mirela99 20.07.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Jak o drewnie mowa...1) szukam pilnie stolarza który ma doświadczenie z blatmi drewnianymi.2) szukam drzwi białych lakierowanych całkowicie płaskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maksiulinski 20.07.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Witam, podrzućcie proszę namiar na solidnego elektryka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 20.07.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 solidny napewno Robert SZ szukaj go na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudolfo78 20.07.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 solidny napewno Robert SZ szukaj go na forum Jeżeli to ten sam Robert Sz. co robił u mnie to moge polecić namiary poniżej [email protected] 693-814-215 mysle, że się nie obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 20.07.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Witajcie, poszukuję garażu blaszanego na budowę w Tarnowskich Górach. Może ktoś z okolic ma na zbyciu? Pozdrawiam. ..witam:) mam do sprzedania GARAŻ BLASZANY w dobrym stanie - służył mi do niedawna na budowie , a teraz możemy juz przenieść się z klamorami do domu;) Tak więc jeśli ktoś chetny - odsprzedam. Garaż do odbioru w Katowicach Podlesiu. pozdrawiam____ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 20.07.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 witam, mamy do sprzedania używany blaszak w bardzo dobrym stanie wym. 3 x 5, stoi sobie u nas w Imielinie! tel. 606 293 754. ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 20.07.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 jeżeli to ten sam robert sz. Co robił u mnie to moge polecić namiary poniżej [email protected] 693-814-215 mysle, że się nie obrazi rozwiązalismy duzo problemow wszystko działa 3 instalacje : Pod rolety , elektryczna i alarmowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.07.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Jeżeli to ten sam Robert Sz. co robił u mnie to moge polecić namiary poniżej [email protected] 693-814-215 mysle, że się nie obrazi popieram i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.07.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Czy ktos może mi powiedzieć cos na temat firmy PHU STYL-BUD Łukasz Seredyński Zabrzeg? Czy godna polecenia? Jakieś opinie bo nie mogę nic znaleźć a zastanawiam sie czy by im nie zlecić wybudowania SSO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 21.07.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Oddam ziemię z weykopów nadającą się do zasypki funadmentów w środku, wyrównania działki lub drogi.Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 21.07.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witam Czy ktoś z naszej grupy miał doświadczenia z montażem okien Oknoplast - przedstawiciel w Rybniku lub wodzisławiu oraz Jezierski - przedstawiciel Gliwice lub Sosnowiec. Obie oferty producentów porównywalne, ale wiadomo prawidłowy montaz to połowa sukcesu. Będę wdzięczna za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crategus 21.07.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 poszukuję namiarów na jakiegoś fajnego speca na śląsku od GWC- tak, by na etapie jeszcze koncepcji/projektu domu ująć wszelkie potrzebne technikalia (przepusty, wybór GWC, połączenie z rekuperacją itd). Z góry bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur 21.07.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witam Jestesmy na etapie szukania dachówki w okolicach knurowa ,gliwic rybnika......czy ktos moze polecic dobra sprawdzona hurtownie skład,potrzebujemy około 280mk wiec to trzeba przedyskutowac z kilkoma firmami bo tu moga byc duze roznice cenowe ,no i co mozecie powiedziec d dachowce czy ceramiczna czy słyszałem o nowej betonowej ktora jest tansza ale czy warto teraz zaoszczedzic kilka tys co o tym myslicie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 21.07.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witam Jestesmy na etapie szukania dachówki w okolicach knurowa ,gliwic rybnika......czy ktos moze polecic dobra sprawdzona hurtownie skład,potrzebujemy około 280mk wiec to trzeba przedyskutowac z kilkoma firmami bo tu moga byc duze roznice cenowe ,no i co mozecie powiedziec d dachowce czy ceramiczna czy słyszałem o nowej betonowej ktora jest tansza ale czy warto teraz zaoszczedzic kilka tys co o tym myslicie:) Witaj, jak będziesz miał opinie i namiary a nie sprawi Ci trudności z ich przesłaniem do mnnie to proszę. Jestem równoież w tej chwili tym zainteresowany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PILAR 21.07.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witam szukam desek na wieniec w okolicach Piekar Śląskich w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 21.07.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Oddam ziemię z wykopów (piasek), który nadaje się do zasypki funadmentów w środku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur 21.07.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 halo halo dobrzy ludzie jakie macie dachówki dajcie znac bo czas goni trochu :)a niewiem gdzie by tu uderzyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
envy 21.07.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Krzychur Nie mam doświadczeń z dachówkami (mamy gonty) ale możesz popytać w Budo-Zbycie w Rybniku. http://www.budozbyt.pl/budozbyt.php?f=9 Kupowalismy tam m.in. porotherm, okna Fakro i ceny były atrakcyjne. Nie robili problemu ze zwrotem materiałów czy też reklamacją (kilka pustaków było uszkodzonych na palecie). Mieliśmy "swojego" opiekuna i bardzo dobrze się współpracowało. Na ich www są namiary do przedstawicieli w terenie, "nasz' był Patryk. A przy okazji mam kolejne pytanie - kupował ktoś drzwi sosnowe w marketach (Practiker, Liroy)? Rozważam kupno takich właśnie, żeby je potem pomalować na kolor jaki chcę. Z ościeżnicą kosztują ok. 500-550 zł czyli mniej więcej połowę tego co przyzwoite z jakiejś płyty. Nie wiem tylko jak będzie z ich jakością.... Może ktoś ma jakieś spostrzeżenia / uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 22.07.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Krzychur Nie mam doświadczeń z dachówkami (mamy gonty) ale możesz popytać w Budo-Zbycie w Rybniku. http://www.budozbyt.pl/budozbyt.php?f=9 Kupowalismy tam m.in. porotherm, okna Fakro i ceny były atrakcyjne. Nie robili problemu ze zwrotem materiałów czy też reklamacją (kilka pustaków było uszkodzonych na palecie). Mieliśmy "swojego" opiekuna i bardzo dobrze się współpracowało. Na ich www są namiary do przedstawicieli w terenie, "nasz' był Patryk. W wątku grupy rybnickiej opinia o Budozbycie jest zdecydowanie mniej pochlebna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 22.07.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Dachówka... Ostatnio rozmawiałem z ojcem mojego kolegi, który mieszka 8 lat "pod" dachówką cementową Braas - mówi, że w życiu już by jej nie położył, ponieważ na północnej stronie dachu rośnie sobie mech.Nie wiem jak bardzo zmieniła sie technologia od tamtej pory jeśli chodzi o dachówki cementowe, ale fakt faktem, że są porowate i gorsze w utrzymaniu czystości. Ja ostatecznie położyłem Bogener Innovo 10 - duża dachówka ceramiczna (10 szt. na metr) ale i duży dach (300 metrów kwadratowych) więc efekt jest dobry.Prawie każda miała małe obicie od fali z poprzedniej (układane jak zawsze 5 jedna na drugiej) ale z poziomu ziemi tego nie widać, a po dachu nikt mi chodził nie będzie.Kupione w Mega-Dach Strzybnica - serwis ok ale bez rewelacji, cena dobra. Pozdrawiam, Cooba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts