo materiałów nie da się tam zobaczyć.

Jeśli chodzi o więźbę i dach to polecam ekipę z okolic rybnika młodzi goście ale super robią i tanio w tydzień dach był pokryty nie wiem jak ta firma sie nazywa ale mam nr tel. 601245648

A ja wiem co to za firma - S-BUD z Wodzisławia Śląskiego - to będzie mój wykonawca od SSO, bo oni zajmują się też stawianiem stanów surowych.

Witam,

oddam piasek ok 5-6 ton wymieszany ze żwirem i gruzem (mała ilość). Idealna mieszanka do podniesienia terenu, zasypania jakieś dziury.

Do odbioru w Mikołowie, Borowa Wieś

Gdyby ktoś chciał to zabrać musi tylko zorganizować transport - koparką ja się zajmę

Jakby co proszę info na priv,