Miszaki 04.05.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Tom71, jeżeli nie chcesz kupować gotowego domu, to licz się z tym, że nawet budując z firmą, to jednak Ty jesteś inwestorem i wszelkie pytania będą kierowane zawsze do Ciebie i będziesz musiał być czasem na miejscu żeby na nie odpowiedzieć. Robota papierkowa Cię nie ominie, bo załatwianie spraw w urzędach, sądach itp. na zasadzie pełnomocnictwa, bywa trudniejsze, niż osobiste fatygowanie się i podpisywanie. Z resztą, czasem jest to zwyczajnie niemożliwe, bo wymagany jest podpis inwestora/właściciela. A tak z innej beczki, decydując się na budowę - musisz wszystkiego pilnować, tak naprawdę to właśnie na tym polega w końcu to Twoja budowa. Kup od dewelopera, jeśli chcesz, żeby budowało się "samo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliwicki3 04.05.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Szukam solidnego fachowca z okolic śląska któremu niestraszna jest praca z wielkoformatową glazurą (woodentic w formacie 98x30) mam do położenia ok 80mkw, Za wszelkie namiary z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 04.05.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam Jestem nowy na forum. Nabyłem ostatnio działkę w Mikołowie i chcę w najblizszym czasie (tak do 3-4 miesięcy) rozpocząć budowę. Tak sie niestety składa ze moja praca nie za bardzo pozwala mi na poświecanie czasu na budowę i jej organizacje a nie chce kupować gotowego domu. Czy ktoś z grupowiczów mógłby mi polecic jakieś rozwiązanie (np. firmę), która niezaleznie od tego że mogłaby mi zbudowac dom, to jeszcze załatwiła by wszystki formalnosci w urzedach? Pozdrawiam albo weź firmę która buduje ze swoich materiałów, będzie drożej ale jak są ok to raczej warto, znacznie mniej biegania i załatwiania materialów, załatwianai transportu co do papierków to znajdź biuro projektowe, architekta co będzie robił adaptacje - jak się z nim umówisz to włącznie z pozwoleniem sprawę ci załatwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 04.05.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Może ktoś ma na zbyciu tymczasową skrzynkę elektryczną?okolice Rudy Śląskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 04.05.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witajcie:) Jestem tutaj nowa, postanowiliśmy podzielić naszą działkę położoną w Strzyżowicach. Zwracam się więc z prośbą o namiary na dobrego geodetę w okolicach będzina. Słyszałam, że w miejscowosci Gródków zanajduje się Geomap S.C. Leszek Chromik Michał Kaczmarek jaki jest czas oczekiwania? prosze o odpowiedź Witam Ja nie korzystałam z usług tej firmy, chociaż jestem rodowita Gródkowianką Polecam GEO-ART z Psar: Marcin Mazur tel. 506783502. My byliśmy zadowoleni ps: moja córka chodzi do szkoły do Strzyżowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowicjusz_ka 04.05.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Izaa dziekuję za namiary, napewno zadzownię, a pamietasz może jak długo czekaliscie w kolejce, bo mąż się pytał w Będzinie i czas realizacji usług wynosił pół roku. Ps: a w której klasie jest córka, bo moja za 3 lata jak wszystko pójdzie pomyślnie bedzie chodziła do strzyżowic do szkoły, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 04.05.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Izaa dziekuję za namiary, napewno zadzownię, a pamietasz może jak długo czekaliscie w kolejce, bo mąż się pytał w Będzinie i czas realizacji usług wynosił pół roku. Ps: a w której klasie jest córka, bo moja za 3 lata jak wszystko pójdzie pomyślnie bedzie chodziła do strzyżowic do szkoły, w kolejce do czego... Córcia jest w drugiej klasie. My przeprowadzamy się niedługo ( mam nadzieję) ociupinkę na północ, na Podwarpie pomiędzy Pogorię IV a zbiornik Przeczyce, ale szkołę kończyć będzie w Strzyżowicach. Przedszkole tutaj jest super, szkoła może być.... ps: teraz zrozumiałam: kolejka do geodety??? U nas było raz, dwa a zaczynaliśmy w okresie największego boom-u budowlanego. Tylko, że my nie dzieliliśmy działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tymbark311 05.05.2010 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 witam potrzebował bym kamień <kruszywo, gruz> na utwardzenie drogi prosze o namiar witam zapytaj operatora Mirka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 05.05.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 witam potrzebował bym kamień <kruszywo, gruz> na utwardzenie drogi prosze o namiar PRZEŚLIJ NAMIAR NA PRIV CHYBA MAM DLA CIEBIE TAKIE KRUSZYWO ŚWIERKLANIEC pOZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 05.05.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Mam do sprzedania pustaki terriva ok. 160 szt. i pustaki z cerpolu, pozostałośc po budowie w okolicy Rogoźnika. Szczegóły: 607 467 508 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 05.05.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Cześć, Skąd, jaką i za ile braliscie wełnę do ocieplenia poddasza użytkowego?Będę miał 20 cm pomiędzy krokwiami + 10 cm pod nimi. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 05.05.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 A to już zależy od rodzaju wełny , jej producenta i ilości . Duże ilości warto brać w dużych hurtowniach wtedy cena niższa a transport gratis . No ale to też nie zawsze jest regułą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kierbud 05.05.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 KIEROWNIK BUDOWYTarnowskie Góry i okoliceZainteresowanych proszę o kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 06.05.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Cześć, Skąd, jaką i za ile braliscie wełnę do ocieplenia poddasza użytkowego? Będę miał 20 cm pomiędzy krokwiami + 10 cm pod nimi. Pozdrawiam, Witaj Coba16 czy dobrze pamiętam i mówiłeś, że potrzebujesz ziemię? Odnośmie wełny i wielu materiałów to są dobre ceny w http://www.paltworma.co.pl sprawdź robią też wyceny lub Mastmax Będzin. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 06.05.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Skąd najlepiej beton ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 06.05.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 skąd najlepiej beton ? pozdrawiam a gdzie budujesz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.05.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Grzebię w starych postach ale nie potrafię nic znaleźć - poleconą firmę do mebli kuchennych szukam (a najlepiej jakąś malutką, tanią).IZOPLASTU mam bardzo dużo (coś koło 50 litrów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 06.05.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 a gdzie budujesz pozdrawiam Ruda Śląska pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 06.05.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Skąd najlepiej beton ? pozdrawiam My braliśmy z Mastmaxu z Katowic,w tamtym roku najtaniej tam własnie dostaliśmy B25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 06.05.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 My braliśmy z Mastmaxu z Katowic,w tamtym roku najtaniej tam własnie dostaliśmy B25 Dogadaliśmy się na najniższą cenę z najbardziej oddalonym od nas BUDO-ZBYTEM .. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts