Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,miałem ostatnio wierconą studnie na gł 25 metrow, wody okolo 1,5m/h.Jak ktoś chce to moge podac namiary na prv. ekipa bezproblemowa i nie droga.Acha dzialaja tylko na śląsku.

Witam

Ja też poproszę namiary. A jak z szukaniem wody? Mają kogoś czy sam musiałeś załatwic?

Pozdrawiam

shooter dobre i tanie to weź berkera.

najlepiej wyslac zapytanie do okolicznych hurtowni elektroinstalacyjnych i wybrac najlepsza oferte. ja kupowalam od kogoś z allegro, w dobregniazdka.pl, w noma france w siemianowicach i w katowicach w hurtowni na bodajże opolskiej

ktoś pytał o namiary na schodziarza. jak to aktualne to prosze o priw. my jestesmy ze swojego bardzo zadowoleni.

z mebli kuchennych też jesteśmy zadowoleni. też mogę polecić.

potrzebuje pomocy w znalezieniu firmy do wykonania ogrodzenia

zastanawiam się jakie jeszcze zrobić bo troche tego jest

front domu - 40 m ogrodzenia (w tym brama przesuwna 5m i furtka) - zastanawiam się nad ogrodzeniem kutym + klinkier

boki i tył - chyba z 80 m - zastanawiam się nad ogrodzeniem panelowym (z / lub bez podmurówki) - ewentualnie cos innego ładnego w dobrej cenie

poproszę namiary na wykonawców i sklady z takimi bajerami.

Dodatkowo poszukuje firmy do wykonania podjazdu z kostki betonowej (albo klinkierowej - ostateczny wybór jeszcze nie zapadł).

Gdzie można zobaczyć większy wybór produktów betonowych i gdzie je kupić w dobrej cenie.