Wirecki 04.07.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Za jakiś miesiąc będę miał do sprzedania garaż blaszak 3x5m, stan bdb, odbiór w Mikołowie. Jeśli ktoś jest chętny, proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 05.07.2010 03:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Witam Zna ktoś jakąś ekipę od kanalizacji , która mogłaby dokonać tzw przełączenia (czy też przestawienia) odbioru ścieków z domu zamiast do szamba, na kanalizacje miejską ? Wykonawca se od miesiąca w ch.ja wali i nie ma kto tego zrobić . p.s. no chyba że ktoś poda instrukcję jak to zrobić samemu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rick207 05.07.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Namiar na wylewki: U mnie robili tynki (super wyszły) i niedługo będą robić wylewki. Wszystko bardzo sprawnie i przede wszystkim niezykle równo. Firma z Mysłowic tel. 504-920-256. Polecam szczerze (zresztą nie tylko ja z forum jestem z nich zadowolona). I jak tam wyszły wylewki, też równo? Pytam, bo mają robić mi tynki i zastanawiam się, czy ich brać także do wylewek. Pozdrawiam. Rick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 05.07.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 U mnie wyszły spoko,robiła też ta sama ekipa.Trochę w łazience dolnej im nie wyszło bo jakoś pod górkę wyszła wylewka,ale kafelkarze dali sobie radę . A znalazł już ktoś godną polecenia ekipę od kostki brukowej taniej niż 80zł/m2??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luke_p 05.07.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Witam grupę, Gdzie w okolicach Katowic najlepszy i najtańszy beton do fundamentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek57 06.07.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam. Odkupie stemple budowlane (na tymczasowe ogrodzenie), siatke, zbiornik na wode itp Jestem z okolic Mikołowa, Łazisk, Orzesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg36 06.07.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam ponawiam prośbę poszukuje stempli najlepiej z okolic Gliwic, Przyszowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 06.07.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Wirecki słuszna uwaga, ale ich argumentyo niebezpieczeństwie średnio zainteresowały... ale udało mi się po znajomości interweniowac u dyrektorów i już zaraz się panowie do roboty zabrali. polska rzeczywiskość... Szukam ekipy do dachu. mam trudny wielospadowy dach, jeżeli ktoś ma dobrą sprawdzoną godną polecenia ekipę będę wdzięczna za namiar. Pozdrawiam,Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 06.07.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam ponawiam prośbę poszukuje stempli najlepiej z okolic Gliwic, Przyszowic na pewno ze 20-30 sztuk dłuższych stempli /ok. 3 m, muszę zmierzyć/ mogłabym już odstąpić, jeśli taka ilość wystarczy. 5 zł/sztuka, Mikołów Borowa Wieś. Agnieszka 609 022 584 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebenzer 06.07.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam, Mam 500 sztuk pustaków na ściany o grubości 24 cm - dobrej jakości. Na m2 wchodzi 11,7 sztuki. Kupowałem je z Niemiec. Cena do negocjacji - na pewno dobra. Pozdrawiam, Sławek Miejsce budowy: Knurów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebenzer 06.07.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam, Sprzedam nadmiarowe:1. 1,5 palety pustaków stropowych Terriva - keramzytowe, 2. Stal zbrojeniowa - różne średnice około 30 prętów ( w tym 20 prętów fi 14) o długości 6 metrów, 3. Deski szalunkowe - w większości zbite w "blaty" 3 - 4 m3. Odbiór osobisty - dobre ceny. Lokalizacja budowy: Knurów. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 06.07.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Wirecki słuszna uwaga, ale ich argumentyo niebezpieczeństwie średnio zainteresowały... ale udało mi się po znajomości interweniowac u dyrektorów i już zaraz się panowie do roboty zabrali. polska rzeczywiskość... Szukam ekipy do dachu. mam trudny wielospadowy dach, jeżeli ktoś ma dobrą sprawdzoną godną polecenia ekipę będę wdzięczna za namiar. Pozdrawiam, Monia Witam!!! Na priva wysyłam namiary na firmę, która nam robi dach też wielospadowy:)Polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 07.07.2010 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 WitamMam pytanie do bardziej zaawansowanych budowlano forumowiczów.Chciałbym się skontaktować z osobą, która zgłosiła zakończenie budowy i na odbiór przyszedł do niej nadzór budowlany.Co w takim przypadku sprawdzają??Chcę zgłosić zakończenie budowy, moim zdaniem mam wykonane wszystko co potrzeba, ale np. nie kończę górnej łazienki bo nie mam teraz finansów.Podjazd chcę tylko wysypać tłuczniem, a w projekcie jest kostka itp.Wiem, że wszyscy zgłaszają nawet nie dokończone budowy, ale co jeżeli jednak nadzór by się pofatygował do mnie?? Na co wtedy zwracają uwagę inspektorzy.Dzięki za pomoc. PS mam kilkadziesiąt sztuk pustaków stropowych z Rectora, jeżeli ktoś potrzebuje to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 07.07.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam, proszę o bliższe namiary może byłbym zainteresowny piaskiem i cegłam. Pozdrawiam Kokoski Czy sprawa nadal aktualna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 07.07.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Będę miał do sprzedania kontenery biurowo-socjalne (takie jakich używają firmy na budowach), o wymiarach 2,5x6m szt. 2 we wrześniu jak się ekipy wyniosą.Jeśli byłby ktoś zainteresowany to mogę przesłać zdjęcia. Kontenery znajdują się w Świerklańcu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawo25 07.07.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Tomaszek sl kto ci budował dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luke_p 07.07.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Piasek do murowania w dobrej cenie kupię, okolice Katowice, Mikołów, Tychy, wszelkie namiary mile widziane, na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 07.07.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Poproszę o namiary na kamień po hutniczy do drenażu(zamiast żużla)Szukam styroduru lub styropianu aqua w rozsądnej ceniePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 07.07.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam, jestem teraz na etapie dachu i decyzji dotyczacych materiałów. Po pierwszych rozmowach: - dekarze odradzają Robena jako najsłabszą jakościowo. Wiadomo jest najtańszy, więc musi sie to z czyms wiązać - jak wy to widzicie? ma ktoś robena, możecie coś powedzieć na ten temat. - okna dachowe roto - bede wdzieczna za opinie - system solarny roto - jak wyżej - rynny - myśleliśmy o plastikowych, ale jeden z dekarzy mówił, że raczej sie juz od tego odchodzi i polecał jakieś tytanowe czy coś takiego, w każdym razie z blachy. podobno przy skomplikowanym dachy wychodzi w tej samej cenie co plastik, a jest lepsza jakościowo. Będe wdzięczna za opinie i informacje jak to wyglądało u was. pozdrawiam, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 07.07.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Mam już skończone parkiety i jeśli ktoś chciałby namiary na dobrego parkieciarza to ze spokojną głową mogę polecić mojego (tel. na priv). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts