basiab67 14.06.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Mam sprawdzoną ekipę górali, których mogę polecić, namiary posyłam na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 14.06.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Czy kabel będzie przechodził nad drogą? Jeśli nie to spokojnie możesz zrobić "słup" z dwóch kantówek, dwóch stempli, albo kawałka drzewa rosnącego nieopodal na Twojej działce. Jeśli tak to albo konstrukcje wzmocnisz "A" albo dasz jednak fachowy słup np. z demobilu. W obu przypadkach pogadaj z elektrykiem, który będzie ten przyłącz robił. Skorzystaj z jego doświadczenia i znajomości. u mnie jest przez drogę, i mam ze stempli, panowie z elektrowni nie mieli problemów, nie protestowali ale fakt lepiej podpytać ich albo elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola3 14.06.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Macie może namiary na koparkę ale taką małą, pilnie potrzebuję. Proszę o jakieś telefony. Pozdrawiam koparka Bobkat. tel. 606839191 Ruda śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arro77 14.06.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 mam do sprzedania stemple dł.290,okolice oświęcimia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Radek 14.06.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Mam do sprzedania palete cementu (56worków) w cenie 7zł/worek. Odbiór osobisty w Karchowicach k. Pyskowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOL28 14.06.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 WitamJa miałem rozpocząc budowę w maju ale firma na razie mnie zbywa wysokością wód gruntowych na mojej działce/mam w planie piwnice/pomalutku tracę cierpliwośc, i szukam innego wykonawcy bo zdaje się ten obecny nie zagości na moim placu budowy.może ktoś jest chętny do podjęcia wyzwania.teren imielina.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 15.06.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam bdujących, odkupię płyty OSB po budowie oraz deski szalunkowe, jeśli ktoś ma namiar na piasek do murowania w dobrej cenie w okolicy Tarnowskich Gór, proszę o namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1makow9 15.06.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam. Poszukuję stali , prosze o namiar gdzie mogę dostać fi12, okolice Gliwic wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
g_sid 15.06.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Stal w dobrej cenie to nie w Gliwicach i okolicy szukałem jakis czas temu i nikt nie zaoferował takich cen jak w Rybniku LUBAR na dniach bede zamawiał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolazka 15.06.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Dzień dobry Szukam solidnej i pewnej ekipy remontowo-budowlanej. Zamierzzam wkrótce rozpocząć remont i przebudowę domku w okolicach Piekar Śląskich Z góry dziękuje za informacje i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 15.06.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 A jakie masz ceny g_sid za tą stal? Ja załatwiłam za 2,10 zł za kg. Właśnie z okolic gliwic. cena z transportem. pozdrawiam, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 15.06.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 czy ktoś ma namiar na dobre oferty na dachówkę? Interesuje mnie roben. Bedę wdzięcznaMonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 15.06.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 czy ktoś ma namiar na dobre oferty na dachówkę? Interesuje mnie roben. Bedę wdzięczna Monia mnie interesuje MONZA PLUS, ostatnio widziałem ceny koło 3 zł za 1 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1makow9 15.06.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 A jakie masz ceny g_sid za tą stal? Ja załatwiłam za 2,10 zł za kg. Właśnie z okolic gliwic. cena z transportem. pozdrawiam, Monika Możesz dać jakiś namiar?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawo25 16.06.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 ja tez prosze o namiar na stal!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawo25 16.06.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 gdzie mozna kupic tanie pustaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawo25 16.06.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 5.15 gr za szt.Pustak PorothermWienebergier czy to tanio ?(gr 25cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
g_sid 16.06.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 A jakie masz ceny g_sid za tą stal? Ja załatwiłam za 2,10 zł za kg. Właśnie z okolic gliwic. cena z transportem. pozdrawiam, Monika Podana cena to cena netto, brutto, jeśli ta pierwsza to proszę o namiary, co do ceny dachówki ROBEN monza plus mam wycenę z firmy MAŃKO BUD , SERVISBUD różnica kilka tysięcy na kompletny dach, ceramika plus akcesoria czeka na kolejne wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakr 16.06.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witam wszystkich! Pilnie poszukuję godnej polecenia ekipy budowlanej do budowy stanu surowego wraz z dachem (najlepiej ale niekoniecznie)Zamierzam budować w Tarnowskich Górach. BARDZO Was proszę o namiary na ekipę. PozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 16.06.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Podana cena to cena netto, brutto, jeśli ta pierwsza to proszę o namiary, co do ceny dachówki ROBEN monza plus mam wycenę z firmy MAŃKO BUD , SERVISBUD różnica kilka tysięcy na kompletny dach, ceramika plus akcesoria czeka na kolejne wyceny. Podana cena to cena netto, ale tak się będę rozliczać z gościem. pozdraiwam, Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts