basiab67 26.07.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam envy napisałem juz do budozbytu i czekam na odp,w sumie to biore od nich materiały na budowe no i nawet u pana patryka ,ale chciałem sie zorientowac moze ktos cos gdzies kiedys:) niewiem co wybrac bo czytałem na forum i ruppcerakia to chyba odpadnie bo reklamowac i latac po sadach........... ja chce raz i pozadnie połozyc doradzcie co by wybrac jakie macie doswiadczenia:) Myśmy również brali dachówkę z Budozbytu Koramic L14 antracyt angoba, jesteżmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 26.07.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witajcie . Macie kogoś sprawdzonego do zabudowy poddasza. Okolice Tychów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 27.07.2010 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Myśmy również brali dachówkę z Budozbytu Koramic L14 antracyt angoba, jesteżmy zadowoleni. Witam jestem na etapie wyboru dachówki tak jak Państwo mogę prosić namiar na budozbyt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 27.07.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Czy ktoś nie potrzebuje stempli o wysokości 2,7-2.8. Stemple są nowe, nieuzywane, przywiezione na moja budowę. Niestety ja potrzebuje 3 metrowe. Stemple do odebrania w Golasowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur 27.07.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam jestem na etapie wyboru dachówki tak jak Państwo mogę prosić namiar na budozbyt. Pozdrawiam Witam ,tu jest link http://www.budozbyt.pl/index.php a na priva wysyłam nr tel do pana patryka mysle ze sie nieobrazi:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 27.07.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam Wszystkich, czas mnie goni, a ciągle ten sam problem z dachówką.Czytałem fora i ile modeli i firm tyle dobrych i złych opini.Pooooooooooooooooooooooomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!PozdroP.S.i czy ceramiczna czy betonowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur 27.07.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Włesnie romawiałem z moim majstrem z budowy i mowiłze teraz barss jest dobry i poleceny co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 27.07.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam.Oddam ziemię z wykopów.Budowa w Świerklańcu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 27.07.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Pilnie potrzebuje namiary na kominy w Knurowie lub inny mamiar na tanią i solidną firme widziałem gdzieś namiar na formum, ale nie mogę tego ponownie znaleść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 27.07.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam Wszystkich, czas mnie goni, a ciągle ten sam problem z dachówką. Czytałem fora i ile modeli i firm tyle dobrych i złych opini. Pooooooooooooooooooooooomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! Pozdro P.S. i czy ceramiczna czy betonowa Z mojego doświadczenia - ceramiczna i ta, która podoba Ci sie ułożona na dachu domu. Sięgnij wstecz pamięcią. Czy nie jest tak, że gdzieś po drodze do pracy, do teściowej, do rodziny jest dom ze śliczną dachówką??? Może ta? Jeśli pasuje do elewacji, do okien itd - idź i zapytaj jaka to, sprawdź czy Cię stać (jak nie w tej hurtowni to w innej) i zamów. Szkoda czasu na doktorat z wyboru dachówki. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 27.07.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Z mojego doświadczenia - ceramiczna i ta, która podoba Ci sie ułożona na dachu domu. Sięgnij wstecz pamięcią. Czy nie jest tak, że gdzieś po drodze do pracy, do teściowej, do rodziny jest dom ze śliczną dachówką??? Może ta? Jeśli pasuje do elewacji, do okien itd - idź i zapytaj jaka to, sprawdź czy Cię stać (jak nie w tej hurtowni to w innej) i zamów. Szkoda czasu na doktorat z wyboru dachówki. Pozdr. Witam i tak chyba zrobię. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 27.07.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Poproszę o namiary na dobrych wylewkarzy. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 27.07.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam i tak chyba zrobię. Pozdro ..myśmy tak zrobili, a że w naszej okolicy jest hurtownia, która handluje Tondachem, więc sporo tych dachów do oglądnięcia jest...dlatego zamówiliśmy Marsylkę z Tondachu pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alex4 27.07.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 acha poszukujemy juz na okres zimowy dobrej ekipy do do robot wewnetrznych ocieplenie dachu,płyty gładzie ,kanalizacja,centralne,okna -płytkowanie itp jesli moze ktos polecic miła i dobra ekipe pracujaca za dogodne stawki to bardzo prosimy o kontakt i namiar ))))) Moje poddasze wykańczał gostek z Rybnika, to do Knurowa chyba mógłby dojechac, robi płyty K-G,sufity podwieszane, kafelkuje, do malowania i gładzi tez ma fachowców, robia naprawde dokładnie , troche sie na nich naczekałam ale było warto, jak chcesz robic zima prace wewnątrz to zadzwon juz teraz zeby zarezerwowac termin, polecam go bez obaw , wysyłam Ci nr telefonu - P.Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sepoy 27.07.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Moje poddasze wykańczał gostek z Rybnika, to do Knurowa chyba mógłby dojechac, robi płyty K-G,sufity podwieszane, kafelkuje, do malowania i gładzi tez ma fachowców, robia naprawde dokładnie , troche sie na nich naczekałam ale było warto, jak chcesz robic zima prace wewnątrz to zadzwon juz teraz zeby zarezerwowac termin, polecam go bez obaw , wysyłam Ci nr telefonu - P.Andrzej. Podaj mi Alex4, jeśli możesz namiary na gościa od wykończenia poddasza. Będą mi potrzebne za parę miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alex4 27.07.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Juz wysyłam sepoy , a przy okazji może Ktos z Was poleci mi solidną ekipę do wykonania ogrodzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 28.07.2010 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 ..myśmy tak zrobili, a że w naszej okolicy jest hurtownia, która handluje Tondachem, więc sporo tych dachów do oglądnięcia jest...dlatego zamówiliśmy Marsylkę z Tondachu pozdrawiam kasia Witam, czy mogę [rosić o namiary na pirv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 28.07.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witam, czy mogę [rosić o namiary na pirv. Pozdrawiam wysłałam na priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 28.07.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witam, mam do sprzedania kontenery budowlano - socjalne ( takie jakich używają firmy na budowach) o wymiarach 2,5m x 6m.Kontenery są do odbioru w Świerklańcu. Mają wymienione podłogi, instalacją elektryczną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 28.07.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Znajdę tu speca od zabudowy poddasza z okolic Tychow - Śląsk100m22 lukarny2 okna dachowezabudowa rur od rekuperatora Szukam kogos solidnego i pozdrawiam radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts