aga71 01.09.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Pilnie pozbędę się:- stempli ok. 2,8 m -kilkadziesiąt sztuk- po 4 zł/szt- desek używanych do szalunku - ok. 2-3 kubiki - po 280 zł/kubik Agnieszka[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawo25 01.09.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 jakiej długości są te deski..? do agi 71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 01.09.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 01.09.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Czy orientujecie się gdzie jest duży wybór sof wypoczynkowych oprócz w Katowicach (oprócz Agaty i Roździenia, bo tam już byłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 01.09.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Czy orientujecie się gdzie jest duży wybór sof wypoczynkowych oprócz w Katowicach (oprócz Agaty i Roździenia, bo tam już byłam) Nieco niższa półka - BlackRedWhite przy średnicówce/Castorama Nieco wyższa półka - np. Kler. Warto, jeśli ma się czas, pojechać do innych "Agat" - np. Gliwice, Rybnik - te same sofy w innym materiale (skóra/tkanina) i kolorze często wygladają zupełnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 01.09.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Może ktoś polecić firmę zajmującą się uzdatnianiem wody albo handlującą takimi urządzeniami? Głównie chodzi mi o sterylizatory f-my TMA, ale namiary na wszelkie firmy z tej branży godne polecenia przyjmę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PILAR 01.09.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witam poszukuje pilnie 2 krokwi 7x18 dł 8metrów błąd w zestawieniu wyszło na placu budowy który tartak może mieć na stanie w okolicy Piekar Śląskich albo możne komuś zostało na budowie temat pilny proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgrodon 01.09.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witam. Mam zbędne dwa kawałki nowego kabla ziemnego YKY 5x10mm2,każdy po 9mb, jeżeli komuś potrzebny proszę pisać lub dzwonić 608424178 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniołek77 02.09.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Czy orientujecie się gdzie jest duży wybór sof wypoczynkowych oprócz w Katowicach (oprócz Agaty i Roździenia, bo tam już byłam) http://www.meble.pl kupiłam narożnik z agpol-u i jestem b.zadowolona -chociaż nie ukmrywam, że sie bałam tak bez oglądania. Polecam! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 03.09.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Odsprzedam pilnie:- deski 2-3 kubiki - 280 zł /kubik- stemple ok. 2,8 m - 4 zł/szt- jeśli ktoś potrzebuje kantówki 24 x 16 - ponad kubik - 350 złAgnieszka[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrshark 03.09.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Odsprzedam pilnie: - deski 2-3 kubiki - 280 zł /kubik - stemple ok. 2,8 m - 4 zł/szt - jeśli ktoś potrzebuje kantówki 24 x 16 - ponad kubik - 350 zł Agnieszka [email protected] Z kąd to można odbrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 03.09.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Z kąd to można odbrać? Mikołów Borowa Wieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg36 03.09.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witam sprzedam stemple dł ok 2,80 ok. 100szt odbiór Przyszowice mam również 20 szt pustaka stropowego Terriva tel.501-401-850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawo25 03.09.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witam kupię Deski ...jeśli komuś zostało z budowy... nie dam więcej niz za kubik 240 ...wezme około 2 kubiki okolice Gliwic .... kantówki tez ... pozdrawiam ...pisać na pryw.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiowa121 03.09.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 witam, poszukuję sprawdzonej firmy budowlanej z okolic Bielska-Białej, możecie kogoś polecić? A może znacie firmę Zbigniew Rak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia28 03.09.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 witam, poszukuję sprawdzonej firmy budowlanej z okolic Bielska-Białej, możecie kogoś polecić? A może znacie firmę Zbigniew Rak? Witam, spróbuj zadać to pytanie tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?2048-Czy-w-Beskidach-nikt-nie-buduje/page30#post4270217 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmar-bud 04.09.2010 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Wutam. umoze podpisalismy na 22 tyś robocizna z materialem. czyli calosc kosztuje 22tys i pytam pasuje taka cena ?? tak pasuje! no a wiec jezeli ja biore od calosci to kogo to interesuje ile za co zaplacilem rownie dobrze moglem posiadac wlasny nachomikowany material a rownie dobrze moglem na niego wydac 20tys mialem miec zaplacone za wykonana robote a nie sie rozliczac bo umowa byla inna jak ktos chce moge przeslac kopie umowy i sobie zobaczy co i jak... wkurzaja mnie tacy ludzie....:/ niby dorosli a sami nie wiedzo co jest napisane w umowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 04.09.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Wutam. umoze podpisalismy na 22 tyś robocizna z materialem. czyli calosc kosztuje 22tys i pytam pasuje taka cena ?? tak pasuje! no a wiec jezeli ja biore od calosci to kogo to interesuje ile za co zaplacilem rownie dobrze moglem posiadac wlasny nachomikowany material a rownie dobrze moglem na niego wydac 20tys mialem miec zaplacone za wykonana robote a nie sie rozliczac bo umowa byla inna jak ktos chce moge przeslac kopie umowy i sobie zobaczy co i jak... wkurzaja mnie tacy ludzie....:/ niby dorosli a sami nie wiedzo co jest napisane w umowie... niestety masz rację, większość ekip budowlanych tak działa, umowa to jedno a to co robią i jak to drugie.. trzeba pilnować i trzymać krótko niezawsze sie udaje.. ogólnie to dziwna branża, dziwni ludzie oczywiście nie wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 04.09.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 taaaa dziwna branza i dziwni ludzie. - ale kto by robil przy wylewkach bo napewno nie ja (jak umnie byli wylewkarze to to mialem wysypkę przez 3 nastepne dni podobnie jak tynk kładli) wogole wylewkarze rozmawiali w jakims innym języku nic a nic ich nierozumiałem a byli Polakami Ciezka robota ale po to sa umowy zeby miec podkładkę i w razie czego stosownie działac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawo25 04.09.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 WITAM jeśli ktoś kończy budowe domu i chce mieć posprzątane wokół niego .-na działce..np..-wygrabienie ..gruzu ,pozostałości ,nawiezienie nowej ziemi ..czy Humusu .zasianie trawy.i koszenie..podaje nr 605299718 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts