kaczki3 22.07.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Witam, poszukuję sprawdzonej ekipy do docieplenia poddasza wełną oraz wykonania sufitów i skosów z k-g. Bardzo proszę o namiary.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankowska 22.07.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Mam ocieplony dom styropianem. Na tym jest siatka przyklejona. Co najtaniej i najlepiej na to? Pomóżcie biedaczcee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rudek12 22.07.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Witam. Mam do sprzedania garaż oraz skrzynkę elektryczną. Wymienione można odebrać w Rudzie Śląskiej Kochłowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 22.07.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Witam, poszukuję sprawdzonej ekipy do docieplenia poddasza wełną oraz wykonania sufitów i skosów z k-g. Bardzo proszę o namiary.Pozdrawiam serdecznie Cześć kaczki,na priv wysłałam namiary na moją ekipę od wykończeniówki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 22.07.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Czy mozaika to inna nazwa parkietu przemysłowego? Jaka jest jej grubość? Szukam jakiegoś drewna na ogrzewanie podłogowe. Pzdr Parkiet przemysłowy wygląda troszeczkę inaczej - przynajmniej ma inne wiązanie (mnie się osobiście średnio podoba). Nasza mozaika ma 8 mm i jest z wiązaniem angielskim (tzn. na cegiełkę), bo na cegiełkę mamy w innych pokojach deski podłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 22.07.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 myślałam o zastosowaniu metody Wireckiego - spytanie mieszkańców domu, którego kolor mi się podoba ale jeszcze nie zrobiłam rekonesansu..). A przy okazji - czy ktoś ma namiar na deski podłogowe z okolicy Gliwic, najlepiej 3 cm, pióro - wpust, ze względów ekonomicznych sosna lub świerk. Wymysliliśmy polożenie dech na legarach i olejowanie ale zaczynamy się wahać... Może ktoś robił coś podobnego i może doradzić / odradzić. Pozdrawiam Moja żona jak to przeczytała, ostro zaprotestowała, że to przecież też jej metoda. Muszę przyznać jej rację Co do drewna i Gliwic - we wszystkich sprawach z dechami i drewnem polecam sprawdzenie ofert p.Tadeusza CBM na Kozłowskiej i p.Damiana z Parkiet Dom na Skowrończej 1. Jak o drewnie mowa... 1) szukam pilnie stolarza który ma doświadczenie z blatmi drewnianymi. 2) szukam drzwi białych lakierowanych całkowicie płaskich. Byłem w ubiegłą sobotę w Kalwarii Zebrzydowskiej zamaiwac meble. Robią praktycznie wszystko. Trochę podobne do znanych marek , za pół ceny. Może nie drzwi, ale już na większe zakupy wyposażeniowe - warto! Witam Jestesmy na etapie szukania dachówki w okolicach knurowa ,gliwic rybnika......czy ktos moze polecic dobra sprawdzona hurtownie. Za moich czasów najlepsze oferty dostałem z Lubaru z Rybnika i Tamiru z Pszczyny. Faktura ma tyle zer, że warto pytać nawet w odległości 50km. Witam, poszukuję sprawdzonej ekipy do docieplenia poddasza wełną oraz wykonania sufitów i skosów z k-g. Bardzo proszę o namiary.Pozdrawiam serdecznie W moim przypadku ocieplenie poddasza i płyty GK to jedno z najgorszych doświadczeń budowy. Szukaj dobrze. Ja swojej ekipy z Gliwic niestety nie mogę polecić. Mam ocieplony dom styropianem. Na tym jest siatka przyklejona. Co najtaniej i najlepiej na to? Pomóżcie biedaczcee No chyba tynk jakiś wypada... bierzesz coś innego pod uwagę? Może warto systemowo, żeby nie było problemów w razie reklamacji? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 22.07.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Rozważam zakup zbiornika na propan. Szukam osób, które przerabiały zakup używanego zbiornika, kwestie montażu (wymogów i realiów związanych z serwisem), zakupu propanu, wkopania zbiornika itd itp. proszę o kontakt na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 23.07.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Właśnie skończylismy ocieplać fundamenty, zostało już niewiele, a materiałów mamy za duzo. Gdyby kotś potrzebował to mam na zbyciu: izohan izobud Wm - opakowanie 20kg data wazności 180 dni od daty produkcji czyli od 22.04.2010. cena 100 zł za opakowanie. jakieś 8 wiaderek. Styropian fundamentowy aqua yetika 5 cm twardość, czy jak to tam sie nazywa 120. Zostały jakieś 3 paczki. 90 zł za paczkę. Wszystko do zobaczenia u mnie na wsi pozdrawiam, monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasiamik 23.07.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 szukam ekipy do wykończenia użytkowego poddasza - ściany kartonowo gipsowe, ocieplanie itd. budowa w Mikołowie, preferuje sprawdzone ekipy z okolicy, jeśli ktoś zna solidną firmę to będę wdzięcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 23.07.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 szukam ekipy do wykończenia użytkowego poddasza - ściany kartonowo gipsowe, ocieplanie itd. budowa w Mikołowie, preferuje sprawdzone ekipy z okolicy, jeśli ktoś zna solidną firmę to będę wdzięcza Namiar wysłałam na priv . Jakby co to zapraszam na oględziny sprawdzić efekt pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusyitrole 24.07.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Namiar wysłałam na priv . Jakby co to zapraszam na oględziny sprawdzić efekt pracy To ja też proszę o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 24.07.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 To ja też proszę o namiar Posłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 24.07.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Czy ktos może mi powiedzieć cos na temat firmy PHU STYL-BUD Łukasz Seredyński Zabrzeg? Czy godna polecenia? Jakieś opinie bo nie mogę nic znaleźć a zastanawiam sie czy by im nie zlecić wybudowania SSO. Witam U mnie robił wylewki anhydrytowe, nie mam uwag. Brakło wylewki na kotłownie to przyjechał drugi raz i skasował mnie tylko za robotę, przynajmniej tak to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 24.07.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 WitamMa ktoś namiary na sprawdzoną firmę od ogrodzenia.Te firmy do których dzwoniłem zwalają mnie ceną z nóg.Na dzień dzisiejszy zostaje mi tylko Leroy Melin, brama i panele ogrodzeniowe bez montażu w przystępnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur 24.07.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 barto 307cc Jesli mozna to ja sie tez podpisuje pod ta prosba pozdrawiam:) prosze o namiar na priva thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 24.07.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 ..... Byłem w ubiegłą sobotę w Kalwarii Zebrzydowskiej zamaiwac meble. Robią praktycznie wszystko. Trochę podobne do znanych marek , za pół ceny. Może nie drzwi, ale już na większe zakupy wyposażeniowe - warto! ...... Ja też w Kalwarii zamawiałam meble kuchenne. Będą mi montować w przyszłym tygodniu to się wypowiem co do wykonania, ale faktycznie jeśli chodzi o cenę jestem ogromnie zadowolona, bo z litego drewna wykonają mi za prawie połowę mniej niż podawali w katowickich firmach. Natomiast mam pytanko, czy macie może namiary na sprawdzonego stolarza ze śląska do zrobienia drobnych pierdółek (np. półeczek na książki - ale to wszystko pod wymiar). Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 24.07.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Witam Ma ktoś namiary na sprawdzoną firmę od ogrodzenia. Te firmy do których dzwoniłem zwalają mnie ceną z nóg. Na dzień dzisiejszy zostaje mi tylko Leroy Melin, brama i panele ogrodzeniowe bez montażu w przystępnej cenie. My też mieliśmy wyceny z kilku firm robiących ogrodzenia i ceny zwaliły mnie z nóg - dlatego wybraliśmy ogrodzenie systemowe z firmy Drewbet. - dokładnie takie: http://ogrodzenia.drewbet.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=8&Itemid=10 (jeśli mi nie wolno pokazywać reklamy firmy to ją skasuję ) Cena u nas wyszła ok. 8,5 tys. z montażem (mamy 25 m szerokości). Jest to cena ogrodzenia bez wypełnienia w środku (panela). Firmy z klinkieru liczyły sobie najmniej 20 tys więc różnica jest znaczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krixor 24.07.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Witam , jestem z okolic tarnowskich gór potrzebuje szybkiej pomocy .. jestem początkujący ... Chciałbym się dowiedzieć czy moge bezpośrednio na płytę osb położyć gładź szpachlowa .. proszę o poradę co z tym zrobić z góry dziękuje ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sfysywiu 24.07.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 A ku czemu to ma służyć? Gdzie masz te płyty osb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krixor 24.07.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 poprostu dziewczyna chce zebym jej pomalowal pokoj , w pokoju sa tapety , trzy sciany sa z płyt gibsowych a sciana pomiedzy pokojami jest osb poprostu zarzucic i pomalowac niewiem czy tak moge . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts