Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy kabel będzie przechodził nad drogą?

Jeśli nie to spokojnie możesz zrobić "słup" z dwóch kantówek, dwóch stempli, albo kawałka drzewa rosnącego nieopodal na Twojej działce.

Jeśli tak to albo konstrukcje wzmocnisz "A" albo dasz jednak fachowy słup np. z demobilu.

W obu przypadkach pogadaj z elektrykiem, który będzie ten przyłącz robił. Skorzystaj z jego doświadczenia i znajomości.

u mnie jest przez drogę, i mam ze stempli, panowie z elektrowni nie mieli problemów, nie protestowali :)

ale fakt lepiej podpytać ich albo elektryka

Witam

Ja miałem rozpocząc budowę w maju ale firma na razie mnie zbywa wysokością wód gruntowych na mojej działce/mam w planie piwnice/pomalutku tracę cierpliwośc, i szukam innego wykonawcy bo zdaje się ten obecny nie zagości na moim placu budowy.może ktoś jest chętny do podjęcia wyzwania.teren imielina.Pozdrawiam

A jakie masz ceny g_sid za tą stal?

Ja załatwiłam za 2,10 zł za kg. Właśnie z okolic gliwic. cena z transportem.

pozdrawiam,

Monika

Podana cena to cena netto, brutto, jeśli ta pierwsza to proszę o namiary, co do ceny dachówki ROBEN monza plus mam wycenę z firmy MAŃKO BUD , SERVISBUD różnica kilka tysięcy na kompletny dach, ceramika plus akcesoria czeka na kolejne wyceny.

Podana cena to cena netto, brutto, jeśli ta pierwsza to proszę o namiary, co do ceny dachówki ROBEN monza plus mam wycenę z firmy MAŃKO BUD , SERVISBUD różnica kilka tysięcy na kompletny dach, ceramika plus akcesoria czeka na kolejne wyceny.

Podana cena to cena netto, ale tak się będę rozliczać z gościem.

pozdraiwam,

Monia