f.5 25.06.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Witam.Szukam inspiracji muszę kupic drzwi zewnętrzne garazowe.Moje wymagania- kolor złoty dąb- drzwi muszą byc ciepłemozecie doradzic gdzie w okolicach Tychow Mikołowa dokonam własciwego zakupu.Supermarkety odpadają raz kupilem drzwi i cała okleina odpadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mawram 26.06.2010 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 deski szalunkowe zbite w blaty,200zl/m3, pzdrmarekpyskowice k/gliwic605091369 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 26.06.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Szukam firmy ktora zajmie sie moim ogrodem.Mozecie kogos polecic kto ma w niedalekiej przyszłosci czas.trza spulchnic trawe glebogryzarką , wypielic chwasty i zasiac trawę.2000 m2 jaka jest cena w tej chwili za taka usługę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 26.06.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Wirecki - pytanko polecwac ją wodą czy nie ?? Faktycznie są conajmniej dwie szkoły. Ja raz zrosiłem wodą z węża i przykryłem folią malarską 4x5m. Ta najcieńsza nie jest najlepsza, bo trudno ją rozłożyć samodzielnie. Faktycznie, tak jak mówili inni folia przykleiła się po jakimś czasie, tj. osadziła sie na niej parująca woda. Janzar sugerował, żeby zdjąć folię po (chyba) 5 dniach, żeby nie rozwijały się glony i tak też zrobiłem. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 26.06.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Kochani doradźcie!!!!!!!! Umówiłam się z ekipą do ociepleń budynku na robociznę z materiałem (materiał konkretnych firm), ale poprzywozili inne (czyt. innych firm), nie wiem czy lepsze czy gorsze, doradźcie czy styropian Polstyr lub Styropian Fasada 040 Kępno może być czy to są jakieś badziewie ?????????????? (umawialiśmy się na Arsanit). Czekam na szybką odpowiedź. Dzięki Zawsze możesz zapytać ile będzie taniej skoro używali tańszego styropianu (musi być taniej). Poza tym jeśli nic nie mówili to moje zaufanie do takiej ekipy na pewno by spadło. Sprawdzałbym ich na pewno częściej. ile potrzebowalabym stempli, aby te siatke przytwierdzic ? co ile sie daje co 2 m ? mozecie poradzic kochani ? Co 2 m to zdecydowanie za dużo. 4 m bedzie ok. Siatka to tylko ogrodzenie tymczasowe, żeby się nikt nie kręcił. Jak ktoś będzie chciał wejść - i tak wejdzie. lakub a kibelka moze nie masz odsprzedać? Wiem, że marudzę i że Panowie podobno sami sobie zbiją jak im deski i gwoździe dać, ale gdyby jednak ktoś miał odsprzedać "wychodek" to dajcie znać. To naprawdę, żadna filozofia, ale jeśli chcesz to w Mikołowie stoi coś takiego jak niżej i mogę się tego pozbyć. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 26.06.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 szkoda, że tak późno z tym kibelkiem bo już kupiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 26.06.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Faktycznie są conajmniej dwie szkoły. Ja raz zrosiłem wodą z węża i przykryłem folią malarską 4x5m. Ta najcieńsza nie jest najlepsza, bo trudno ją rozłożyć samodzielnie. 3 godziny do 2 w nocy rozkładałęm tę folię na całej powierzchni 220m. 2 x podlewałem zastosowałęm 2 szkoły ale ręce mnie bolały 2 dni i zuzyłem chyba z 8 foli za 100zl. no nic lecimy dalej z tym koksem pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 27.06.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 f.5. - przecież to mogą być najcieńsze folie malarskie za 2-4 złote jedna. W dwie osoby mogą być nawet te supercienkie, bo wtedy łatwo je rozłożyć, a chodzi przecież tylko o barierę dla parującej wody. Szkoda kasy.....Co do polewania to ta szkoła, która twierdzi, żeby nie polewać, uważa, że potem cała ta woda musi z tego odparować..Jestem już trochę dalej, w marcu mierzyłem wilgotność pod układanie podłóg i było ok. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1makow9 27.06.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Proszę o pomoc. Potrzebuję coś do zasypania fundamentów, potrzebuję zasypać około 100 m3 (około 180 ton) więc liczy się dla mnie cena. Może wypowie się ktoś gdzie właśnie robią kanalizację. Miejsce budowy Pyskowice. Dzięki wielkie za namiary, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakub 28.06.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Mam do sprzedania kontener biurowo-socjalny (taki, jakich używają firmy na budowach), o wymiarach 2,5x6m (bez problemu, w razie potrzeby, mieści się taczka, mała betoniarka i inne niezbędne na budowie narzędzia). Kontener do odbioru w Przyszowicach k. Gliwic . Tel. 504 754 479 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur 28.06.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 witam ,poszukuje pana od zrobienia kanalizacji tzn ,wecagniaca rurek z domu na zewnatrz i w srodku we wszystkich pomieszczeniach sanitarnym .prosze o kontakt jestesmy z knurowa ,koło gliwic pozdrawiam, prosze o oferty na priva [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 28.06.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Proszę o pomoc. Potrzebuję coś do zasypania fundamentów, potrzebuję zasypać około 100 m3 (około 180 ton) więc liczy się dla mnie cena. Może wypowie się ktoś gdzie właśnie robią kanalizację. Miejsce budowy Pyskowice. Dzięki wielkie za namiary, pozdrawiam Witam, mam ziemię z kamieniem u mnie pozwolił kierownik bud. oraz ekipa zasypać nią garaż i część fundamentów domu. Jeżeli bądzie odpowiadała oddam część za frrrrrrrrrrrrryyyyyyyyy w ramach pomocy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota78 28.06.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam, po pierwsze mam do oddania sporo gruzu z rozbiórki, może być na utwardzenie drogi albo do fundamentu (cegła, tynki itp.) Załadunek i transport w zakresie własnym, odbiór pomiędzy centrum Dabrowy Górniczej a Castorama na Sosnowcu). Ponadto sprzedam elementy komina, bo wzieliśmy więcej niż było potrzebne, więc nie były używane, odbiór osobisty na placu budowy:1. przwód kominowy fi 200 - 27 zł szt. (9szt.),2. pustak NPK-1 360/360/240, ciężar: 17-20kg - 24zł szt. (10szt.),3. pustak NPK-1+W 360/510/240, ciężar 24-26kg - 29zł szt. (4szt)4. pustak W-2 360/240/240, ciężar 13-15kg - 14zł szt. (5szt) Zostały też uszczelki pod gąsior do blachodachówki 12 szt. - 3zł za szt. oraz plastikowe grzebienie wentylacyjne pod zakończenie blachodachówki 12szt. ciemnobrązowe - 4,30zł za szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maksiulinski 28.06.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witajcie, muszę zmodernizować klatkę schodową - dwa piętra - spoczniki jako płyty żelbetowe + biegi o konstrukcji drewnianej - czy ktoś ma jakieś wyjątkowo pozytywne doświadczenia z ekipami od schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tymbark311 28.06.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Szukam firmy ktora zajmie sie moim ogrodem. Mozecie kogos polecic kto ma w niedalekiej przyszłosci czas. trza spulchnic trawe glebogryzarką , wypielic chwasty i zasiac trawę. 2000 m2 jaka jest cena w tej chwili za taka usługę?? a gdzie to miało by być? możne mogę pomoc (606484673) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzsto 28.06.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 witam wszystkich na forumjest to mój pierwszy post także proszę wybaczyć jak coś będzie nie tak.mam pytanie do wszystkich którzy mogą mi pomóc potrzebuje producenta, hurtowni,sprzedawcy który oferuje bloczki keramzybetonowe z wkładka styropianową bo taki wybrałem materiał na budowę mojego domu i jeszcze jedno pytanie czy ktoś z budował z takich bloczków swój i jak się sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 28.06.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 a gdzie to miało by być? możne mogę pomoc (606484673) Tychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kokoski 28.06.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam,Sprzedam pozostałości po budowie, deski szalunkowe, pustaki porotherm (1 paleta), cegły, 2 rolki papy sbs (bardzo gruba podkładowa papa).Pasek do zasypywania fundamentów.Pzdr Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudolfo78 28.06.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam, poszukuje stolarza, który wykona dla mnie przesła płotu drewnianego. Najlepiej gdyby wykonał to z mojego materiału. Jeśli macie namiary na jakiegoś speca prosze o info. Sprzedam rozdzielkę budowlaną. Dla zainteresowanych wyslę zdjęcia mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 29.06.2010 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witam, Sprzedam pozostałości po budowie, deski szalunkowe, pustaki porotherm (1 paleta), cegły, 2 rolki papy sbs (bardzo gruba podkładowa papa). Pasek do zasypywania fundamentów. Pzdr Kasia Witam, proszę o bliższe namiary może byłbym zainteresowny piaskiem i cegłam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts