1makow9 27.11.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 1makow9 Zrobić zrobią, ale Ciebie zostawią z problemem w postaci utrzymania stałej (dodatniej) temperatury w czasie schnięcia wylewki. Przemyśl temat, to jest około 20-30 dni wcale niemałego obowiązku. Nie mam czasu czekać do wiosny więc chyba zaryzykuję. Jeżeli na zewnątrz będzie utrzymywała sie temperatura około -5 C to wewnątrz powinna być dodatnia temperatura ale musze kupić sobie termometr i to sprawdzić. Co się stanie jak wylewki zmarzną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1makow9 27.11.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 @makow - popytaj u nich ... http://www.posadzki.bytom.pl Dzięki wielkie napewno zadzwonie, a ty robiłeś od nich wylewki?? jak wyszły?? jakie ceny mają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 27.11.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 hej, powiedzcie mi ile potrzebuje mapek do celow projektowych ? kto sie staral o zwrot wzmocnienia fundamentu od kopalni ? ktos moze mnie pokierowac ? Kjuta ja miałam 6 szt,ale potrzebnych było 4 chyba. A o zwrot z kopalni ja się starałam .Zwrot dostałam.....juz o nim zapomniałam .Jak masz jakieś pytania to chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek_73 28.11.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 hej, powiedzcie mi ile potrzebuje mapek do celow projektowych ? kto sie staral o zwrot wzmocnienia fundamentu od kopalni ? ktos moze mnie pokierowac ? Ja zamawiałem 3 szt. mapy, dwie były potrzebne. Jedną mam w zapasie. Co do kopalni - pownna być z ich strony (np: w odpowiedzi na Twoje pismo) określona kategoria szkód górniczych. Jeżeli istnieją, możesz się starać o zwrot kosztów poniesionych z tego tytułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 28.11.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Zwrot kosztów które kopalnia uzna za konieczne . Ty sobie możesz wydać i 50 tysi ale jak kopalnia uzna że wystarczyłoby 10 to zwróci Ci te 10 . Oczywiście nie każda tak robi ale część tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 28.11.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Ja zamawiałem 3 szt. mapy, dwie były potrzebne. Jedną mam w zapasie. Co do kopalni - pownna być z ich strony (np: w odpowiedzi na Twoje pismo) określona kategoria szkód górniczych. Jeżeli istnieją, możesz się starać o zwrot kosztów poniesionych z tego tytułu. mam okreslona kategorie I, ale nie wiem, czy to najgorzej, czy najlepiej o w taki sposob mam to zapisane: http://img831.imageshack.us/img831/4173/kopalniap.th.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 28.11.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Najlepiej . http://nm.dz.com.pl/pix/grafikiPOLSKA/szkody.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 29.11.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 dzieki Fenix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 29.11.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Barto czy ja moge prosić na priva informacje jak to wygladało? U nas obie kopalnie się na nas wypieły, jedna zwaliła na drugą i obie tłumaczyły, że nie prowadzą prac na tym terenie. Prac może nie prowadzą, ale pod moim domem jest chodnik z kopalni z ornontowic... Najzabawniejsze jest to, że działke obok budowali moi przyszli teściowie dom, 20 lat temu. IO dostali dokładnie to samo pismo, kropka w kropką. Ani jednego przecinka nie zmienili.Myslę, że wysyłaja w standardzie wszystkiem takie i liczą, że się ludzie nie beda upominać o zwrot. Mam zamiar mimo wszystko spróbowac powalczyć o tą kasę, w sumie nie wyszło dużo więcej, ale jednak. Chętnie dowiem się jak to wygląda w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 29.11.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Witam, Potrzebuję ziemię do wyrównania terenu. Może ma ktoś na zbyciu lub słyszał? Najlepiej w pobliżu Rybnika.Jak coś proszę pisać na [email protected] Pozdrawiam,Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 29.11.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 aa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 29.11.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Nie mam czasu czekać do wiosny więc chyba zaryzykuję. Jeżeli na zewnątrz będzie utrzymywała sie temperatura około -5 C to wewnątrz powinna być dodatnia temperatura ale musze kupić sobie termometr i to sprawdzić. Co się stanie jak wylewki zmarzną?? nie robiłem to przede mną.. ale zapisany kontakt i czekam na lepsze czasy (znaczy porę roku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 30.11.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 kocioł na ekogroszek i miał. Możecie się wypowiedzieć co macie u siebie, jak się sprawuje, ile kosztowało, czy jesteście zadowoleni Bede wdzieczna za opinie. My zastanawiamy się nad HEf kocioł Master M Uni, może ktoś taki użytkuje? Pozdrawiam, Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1makow9 30.11.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 kocioł na ekogroszek i miał. Możecie się wypowiedzieć co macie u siebie, jak się sprawuje, ile kosztowało, czy jesteście zadowoleni Bede wdzieczna za opinie. My zastanawiamy się nad HEf kocioł Master M Uni, może ktoś taki użytkuje? Pozdrawiam, Monia Więcej informacji na temat kotłów znajdziesz tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?65781-RANKING-KOTŁÓW-NA-EKO-GROSZEK/page42&highlight=sufity ja wybrałem skam-p premium 17 kW dzięki informacją jakie zebrałem na tym forum. W tym tygodniu mają mi go dostarczyć i pewnie w przyszłym będzie już działał (chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 01.12.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 My mamy Klimosza 35 kW żeliwny na eko groszek i pellets oraz Vissman (gazowy) - taka alternatywa - dom duży dwulokalowy - piece oba wypróbowane grzaliśmy jednym i drugim (od września) ale aktualnie jedziemy na eko groszku , po sezonie grzewczym zobaczymy co się lepiej opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelek 02.12.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Poszukuje projektanta do adaptacji z okolic Gliwic i Pyskowic. Możecie mi kogoś sprawdzonego polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 02.12.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 1makow9 dzięki, poczytam chciałam się tylko nieskromnie pochwalić, że wczoraj stałam się szczęśliwą posiadaczką okien, Ekipa super, więc jak ktoś szuka okien z oknoplastu to moge podpowiedzieć gdzie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 06.12.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Szukam kogoś do cyklinowania podłogi drewnianej. Konkretnie do wyszlifowanai starej podłogi. Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolazka 07.12.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Szukam sprawdzonej ekipy budowlanej i kierownika budowy do przebudowy domu w Piekarach Śląskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 13.12.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Ja również chcę sie pochwalić , MIESZKAMY od 6.12. , robię masę niepotrzebnych kilometrów, żeby się w tym znależć, ale i tak bardzo się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts