Berenikus 04.03.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Proszę o namiary na sprawdzoną ekipę/wykonawcę robót wykończeniowych: malowanie, kafelki, panele itp. Mam swoją chałupkę do wykończenia. Rejon Piekar Śląskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzsto1 05.03.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 potrzebuję namiary na ludzi od co cwo gaz i ogrzewanie podłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenikus 05.03.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Mam do sprzedania deskę barliniecką trójwarstwową dąb family, 3 lamele, lakier wysoki połysk. Montuje się jak panele. Sprzedaję całe 35m2. Odbiór Piekary Śląskie lub mogę podrzucić gdzieś blisko za drobną opłatą. Cena bardzo preferencyjna 75zł/m2. Towar oryginalny, fabrycznie zapakowane 11 paczek, tylko jedna otwarta w celu prezentacji towaru. Sprzedaję bo zmieniła mi się koncepcja wystroju. Tel 692 192 972. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellik 05.03.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 A ja mam pytanie; sami kupowaliście materiały do budowy? Pytam z ciekawości, bo rozmawiamy z potencjalnymi wykonawcami i mają nam dać wyceny z materiałami i bez materiałów. Wykonawcy twierdzą, że mają upusty w hurtowniach i że my kupując sami materiał tylko narobimy sobie więcej kłopotu a i tak nie damy rady kupić taniej. Pewno też to przerabialiście, więc jestem ciekawa Waszych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzsto1 05.03.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 A ja mam pytanie; sami kupowaliście materiały do budowy? Pytam z ciekawości, bo rozmawiamy z potencjalnymi wykonawcami i mają nam dać wyceny z materiałami i bez materiałów. Wykonawcy twierdzą, że mają upusty w hurtowniach i że my kupując sami materiał tylko narobimy sobie więcej kłopotu a i tak nie damy rady kupić taniej. Pewno też to przerabialiście, więc jestem ciekawa Waszych opinii. może tak być ale nie musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 06.03.2011 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 poszukuję chętnego na odbiór piasku za darmo, ale transport we własnym zakresie szacuje, że ok 40-50 m3 lokalizacja Jaworzno zdjęcie przedstawia "górkę" do zabrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 06.03.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 ...Wykonawcy twierdzą, że mają upusty w hurtowniach i że my kupując sami materiał tylko narobimy sobie więcej kłopotu a i tak nie damy rady kupić taniej. Upusty - TAK Kłopoty - TAK Taniej kupić - TO ZALEŻY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenikus 06.03.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Co do kupowania materiałów to ja postępowałem w ten sposób że wykonawca znający rynek podawał mi co i za ile chce kupić a ja sprawdzałem wśród swoich kontaktów. Jeśli zalazłem taniej to miałem swój udział, jeśli wykonawca miał tanio to chwała jemu. Pamiętajcie o odliczaniu VAT. Jeśli sami kupujecie na faktury to macie odliczenia. Jeśli chodzi o to co dokładnie kupić, na przykład bloczek porotherm profi czy gazobeton to zaufałem wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STALID 07.03.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Sprzedam 20 worków 27,5 kg gładzi Franspol GS-1 dosyć tanio, żeby mi nie leżało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frupki 07.03.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Witam, Poszukujemy namiarów na kogoś z wodociągów w Tychach, kto mógłby nam wykonać przyłącze wody z projektem (działka w Orzeszu). Wiem, że najlepiej mieć namiar na kogoś u nich pracującego wtedy nie będzie problemów z odbiorem i w ogóle sprawę da radę załatwić szybciutko, niestety Pani w dziale obsługi klienta nie chciała nam nikogo wskazać - podobno nie mogą już tego robić. A nam strasznie zależy na czasie. Będziemy bardzo wdzięczni za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charmont 07.03.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Witam. Czy macie namiary na producentów garażów blaszanych- pilnie potrzebuję blaszaka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 07.03.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Witam. Czy macie namiary na producentów garażów blaszanych- pilnie potrzebuję blaszaka. Pozdrawiam. Cześc ja kupowałem tutaj i stoi już pół roku:-) http://allegro.pl/garaz-blaszak-garaze-wzmacniane-producent-i1485928482.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedgens 07.03.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Witajcie,Chcę utwardzić 40-50m2 podjazdu do garażu - na razie tymczasowo na czas budowy dla parkowania sprzętu budowlanego. Możecie polecić jakiegoś rozsądnego wykonawcę? Jaki może być koszt takiej operacji? Lokalizacja to Katowice-Podlesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 07.03.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Witam. Czy macie namiary na producentów garażów blaszanych- pilnie potrzebuję blaszaka. Pozdrawiam. Kup na allegro można dostac poniżej 1000 zł z dostawą i montażem garaż o wym 2 x 3 m w sam raz jako podręczny schowek budowlany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwarti 08.03.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 WitamPoszukuję w rozsądnej cenie wykonawcy ogrodzenia przedniego w szczególności osoby do zrobienia fundamentu, systemowych podmurówek i słupków . Możecie kogoś polecić.pozdr. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 08.03.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Witam, Poszukujemy namiarów na kogoś z wodociągów w Tychach, kto mógłby nam wykonać przyłącze wody z projektem (działka w Orzeszu). Wiem, że najlepiej mieć namiar na kogoś u nich pracującego wtedy nie będzie problemów z odbiorem i w ogóle sprawę da radę załatwić szybciutko, niestety Pani w dziale obsługi klienta nie chciała nam nikogo wskazać - podobno nie mogą już tego robić. A nam strasznie zależy na czasie. Będziemy bardzo wdzięczni za pomoc. Pozdrawiam Witam może bym mógł pomóc w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talingua 09.03.2011 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Ja kupowałem w "SerwisBud" ul. Nakielska 39, Tarnowskie Góry, tel. 32 380 51 81 w czerwcu 2010 r. Barwa Tychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talingua 09.03.2011 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam, Poszukujemy namiarów na kogoś z wodociągów w Tychach, kto mógłby nam wykonać przyłącze wody z projektem (działka w Orzeszu). Wiem, że najlepiej mieć namiar na kogoś u nich pracującego wtedy nie będzie problemów z odbiorem i w ogóle sprawę da radę załatwić szybciutko, niestety Pani w dziale obsługi klienta nie chciała nam nikogo wskazać - podobno nie mogą już tego robić. A nam strasznie zależy na czasie. Będziemy bardzo wdzięczni za pomoc. Pozdrawiam Proszę spróbować tutaj: Zakład Usługowy. Instalacje Wod-Kan, C.O. i Gaz. Wróbel Witold miejscowość: Bojszowy poczta: 43-220 Świerczyniec ul. Barwna 68 TEL (32) 3289301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talingua 09.03.2011 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Ma może ktoś doświadczenia z:- ciepłymi oknami Oknoplus, wykonują oni ciepły montaż? Bo np. w Tyskich Oknach powiedzieli, że nie robią.- Strop Teriva, brać Lubara czy Awbud?- macie kogoś do przydomowej biologicznej oczyszczalni ścieków?- szukam dobrego kafelkarza, będę miał do zrobienia podłogę na dole (ok. 100 m2)Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_biedrona_ 09.03.2011 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam, czy ma ktoś namiary na tanich i DOBRYCH kafelkarzy?? Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts