agusiaof 19.08.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam, zabrakło mi i potrzebuję stempli wysokość tak ok 2.8m i tak ok 15-20 sztuk 4m może ktoś z okolić Rudy Śląskiej , Mikołowa ma na zbyciu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 19.08.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Czy macie może jakiś zaprzyjaźniony tartak, który pociąłby więźbę z powierzonego materiału?Zabrakło mi łat na dach, a zostały kantówki na placu. Chyba, że komuś pozostały niewykorzystane łaty, najlepiej zaimpregnowane?Z góry dziękuję,Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur 19.08.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 na pilota ? pewnie bym go zgubiła w ciągu tygodnia ja tez dołożyłam 25 cm miedzy oknem a nadprożem, chce zachowac rozmiar okna jesli chodzi o tartak na więźbę to polecam w Dziergowicach, płaciłam wiosną coś koło 620 netto za m3, dla chętnych tel 505119553 aaa..i prosze o głosy na mój dziennik: http://forum.muratordom.pl/dzienniki_forum.php A prosze i my oddamy swoj głosik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur 19.08.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 a na kiedy elektryk potrzebny? ze swojego jestem zadowolony ale jeszcze mu zostalo troche roboty z instalacja satelitarna i komputerowa, gosciu z Gliwic Witam ,czy moge dostac namiar na piva od pana elektryka z Gliwic,potrzebny na wiosne mysle.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrshark 19.08.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 muszę wykopać ok 250m3 ziemi pod rurowy GWC. Zna się ktoś na koparkach? Jakiej powinienem szukać? Taka "mała" to chyba z tydzień będzie machała łychą, czy się mylę? Koparkoładowarka (nr Cat Jcb) powinna dać radę - nie koniecznie musi kopać tylną łyżką, może też użyć dużej przedniej, przy większych sprzętach musisz liczyć się z koniecznością pokrycia kosztów transportu koparki. Możesz też poszukać sprzętu typu UDS (duża kopara na podwoziu samochodowym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 19.08.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Czy macie może jakiś zaprzyjaźniony tartak, który pociąłby więźbę z powierzonego materiału? Zabrakło mi łat na dach, a zostały kantówki na placu. Chyba, że komuś pozostały niewykorzystane łaty, najlepiej zaimpregnowane? Z góry dziękuję, Agnieszka nam zostało sporo łat...zaimpregnowanych .. Ruda Śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg36 20.08.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Nie wiem czy mój numer dotarł do zainteresowanych stemplami i pustakami stropowymi z Przyszowic więc podaje tutaj 501-401-850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 22.08.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam, przymierzam się do odbioru domu i potrzebuje namiary na geodetę , żeby zrobił dokumentację końcową. Może ktoś polecić i ile to kosztuje?Okolice Gliwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 22.08.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 A ten który robił tyczenie budynku przy rozpoczęciu budowy się nie nadaje? W grupie gliwickiej Aga pisała o kosztach 800-1200 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 22.08.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Szukam wykonawcy ogrodzenia z klinkieru, będe wdzięczny za dobre rekomendacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 22.08.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam, przymierzam się do odbioru domu i potrzebuje namiary na geodetę , żeby zrobił dokumentację końcową. Może ktoś polecić i ile to kosztuje? Okolice Gliwic. Ja płaciłam teraz 800zł za pomiar powykonawczy,wiem ,że cena zalezy od ilości przyłączy,u nas była woda,prąd,gaz,oczyszczalnia.Ale dośc długo czekałam na te mapki(chyba ok.2 miesięcy) bo geodeta miał dużo zleceń. Podam namiar może się komuś przyda WOJTEK ŁOBKO tel.501-433-860 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 23.08.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 A ten który robił tyczenie budynku przy rozpoczęciu budowy się nie nadaje? W grupie gliwickiej Aga pisała o kosztach 800-1200 złotych No chyba go weźmiemy.... Dzięki barto307cc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 23.08.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Mam na zbyciu:- stemple,- deski- kantówki-belki stropowe Teriva do odbioru: Mikołów Borowa Wieś [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 23.08.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Jeśli komuś zostały zupełnie nowe deski /potrzebuję na dach pod deskowanie/, najchętniej impregnowane - to odkupię.Mogę też odkupić styropian gr. 15, pustaki wentylacyjne, ewentualnie wełnę mineralną gr. 3, drut do wiązania dachówek /mosiężny albo miedziany/. Agnieszka[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.08.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Czy wiecie kto na śląsku handluje tynkami silikonowymi Caparol ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.08.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Czy wiecie kto na śląsku handluje tynkami silikonowymi Caparol ? http://www.complex24.pl/?p=pl/menu/2/index Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.08.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam, przymierzam się do odbioru domu i potrzebuje namiary na geodetę , żeby zrobił dokumentację końcową. Może ktoś polecić i ile to kosztuje? Okolice Gliwic. w Stanicy jest bodaj trzech, dwóch znam ...... sąsiedzi:cool: tyle, że cen nie znam, a swojej nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawo25 23.08.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 KUPIĘ DESKI okiolice GLIWIC....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 23.08.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Czy wiecie kto na śląsku handluje tynkami silikonowymi Caparol ? Ken -Pol na Świętochłowicach.Ja tam kupowałam tynk Caparola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 24.08.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 w Stanicy jest bodaj trzech, dwóch znam ...... sąsiedzi:cool: tyle, że cen nie znam, a swojej nie pamiętam Leszku- mi wystarczą namiary- nazwisko i nr telefonu na priva . Resztę załatwię . Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts