monika i lukasz 13.07.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Mrshark a jakiej firmy? własnie potrzebuje 8 mb fi 200 z dwoma kanałami wentylacyjnymi. basiab67 myśleliśmy o murowanych, ale różnica w cenie miała być nieduża, a te podobno lepsze. a te kominy to chyba 2 tys a nie 22 bo to już by była chyba jakaś masakra.... greg dzięki za info. Chyba wysłałam maila do tych ludzi w sprawie oferty. pozdrawiam, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrshark 13.07.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Niestety nie pamiętam - na ofercie mam tylko typ i cenę (sprzedawca twierdzi, że jakościowo nie ustępują Schiedel'owi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 13.07.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Nie pomyliłam się 22 tys. ponieważ mam dom bliźniak czyli wszystko x 2 dlatego u mnie wyszła spora różnica w cenie między systemowym a takim z cegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 13.07.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Nie pomyliłam się 22 tys. ponieważ mam dom bliźniak czyli wszystko x 2 dlatego u mnie wyszła spora różnica w cenie między systemowym a takim z cegły o matko, masakra jakaś... ja liczę, że za te dwa kominy to mi sie uda w 5 000 zamknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 13.07.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Dobrzy ludzie, a gdzie kupowaliście okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 13.07.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Mój dekarz też powiedział, że Roben jest bardzo często niskiej jakości. A moja babcia mówiła, że dzieci przynosi bocian... Masz rację co do barwienia w masie, jest różnica, aczkolwiek można dachówkę w koszach pomalować (mnie osobiście to nie przeszkadza). Nie spotkałem sie też, żeby od gradu robily sie odpryski. Dachówki mogą popękać (tak było np. przy gradobiciu w Katowicach bodajże w 2008r) i wtedy trzeba wymieniać całe dachówki - zarówno barwione w masie jak i powierzchniowo. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 13.07.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Dobrzy ludzie, a gdzie kupowaliście okna? http://www.filplast.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 13.07.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Nie pomyliłam się 22 tys. ponieważ mam dom bliźniak czyli wszystko x 2 dlatego u mnie wyszła spora różnica w cenie między systemowym a takim z cegły Ktoś chyba z Was zażartował. Tyle to ja płacę za WOD/KAN + podłogówkę w całym domu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 13.07.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 o właśnie dobre pytanie z oknami, też będę wkrótce potrzebował, najlepiej jakieś dobre, energooszczędneco do komina z wentylacją to ja płaciłem 2300 brutto za fi200 9m, kupowałem z Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 13.07.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Dobrzy ludzie, a gdzie kupowaliście okna? http://www.wip.rsl.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
camaross 14.07.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witam potrzebuje ziemi humus do wyrównania działki. ok 30 - 40 kubików. Może znacie kogoś kto chciałby się pozbyć takowej...? Z góry dziękuje za pomoc. Miejscowość Tychy. Pokryje koszty transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 14.07.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Zdaje mi sie ze w Tychach nie dostaniesz humusu. Rok temu placilem za kamaza czyli jakies 10 ton 300 zl. w dodatku potrzebowalem 18 takich samochodów. Jak bys słyszal o darmowej ziemi to poprosze o infpotrzebuje jeszcze z 30 cm na 1000 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 14.07.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 znalazłam te kominy po 2200 za szt. takie jak potrzebujemy. właściwie to od Pana , który nam buduje dostalismy namiar. Chyba dobra cena... Co do okien - też chętnie skorzystam. Zastanawiamy się nad oknoplastem z krakowa. Bedziemy niedługo wybierać. To straszne jak wczesniej trzeba o wszystkim pomyśleć. A jeżeli chodzi o ziemię - to chyba tylko pobożne życzenie, ze ktoś odda takową i to jeszcze za free..... ja nie znam nikogo kto ma nadwyżkę tylko wszystkich co potrzebują ale życzę powodzenia w poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 14.07.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Co do okien - też chętnie skorzystam. Zastanawiamy się nad oknoplastem z krakowa. Bedziemy niedługo wybierać. To straszne jak wczesniej trzeba o wszystkim pomyśleć. Co do Oknoplastu to nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba kiedys brali szkło od Pressglasu i w pakietach szybowych nie było ciepłych ramek (swisspacer). Pogadaj z handlowcem jak to teraz wygląda, bo to pogarsza parametry izolacyjne okna ... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 14.07.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 o właśnie dobre pytanie z oknami, też będę wkrótce potrzebował, najlepiej jakieś dobre, energooszczędne Mam takie: http://www.filplast.pl/cms/php/strona.php3?cms=cms_filpl&lad=a&id_dzi=40&id_men=100 Polecam. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 14.07.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Ktoś chyba z Was zażartował. Tyle to ja płacę za WOD/KAN + podłogówkę w całym domu ... Nie żartuję, w całym domu (dom jednorodzinny dwulokalowy) mam w sumie 4 kominy spalinowe i 12 wentylacyjnych (oczywiście w SUMIE) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 14.07.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Czy ktoś z Was kładł na cokół płytkę klinkierową, interesuje mnie cena za m2, proszę uświadomcie mnie ile to kosztuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 14.07.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Czy ktoś z Was kładł na cokół płytkę klinkierową, interesuje mnie cena za m2, proszę uświadomcie mnie ile to kosztuje??? Tu masz przykładowy cennik - http://www.klinkierprzysucha.pl/?page%5B0%5D=cennik Na drugiej stronie są płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 14.07.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Ktoś chyba z Was zażartował. Tyle to ja płacę za WOD/KAN + podłogówkę w całym domu ... krzyk123, to ja poprosze na priv namiary na twojego wykonawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 14.07.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witam, czy ktoś z was robił u stolarza drzwi zewnętrzne na wymiar? Chętnie skorzystam z poleconego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts