Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

Witam

envy napisałem juz do budozbytu i czekam na odp,w sumie to biore od nich materiały na budowe no i nawet u pana patryka ,ale chciałem sie zorientowac moze ktos cos gdzies kiedys:) niewiem co wybrac bo czytałem na forum i ruppcerakia to chyba odpadnie bo reklamowac i latac po sadach........... ja chce raz i pozadnie połozyc doradzcie co by wybrac jakie macie doswiadczenia:)

Myśmy również brali dachówkę z Budozbytu Koramic L14 antracyt angoba, jesteżmy zadowoleni.

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Wszystkich,

czas mnie goni, a ciągle ten sam problem z dachówką.

Czytałem fora i ile modeli i firm tyle dobrych i złych opini.

Pooooooooooooooooooooooomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!

Pozdro

P.S. i czy ceramiczna czy betonowa

Z mojego doświadczenia - ceramiczna i ta, która podoba Ci sie ułożona na dachu domu. Sięgnij wstecz pamięcią. Czy nie jest tak, że gdzieś po drodze do pracy, do teściowej, do rodziny jest dom ze śliczną dachówką??? Może ta? Jeśli pasuje do elewacji, do okien itd - idź i zapytaj jaka to, sprawdź czy Cię stać (jak nie w tej hurtowni to w innej) i zamów. Szkoda czasu na doktorat z wyboru dachówki. Pozdr.

Z mojego doświadczenia - ceramiczna i ta, która podoba Ci sie ułożona na dachu domu. Sięgnij wstecz pamięcią. Czy nie jest tak, że gdzieś po drodze do pracy, do teściowej, do rodziny jest dom ze śliczną dachówką??? Może ta? Jeśli pasuje do elewacji, do okien itd - idź i zapytaj jaka to, sprawdź czy Cię stać (jak nie w tej hurtowni to w innej) i zamów. Szkoda czasu na doktorat z wyboru dachówki. Pozdr.

Witam i tak chyba zrobię.

Pozdro

acha poszukujemy juz na okres zimowy dobrej ekipy do do robot wewnetrznych ocieplenie dachu,płyty gładzie ,kanalizacja,centralne,okna -płytkowanie itp jesli moze ktos polecic miła i dobra ekipe pracujaca za dogodne stawki to bardzo prosimy o kontakt i namiar :))))))

Moje poddasze wykańczał gostek z Rybnika, to do Knurowa chyba mógłby dojechac, robi płyty K-G,sufity podwieszane, kafelkuje, do malowania i gładzi tez ma fachowców, robia naprawde dokładnie , troche sie na nich naczekałam ale było warto, jak chcesz robic zima prace wewnątrz to zadzwon juz teraz zeby zarezerwowac termin, polecam go bez obaw

:-), wysyłam Ci nr telefonu - P.Andrzej.

Moje poddasze wykańczał gostek z Rybnika, to do Knurowa chyba mógłby dojechac, robi płyty K-G,sufity podwieszane, kafelkuje, do malowania i gładzi tez ma fachowców, robia naprawde dokładnie , troche sie na nich naczekałam ale było warto, jak chcesz robic zima prace wewnątrz to zadzwon juz teraz zeby zarezerwowac termin, polecam go bez obaw

:-), wysyłam Ci nr telefonu - P.Andrzej.

Podaj mi Alex4, jeśli możesz namiary na gościa od wykończenia poddasza. Będą mi potrzebne za parę miesięcy.