Lemik 28.08.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 WitamJesli bedziecie szukac ekipy do ocieplania budynku to oszczedzicie sobie mnóstwo kłopotów jesli ominiecie szerokim łukiem "firmę" MagMar-bud z Mikołowa.Mogłbym napisac cała opowiesc o wybrykach tej ekipy ,ale nie chce zanudzac i spisze pokrótce ich winy.Ich szef gdy tylko otwiera usta to kłamie,niestety przez to wpadłem bo uległem jego opowiesciom jaka to wspaniała i fachowa ekipą dysponuje.Ekipa miała byc niepijaca okazało sie ,ze chłopaki balansuja na rusztowaniach z potezna dawka promili we krwi.Robota miała trwac 2-3 tyg. ,a trwała 5 tylko dlatego ,ze sie wsciekłem i postawiłem im ultimatum.Najlepsze było przy rozliczaniu okazało sie ,ze ich szefunio to prymitywny oszust ,który kantuje na czym sie da .Nie chce sie rzetelnie rozliczac z cen materiałow ,pobiera zaliczki niby na zakup materiałow ,ale potem nie potrafi tego udowodnic.Masakra!!!Szczescie w nieszczesciu ze robota jest jako tako zrobiona ,ale nerwow mnóstwo.Omijajcie z daleka.Jesli ktos miał z nimi do czynienia i tez został,oszukany to prosba o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1makow9 29.08.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 mam do sprzedania stemple budowlane około 150 szt. wysokość około 275 cm cena 4 zł za sztukę. odbiór własny w Pyskowicach tel 793669569 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 29.08.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 ja tez mam stęple ale około 2,20 cm (z piwnicy), sporo pociętych, dla zaintersowanych zdjęcia, odbiór własny w Rybniku cena...hmm...niech bedzie 2,20 za sztukę dla równego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 29.08.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Witam Jesli bedziecie szukac ekipy do ocieplania budynku to oszczedzicie sobie mnóstwo kłopotów jesli ominiecie szerokim łukiem "firmę" MagMar-bud z Mikołowa. Mogłbym napisac cała opowiesc o wybrykach tej ekipy ,ale nie chce zanudzac i spisze pokrótce ich winy.Ich szef gdy tylko otwiera usta to kłamie,niestety przez to wpadłem bo uległem jego opowiesciom jaka to wspaniała i fachowa ekipą dysponuje.Ekipa miała byc niepijaca okazało sie ,ze chłopaki balansuja na rusztowaniach z potezna dawka promili we krwi.Robota miała trwac 2-3 tyg. ,a trwała 5 tylko dlatego ,ze sie wsciekłem i postawiłem im ultimatum.Najlepsze było przy rozliczaniu okazało sie ,ze ich szefunio to prymitywny oszust ,który kantuje na czym sie da .Nie chce sie rzetelnie rozliczac z cen materiałow ,pobiera zaliczki niby na zakup materiałow ,ale potem nie potrafi tego udowodnic.Masakra!!!Szczescie w nieszczesciu ze robota jest jako tako zrobiona ,ale nerwow mnóstwo.Omijajcie z daleka.Jesli ktos miał z nimi do czynienia i tez został,oszukany to prosba o info Dziwny ten Twój post.... Po pierwsze dlatego, że pierwszy... A dalej.. Umowa była? Termin przekroczony to i taniej pewnie było albo coś gratis zrobili... Jeśli przy tym dobrze... Nie bardzo rozumiem gdzie zostałeś oszukany - z tym terminem, z kasą? Więcej dałeś niż się umówiłeś? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abakuan 30.08.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Cześć kaczki,na priv wysłałam namiary na moją ekipę od wykończeniówki pozdrawiam Również prosze o namiar na ta ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolibal 30.08.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam, Mam do sprzedania garaż blaszany i zbiornik na wodę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg36 30.08.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam może ktoś z was dysponuje wzorem umowy z firmą budowlaną na wykonanie fundamentów ,stropu i wieńców do złożenia na zwrot ze szkód górniczych bardzo mi na tym zależy więc proszę o pomoc a wiadomo jak dużo i dobrze napisać to więcej zwrócą pilne z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rick207 30.08.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam, Chcę ocieplić i otynkować na zewnątrz dom. Jaki system wybrać, aby jakość była dobra, jednocześnie nie przepłacając ? Jakieś hurtownie w okolicy Gliwic, które polecacie? Z pozdrowieniami. Rick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasiamik 30.08.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Firma Magmar-bud z Mikołowa, to zwykły oszust. Umowa była podpisana, niestety nie zawierała kar umownych za opóźnienie w realizacji. Zgodnie z umową pierwsza cześć zaliczki miała w całości zostac przeznaczona na zakup materiałów budowlanych. Dodatkowo w umowie wskazano jakie materiały mają zostać użyte. Szanowny Wykonawca Magmar-Bud Mariusz Chowaniak z Mikołowa, wpierw zastosował inny styropian i stwierdził, że z tego rozliczymy się pod koniec roboty, dalej przez okres trwania docieplenia - 5 tygodni zwlekał z przywiezieniem tynku, który miał być silikonowy. Dopiro po nałożeniu zorientowaliśmy się, że tynk jest akrylowy. Na pytanie dlaczego tynk jest inny niż w umowie, Mariusz Chowaniak odpowiedział "myślałem, że to silikonowy". My też podpisując z nim umowę myśleliśmy, że to uczciwy człowiek. Gdy przyszło do rozliczenia przedstawił nam fakturę na kwotę zdecydowanie niższą, niż zaliczka, którą wpłacililiśmy na materiał. Na pytanie dlaczego, nic nie dopowiedział, kasa mu się należy i tyle. Szef firmy Mariusz Chowaniak na budowie pojawia się tylko wtedy gdy potrzebuje pieniędzy od Zlecającego, w naszym przypadku, w trakcie trwania umowy wyłudził od nas pieniądze na dopłatę do tynku, której nigdy nie było. Akurat potrzebował kasy, a my naiwni uwierzylismy, że to na materiały budowlane. Ostatnia faktura, którą nam przedstawił była przez niego sfałszowana - na fakturze widniała nieistniejąca firma, adres firmy to dom w budowie, a NIP należał do jednego z mikołowskich sklepów. MAGMAR-BUD MARIUSZ CHOWANIAK Z MIKOŁOWA, TO ZWYKŁY OSZUST. Dziwny ten Twój post.... Po pierwsze dlatego, że pierwszy... A dalej.. Umowa była? Termin przekroczony to i taniej pewnie było albo coś gratis zrobili... Jeśli przy tym dobrze... Nie bardzo rozumiem gdzie zostałeś oszukany - z tym terminem, z kasą? Więcej dałeś niż się umówiłeś? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniołek77 30.08.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam, czy macie namiary na sprawdzonego stolarza drzwi wewnętrznych ? DREWMAR Koc Mariusz gm.Turawa POLECAM!!! BARDZO SOLIDNA FIRMA POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rick207 30.08.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Szukam piecyka/kozy do dogrzewania, może ktoś już nie potrzebuje?Pozdrawiam. Rick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 30.08.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Ja mam kozę do sprzedania z rurą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 30.08.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Szukam piecyka/kozy do dogrzewania, może ktoś już nie potrzebuje? Pozdrawiam. Rick Ja mam- napisałam Ci na priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 30.08.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam.Zastanawiam się nad zakupem pustaków żużlowych. Może wie ktoś gdzie najlepiej kupować w rejonie Górnego Śląska ? Czytałam dużo o Lubarze , ale może są równie dobrzy producenci . Na drugim miejscu jest gazobeton jaki i gdzie kupować?Pozdrawiam Renata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 31.08.2010 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Firma Magmar... Ostatnia faktura, którą nam przedstawił była przez niego sfałszowana - na fakturze widniała nieistniejąca firma, adres firmy to dom w budowie, a NIP należał do jednego z mikołowskich sklepów. MAGMAR-BUD MARIUSZ CHOWANIAK Z MIKOŁOWA, TO ZWYKŁY OSZUST. Jeśli masz tą fakturę, to masz potężny oręż w ręku. Jak go wykorzystać nie trzeba chyba podpowiadać. Ludzie listy piszą, możesz i Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.08.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Witam. Zastanawiam się nad zakupem pustaków żużlowych. Może wie ktoś gdzie najlepiej kupować w rejonie Górnego Śląska ? Czytałam dużo o Lubarze , ale może są równie dobrzy producenci . Na drugim miejscu jest gazobeton jaki i gdzie kupować? Pozdrawiam Renata. Popytaj w Tamirze w PSzczynie, oni chyba są producentem z tego co wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 31.08.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Piecyk Koza sprzedana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 31.08.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Witam Poszukuje osoby wystawiającej Certyfikaty Energetyczne na "cito":) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniołek77 31.08.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Witam Poszukuje osoby wystawiającej Certyfikaty Energetyczne na "cito":) Pozdrawiam Pan Adam Tynda (profesjonalnie) telefon na priva Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 01.09.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Czy kupowal ktos moze okna w firmie maxbud w Gliwicach ? mamy zamiar kupic tam okna a nie wiemy czy to solidna firma , a jesli nie to gdzie kupowaliscie okna z oknoplastu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts