mmmarek 21.05.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Wilmax z tego co wiem to właściciele tej ziemi którą kupowałem mają jeszcze kilka działeczek wydzielonych a nie sprzedanych, mogę zapytać czy będą sprzedawać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniasmyk 21.05.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Witam Jestem z Nakła Śląskiego i tam buduję Potrzebuję namiary na dobre drzwi zewnętrzne (wewnętrzne też mogą być ). Nowoczesne, minimalistyczne, proste, pełne drzwi. Gdzie kupowaliście? Czy polecacie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 21.05.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Cześć, czy ktoś planuje ogrzewanie pompą ciepła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilmax 21.05.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Wilmax z tego co wiem to właściciele tej ziemi którą kupowałem mają jeszcze kilka działeczek wydzielonych a nie sprzedanych, mogę zapytać czy będą sprzedawać dalej. Byłbym bardzo wdzięczny za takie info Prosiłbym o ewentualne info na PW. Dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 21.05.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Cześć, czy ktoś planuje ogrzewanie pompą ciepła? Ja nie ale może się przekonam jak usłyszę lub przeczytam sensowne argumenty Czym kierujesz się wybierając PC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 21.05.2010 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ja nie ale może się przekonam jak usłyszę lub przeczytam sensowne argumenty Czym kierujesz się wybierając PC ? Np. brakiem gazu, który miał być, projekt jest gotowy, gazownia chce budować, ale miasto stawia debilne warunki !!!!!! Pozdr. Czas na rewizję planów. Ktoś ma pompę 2-3 lata w domu powyżej 200m2? Chętnie poznam doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 22.05.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Też chciałem porozmawiać z użytkownikiem, bo sami wiecie jaki jest super marketing szczególnie w dużych koncernach. Cena zakupu i instalacji pompy to około dwa razy drożej niż np: zakup kotła gazowego (rozważam taką alternatywę). Rozmawiałem z 3 firmami i szukałem trochę w internecie i ceny pomp w zależności od producenta różnią się sporo. Oszczędności kosztó w porównaniu do gazu ziemnego spore (według producentów), a pewnie cent gazu będą rosły... Gdyby chociaż gminy lub RP coś nam refinansowało (podobno w Krakowie dopłacali, ale okazoło się, że niezgodnie z prawem:-) Standardowe dylematy budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pabloGliwice 23.05.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Witam, Poszukuję stępli budowlanych w okolicach Gliwic w rozsądnej cenie. PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 23.05.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Rozmawiałem z 3 firmami i szukałem trochę w internecie i ceny pomp w zależności od producenta różnią się sporo. Kogo sprawdzałeś? Jakie oferty? Napisz coś wiecej - tu lub na priv pls. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.05.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Cała Polska w pobliżu rzek przeżywa ostatnie dni w różnych nastrojach. Ja również przeżywam ostatnio huśtawkę nastrojów, na szczęście nie dotknęło mnie nieszczęście podtopienia lub zalania, ale myślami i sercem jestem z poszkodowanymi. Zastanawiałem sie jak Im można pomóc i doszłem do wniosku że nie tylko przez sms-a, Caritas i inne organizacje i instytucje ale również bezpośrednio indywidualnie . Ludzie !! - niemal każdy ma kogoś znajomego lub krewnego związanego z tegoroczną "powodzią" i może mu pomóc finansowo , materialnie lub fizycznie. Apeluje do Was wszystkich dobrej woli i serca - nawet mała czarna kawa (ciepła ) a ucieszy . Jesli możecie i chcecie to można fizycznie bezpośrednio pomóc pokrzywdzonym przez naturę. Nie czekam tu na odpowiedzi na mój post tylko na ... Waszą reakcję w Waszym najbliższym otoczeniu- pamietajcie : mała czarna a też ucieszy ( herbata i kawałek chleba z masłem oraz trochę środków czystości to najpilniejsze rzeczy)pozdrawiam wszystkich i wspólczuję powodzianom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.05.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Bodzio dobrze, że u Ciebie ok., wielu nie miało szczęścia niestety,m.in forumowa Kachna28 ze Sandomierza, jej też można pomóchttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?161014-Pow%C3%B3d%C5%BA-u-Kachny28-POMOCY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barkley1 24.05.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Witam, szukam dobrej i polecanej firmy remontującej. Mam do zrobienia pokoje+łazienka. Może ktoś kogoś polecić? Będe wdzięczny P.S. Jestem z Jaworzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek57 24.05.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Witam. Odkupie stemple budowlane (na tymczasowe ogrodzenie), siatke, zbiornik na wode itp Jestem z okolic Mikołowa, Łazisk, Orzesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 24.05.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Cześć, czy ktoś planuje ogrzewanie pompą ciepła? ja na 100% będę ogrzewał pompą ciepła,tyle że gdzieś za 1,5 roku będę na tym etapie sąsiad ma i jest mega zadowolony,szczególnie po tegorocznej zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_28 24.05.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Witam. Poszukuję fachowca do wykonania instalacji wod - kan. Budowa w Imielinie. Jeżeli ktoś ma namiary na dobrego i niedrogiego fachowca, to poproszę o namiary. Z góry serdecznie dziękuję. PS. Przepraszam tych którzy pisali na priv nt. stempli. Nie odpisałem bo coś nie działa w prywatnych wiadomościach. W ogóle gubię się trochę w tym nowym forum. Temat stempli nieaktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 25.05.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Gdzie mogę kupić suche,dobre drewno kominkowe??? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskierus 25.05.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam wszystkich serdecznie.Poszukuję ziemii do podniesienia działki, najchętniej oczywiście za darmo, może ktoś ma na zbyciu? Kontakt pod telefonem 605 639 147 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniasmyk 25.05.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Też podpinam się pod ziemię Poza tym poszukuję wykonawcy podłóg z żywicy epoksydowej lub betonu... Ktoś ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 25.05.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Tani TŁUCZEŃ potrzebny od zaraz! Prosimy o namiary z okolic Mikołowa i Kobióra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 26.05.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Też podpinam się pod ziemię Poza tym poszukuję wykonawcy podłóg z żywicy epoksydowej lub betonu... Ktoś ma? Kontakt odnośnie ziemi 606771254 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts