rewo66 28.01.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Napisał jareckki1 Poszukuję kogoś kto zrobi projekt (chyba) i przygotuje dokumentacje w celu uzyskania pozwolenia wodno prawnego potrzebnego do zgłoszenia przydomowej oczyszczalni ścieków. Sprawdź na stronie http://www.adhavi.eu firma bodajże ze Świętochłowic zajmują się przdomowymi oczyszczalniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 28.01.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 chodzi tylko o oczyszczalnie? to nie musisz tego robić osobno oczyszczalnie jest na zgłoszenie, ale jeśli będzie to potrzebne to możesz śmiało żądać tego od sklepu lub innego sprzedającego robią to za darmo. Ja miałem w pozwoleniu na budowę oczyszczalnie, także już nie muszę zgłaszać W pozwoleniu na budowę niestety nie mam oczyszczalni J teraz aby zgłosić ją w starostwie w Będzinie potrzebne jest pozwolenie wodno prawne, bez tego nie przyjmą zgłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzsto1 29.01.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 W pozwoleniu na budowę niestety nie mam oczyszczalni J teraz aby zgłosić ją w starostwie w Będzinie potrzebne jest pozwolenie wodno prawne, bez tego nie przyjmą zgłoszenia to ciekawe w Bytomiu na zgłoszenie potrzeba tylko projektu oczyszczalni resztę robią sami, a żeby dostać pozwolenie wodno-prawne nie potrzeba czasem tylko projektu? http://www.arabud.pl/pliki.html tu masz link z kompletem dokumentów do budowy POŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 30.01.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 WitamJeżeli ktoś planuje zakup drzwi, to polecam drzwi Dre Skala:)Szczególnie, że została mi jedna sztuka i chętnie ją tanio sprzedam.Drzwi naprawdę są fajne, tylko nasze plany się zmieniły i jedne zostały:)DRE SCALA A (pełne) 100/L kolor: ciemny orzech ryfla - bez klamki do zobaczenia na stronie Dre http://www.dre.pl/pl/scala.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kattharina 31.01.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam wszystkich!Poszukuję namiarów na jakiegoś stolarza robiącego schody w przystępnej cenie:) Jakby ktos chciał sie podzielic namiarami to będę bardzo wdzięczna.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamiYaca 31.01.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam wszystkich,szukam namiarów na sprawdzonego, niedrogiego speca od kominka (do zrobienia sama obudowa),a także namiary na hurtownie gdzie przy zakupie kafli do łazienek zrobią mi gratis projekt,budowa w Kobiórze k/Tychów z góry dziekuję za pomocpozdrawiamJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charmont 31.01.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam.W tym roku rozpoczynam budowę domu w Psarach. Poszukuję kierownika budowy oraz sprawdzonej ekipy budowlanej- stan surowy zamknięty. Czy możecie kogoś polecić? Z góry dziękuję za namiary (e-mail:[email protected]). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 31.01.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam wszystkich! Poszukuję namiarów na jakiegoś stolarza robiącego schody w przystępnej cenie:) Jakby ktos chciał sie podzielic namiarami to będę bardzo wdzięczna. pzdr Mogę polecić naszego stolarza, ronił schody mi i moim rodzicom, jesteśmy bardzo zadowoleni, Namiary posyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 31.01.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam wszystkich, szukam namiarów na sprawdzonego, niedrogiego speca od kominka (do zrobienia sama obudowa), a także namiary na hurtownie gdzie przy zakupie kafli do łazienek zrobią mi gratis projekt, budowa w Kobiórze k/Tychów z góry dziekuję za pomoc pozdrawiam Jacek Mogę podać namiary na naszego speca od kominków, jesteśmy super zadowoleni :yes:, p. Raudner tel. 513097037 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.01.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Dachówka płaska przy małym kącie Czy macie może namiary (ewentualnie foto "z ludzkiej" perspektywy) na realizacje na Górnym Śląsku domów z dachówką płaską na dachu o małym kącie - 25 st i wysoko? Podoba nam się taka dachówka, ale przy naszych założeniach, tj. takim kącie ponad pełnymi parterem i piętrem, widać pewnie głównie krawędzie dachówki a nie płaską powierzchnię... Robię sobie wizualki ale obawiam się że to nie oddaje rzeczywistości dokładnie, chciałbym zobaczyć na żywo. Ja tak mam i nie żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 01.02.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam. W tym roku rozpoczynam budowę domu w Psarach. Poszukuję kierownika budowy oraz sprawdzonej ekipy budowlanej- stan surowy zamknięty. Czy możecie kogoś polecić? Z góry dziękuję za namiary (e-mail:[email protected]). Ja moge moją ekipą od SSO polecić. Byli SUPER. namiar na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beny_w 01.02.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam. Planuje budowy domu w Żernicy koło Gliwic. CZy może ktoś polecic sparwdzona firme budowlana. Materiały budowlane kupic samemu czy zaostawic to firmie - co sie lepiej opłaca.pozdrawiam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedgens 01.02.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 WItajcie!Czy ktoś w okolicy Katowic posiada dach pokryty BRAAS-em romańską lub grecką , najlepiej w kolorze odpowiednio grafit lub czarny?Wybieram dachówke i chciałbym zobaczyć jak wygląda położona na dachu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 01.02.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam nadal poszukuję sprawdzonej ekipy budowlanej do SSO. Jesli ktoś z forumowiczów może jakąś ekipę polecić to proszę o namiary na priw. Rozpoczynam budowę domu parterowego w Pyrzowicach. Pozdrawiam wszystkich budujących i tych co mają zamiar zacząc swą inwestycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1makow9 01.02.2011 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Mogę polecić naszego stolarza, ronił schody mi i moim rodzicom, jesteśmy bardzo zadowoleni, Namiary posyłam na priv. mogę też prosić o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 02.02.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 ok. wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.02.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Witam. Planuje budowy domu w Żernicy koło Gliwic. CZy może ktoś polecic sparwdzona firme budowlana. Materiały budowlane kupic samemu czy zaostawic to firmie - co sie lepiej opłaca.pozdrawiam:yes: u nas działało to dwojako - dostawałam liste co potrzebne na dany etap i wszystkie grubsze zakupy robiłam ja w kilku okolicznych hurtowaniach. na drobnice potrzebną na cito (a to rurki zabrakło a to dwa gwoździe) 'majster' dostał zaliczke z której rozliczał sie na podstawie wystawionych w sklepach na mnie faktur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabusia1 02.02.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 ....Przyjmę ziemię z wykopów do wyrównania terenu. Jeżeli sprawa nadal aktualna chętnie oddam -ziemia jest do odbioru w Stolarzaowcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charmont 02.02.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Witam.W tym roku rozpoczynam budowę domu w Psarach. Nadal poszukuję kierownika budowy oraz sprawdzonej ekipy budowlanej- stan surowy zamknięty. Jesli ktoś z forumowiczów może jakąś ekipę polecić to proszę o namiary na priv albo na e-mail ([email protected]). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clukasc 02.02.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Witam Poszukuję hurtowni budowlanej gdzie można by zamówić styropian firmy TermoOrganika potrzebuje styropianu na podłoge na gruncie i Akustycznego . Jakiej innej firmy możecie polecić styropiany ?Macie namiary na jakieś dobre hurtownie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts