Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy orientujecie się gdzie jest duży wybór sof wypoczynkowych oprócz w Katowicach (oprócz Agaty i Roździenia, bo tam już byłam)

Nieco niższa półka - BlackRedWhite przy średnicówce/Castorama

Nieco wyższa półka - np. Kler.

Warto, jeśli ma się czas, pojechać do innych "Agat" - np. Gliwice, Rybnik - te same sofy w innym materiale (skóra/tkanina) i kolorze często wygladają zupełnie inaczej.

Wutam. umoze podpisalismy na 22 tyś robocizna z materialem. czyli calosc kosztuje 22tys i pytam pasuje taka cena ?? tak pasuje! no a wiec jezeli ja biore od calosci to kogo to interesuje ile za co zaplacilem rownie dobrze moglem posiadac wlasny nachomikowany material a rownie dobrze moglem na niego wydac 20tys mialem miec zaplacone za wykonana robote a nie sie rozliczac bo umowa byla inna jak ktos chce moge przeslac kopie umowy i sobie zobaczy co i jak... wkurzaja mnie tacy ludzie....:/ niby dorosli a sami nie wiedzo co jest napisane w umowie...

Wutam. umoze podpisalismy na 22 tyś robocizna z materialem. czyli calosc kosztuje 22tys i pytam pasuje taka cena ?? tak pasuje! no a wiec jezeli ja biore od calosci to kogo to interesuje ile za co zaplacilem rownie dobrze moglem posiadac wlasny nachomikowany material a rownie dobrze moglem na niego wydac 20tys mialem miec zaplacone za wykonana robote a nie sie rozliczac bo umowa byla inna jak ktos chce moge przeslac kopie umowy i sobie zobaczy co i jak... wkurzaja mnie tacy ludzie....:/ niby dorosli a sami nie wiedzo co jest napisane w umowie...

niestety masz rację, większość ekip budowlanych tak działa, umowa to jedno a to co robią i jak to drugie.. trzeba pilnować i trzymać krótko :) niezawsze sie udaje.. ogólnie to dziwna branża, dziwni ludzie oczywiście nie wszyscy ;)

taaaa dziwna branza i dziwni ludzie.

- ale kto by robil przy wylewkach bo napewno nie ja (jak umnie byli wylewkarze to to mialem wysypkę przez 3 nastepne dni podobnie jak tynk kładli)

wogole wylewkarze rozmawiali w jakims innym języku :) nic a nic ich nierozumiałem :) a byli Polakami :)

Ciezka robota ale po to sa umowy zeby miec podkładkę i w razie czego stosownie działac.